+ Konuyu Yanıtla
1 den 4´e kadar toplam 4 ileti bulundu.
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    ankara
    İletiler
    23
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Gördüğüm şiddet, tehdit, boşanma ve velayet sorunum hakkında

    Sayın avukatlarım,hukuk severler ve de fikri yada bilgisi olanlar,
    Gecenin bu vakti eşimden gizli olarak bilgisayar basındayım.Forumları ve konuları arastırdım,soruma aslında cevap olacak yanıtlarda vardı ama daha detay bir konu olduğundan ayrıca başlık açıyorum,şimdiden özür dilerim..
    4 yıllık evliyim ve 5 aylık bir kız çocuğum var.Eşim doğumdan itibaren bana cok yardımcı olmadı surekli işim var diyor ve eve sadece yemek yemeye ve uyumaya geliyordu.Bunlar sorun değildi belki ama son 20 gundur surekli bana bağırmaya,aşağılamaya,azarlamaya başlamıştı.Daha önceden kafama kolonya şişesi,kumanda,tabak vs fırlatmışlığı vardı,kavga edince eline ne gecerse kafama atar hatta saçımı yolar tokatlar da.Şİmdiye kadar sesimi çıkarmadım.Fakat bugun kızdığım bir konuda surat astım diye,uzerinde yemek yediğim kucuk masaya tekme savurdu.Üstelik onun kucağında kızım varken.Masa havalanarak sivri kısmı kafama alnıma carptıoradan da koluma düştü.,bir anda gözüm karardı basım döndü.Sonra kızımı alarak havada tuttu,yere carpacak sandım.Yalvardım sakin ol die sakinleşti.Kafamın aniden şişip morardığını görunce paniğe kapılıp buz tuttu,cunki baskalarının görmesini istemiyordu.Ve bana tehditler savurdu,kafanı kırarım senin,kemiklerini kırarım vs diye bağırdı.Hadi bunlarıda kaldırdım ama bana kızımı alacağını,defolup gitmemei,boşanırsak hiçbirşekilde kızımı alamayacağımı,her türlü hukuk yoluyla kızımı benden alacağını söyledi.Şu an cok kötuyum.Kızımı zorla alıkoyacak kadar pisikopat biri.Evde silahıda var,aslına bakarsanız sesimi çıkaramıyorum cinnet gecirir korkusuyla.

    Çok uzattım biliyorum ama şu an şiddet gördüğümü ispatlayacak gücüm yok.Çok kucuk bir yerde oturuyoruz,burada önemli bir mevkide.Tum polis jandarma arkadasları.Ayrıca şikayet etsem rezil ettin diye saldırır bile bana.Bende gece gizlice yuzumun kolumun fotoğraflarını ve videosunu cektim.Bu adam kızımı benden almak isterse mahkemede delil olurmu.Birde 5 aylık kızımı mahkeme babasına verirmi.Bana arastırma yaptığını,benim çalışmadığımı,çocuğa neyle bakacağımı vs söylüyor.Her turlu alırım senden diyor.Kızım kaybetmek istemiyorum.Küçük çocukların anneye verildiğini biliyorum ama,kaybetme olasılığım varmı sizce.
    Bu arada gece geç saate kadar çalışıyor,bebeğimi alsa bile kendi annesine verecek o bakacak..
    Bana bilgi verip yardımcı olursanız çok sevinirim..,,



    Hukuki NET Güncel Haber

    Gördüğüm şiddet, tehdit, boşanma ve velayet sorunum hakkında konulu yargıtay kararı ara
    Gördüğüm şiddet, tehdit, boşanma ve velayet sorunum hakkında konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Feb 2010
    Nerede
    ANKARA
    İletiler
    39
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Gördüğüm şiddet,tehdit,boşanma ve velayet sorunum hakkında

    çok geçmiş olsun durumunuz gerçekten üzücü.Ben hukukçu degilim.Eminimki saygıdeger hukukçularımız size cevap vereceklerdir.
    Herşeyden önce bu evlilige devammı etceksiniz yoksa kesin boşanmakmı istiyorsunuz onu düşünün.Aileniz eminimki durumdan haberdar degillerdir genelde bayanların yaptıgı en büyük hatadır.Aile büyükleriniz durumu bilsinler daha sonra bir avukat edinin adalet ve kanundan daha büyük bir mevkinin olmadıgını eşiniz bilmese sizi tehdit etmezdi korkak insanlar tehdite başvururlar bunu unutmayın.Kızınızı alamaz çünki bu durumda çocuk anneye verilir.Psikolojisinin bozuk oldugu belli böyle bir insana çocuk verilmez içiniz rahat olsun şiddet gürdügünüzü mutlaka doktor raporuyla belgelendirin adli raporunuz mutlaka olsun.Elinizdeki kayıtları delil olarak mahkemede sunabilirsiniz onları cd ye çekin.Bakalım eşinizin mevkisi ve konumu hakime savcılara yetecekmi görünsiz yeterki kararlı ve güçlü olun.Çocugunuzada çocuk psikiyatristinden rapor edinin onunda faydası olur diye düşünüyorum.

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Nov 2006
    Nerede
    Ankara, Turkey.
    İletiler
    1.842
    Blog yazıları
    2
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Gördüğüm şiddet,tehdit,boşanma ve velayet sorunum hakkında

    Aileniz de sizin oturduğunuz İlçede mi oturuyor?

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Nov 2008
    İletiler
    2.586
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Re: Gördüğüm şiddet,tehdit,boşanma ve velayet sorunum hakkında

    Çocuğunuzun velayetini kaybetme ihtimaliniz yok. Çünkü daha 5 aylık. Hakim her şekilde size verir. Çünkü çocuğunuz anne şevkatine ve BAKIMINA ihtiyacı var.

    Bunun haricinde şiddete uğradığınızda ilk gideceğiniz yer savcı olsun. Savcıya eşinizin şiddet uygulamasından dolayı şikayetçi olup uğradığınız şiddetin tespiti için hastaneye götürülmenizi ve 4320 sayılı AİLEYİ KORUMA YASASI GEREĞİ eşinizin evden 6 ay uzaklaştırmasını talep edebilirsiniz. Ayrıca bu yasa ile beraber hem kendiniz hemde 5 aylık çocuğunuz için tedbir nafakası talep edebilirsiniz. Bu talebinizi savcı ivedilikle(yani hemen) aile mahkemesinde çıkartacaktır.

    Eşinizin güvenlik personeli olmasından asla korkmayın. Asıl eşiniz SAVCIDAN korksun. Çünkü savcının yetkileri güvenlik güçlerinden kat kat güçlüdür. O sebeple polise şikayet etmeyin. Tek şikayet edeceğiniz merci SAVCI. Savcı gerekeni yapar. Sizde bu talepleri savcıya iletmeyi unutmayın.

    Ayrıca eşinizin sizi tehdit ettiği konuları ses kaydına alabilirsiniz. Bu suç değildir. Müşterek evinizdeki ses veya video kaydı özel hayat değildir bilginiz olsun. Mahkemede delildir. Savcıya da bu kayıtları verebilirsiniz. Hatta bu ses kayıtlarından birkaç kopya da yapın. Ailenize de verin. Ne olur ne olmaz.

    Sitemizde Aileyi koruma yasası ile ilgili bilgiler yer almakta. Araştırırsanız okursunuz.

    Boşanma davası açsanız bile tedbir nafakası talep etme hakkınız var. Ayrıca uğradığınız şiddetten dolayı maddi ve manevi tazminat da talep edebilirsiniz. Mal rejimi tasfiyesini de talep edebilirsiniz. Ayrıca düğünde takılan takılar da kanunen size aittir. Hiçbir şekilde kocanız alamaz. Alsa ve vermese bile hakim kararı ile alırsınız mahkeme sonunda.

    Ailenize durumdan haberdar etmelisiniz. Hatta kendi akrabalarınız arasında güvenlik görevlisi varsa o kişinin de size destek olması iyi olur.

    Çok geçmiş olsun.
    Konu denizblk tarafından (04-07-2010 Saat 11:23:31 ) de değiştirilmiştir.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. Zina sebepli boşanma, çocuğun istismarı,çocuklara şiddet sebepli velayet hakkı
    Merhaba hukuk severler oldukça çetrefilli zor bir dava arefesindeyim konuyu gerek iç dökme gerek hukuki,gerek ahlaki olarak tartışmak m ı mkün...
    Yazan: alphaRomeo Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 13-02-2017, 12:31:47
  2. Eşimden gördüğüm psikolojik baskı ve boşanma tehdidi
    Merhaba; 5 yıllık evliyim ve 2 yaşında çocuğum var. evliliğimin ilk yıllarında çok zor günler geçirdim gerek ailem tarafından gerekse iş hayatından...
    Yazan: hasanulu Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 16-09-2010, 12:11:40
  3. Boşanma Tazminat ve Nafaka Hakkında Sorunum var
    Iyi Günler , benim bir sorum var Bosanma ile ilgili; gecen yil 17 eylül 2007 tarihinde resmi nikah yaptim esim türkiyede ben almanyada biz örf...
    Yazan: Colonia77 Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 9
    Son İleti: 10-11-2008, 12:54:39
  4. Şiddet boşanma davası ve eve alınmama hakkında yapabileceklerim nelerdir?
    Merhaba üç buçuk aydır evliyim evliliğimizin ilk haftası eşimden annemin önünde şiddet gördüm ve bu belli aralıklarla devam etti her seferinde bunu...
    Yazan: tanrınınhayalgücü Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 08-08-2008, 16:18:31
  5. Aile içi şiddet, tehdit ve boşanma
    Merhaba , sayın site ziyaretçileri.biz yaşları 20 den fazla ,çalışan seviyede iki kardeşiz. 47 yaşında annem,52 yaşında babamız var.Yıllardır...
    Yazan: SIKINTILI Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 06-11-2007, 14:58:09

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.