Oturmakta aldığım evin tapusunu Cemile isimli bir bayandan aldım.Oda Kooparatif ile kura çekimiyle kendisine tahsis edilmiş.Fakat Kooparatif Şirketi siteyi yaparken esas arsa sahiplerine 4 tane blok hibe etmesi yönünde eser sözleşmesi imzalamışlardır.Fazladan yapacakları daireler için ise toplam yapılanın yüzde 30unu alacaklarına yönelik sözleşme yapmışlardır.Daha sonra kooparatif şirketleri 4 tane bloğu hibe etmemiştir.Bunun üzerine arsa sahipleri ise tapu iptali ve tescil davası açmışlardır.Benim oturduğum daireyi kooparatif cemileye satmış olup cemiledende ben tapu ile aldım.Fakat Sözleşme üzerine hak iddaa eden davacılar benim oturduğum dairede olmak üzere önce toplam 20 daireye tapu iptali ve tescil davası açmış olup mahkemeden benim oturduğum daire ile birlikte bir kaç dairenin tapu iptali ve tesciline karar verilmiştir.Şuan dosya yargıtaydadır.Ben 3.kişi olan Cemileden evi aldıktan sonra tapu iptali davası açılmıştır.Sizce bundan sonra nasıl bir hukuki yollara başvurmam lazım??..MK-1023.Maddeyi burda uygulayabilirmiyiz veya başka hangi hukuki çarelere başvurabilirim sizce??