+ Konuyu Yanıtla
3 / 5 Sayfa İlkİlk 12345 SonSon
21 den 30´e kadar toplam 47 ileti bulundu.

Konu: Az önce gasba uğradım

Az önce gasba uğradım Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #21
    Kayıt Tarihi
    Aug 2004
    Nerede
    Ankara, Merkez, Türkiye.
    İletiler
    423
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    iftira değil. yakınlarını,en yakın arkadaşını teröre kurban verdin diye duygusallığını bilerek sustum. belkide sen kendini ytam olarak tahlil edemiyorsun. bi anket düzenlesene Ali ' beni ırkçı ya da aşırı uçarda buluyor musunuz-bulmuyor sunuz ' diye belki o bana yakıştırdığın at gözlüğünü, asıl senin aktığını herkes görmüş olur.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Az önce gasba uğradım konulu yargıtay kararı ara
    Az önce gasba uğradım konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #22
    Kayıt Tarihi
    Dec 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    687
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Öncelikle sunu açikça belirtmeliyim ki; bu ve diger bir çok forumda daha önce, içerigini hiç de tavsip edemeyecegim, iletiler okumus olmama ragmen, bu konular çok hassas konular oldugundan, yanit vermeyi atiye biramistim. ) Çünkü; ne yazik ki Türkiye'de halen bir çok mevzu, TABU olup, gerçek anlamda düsünce ve fikir hürriyeti YOKTUR. iyi ki de, Sayin uuuu'nun bu foruma iletisini eklemeyi beklemisim,)) ki buna ragmen, her an afaroz edilmem söz konusu olabilir. (':D')

    Sayin nilgulsaraç; inanin yukaridaki iletinizin size ait oldugunun bile farkinda degilim. Ancak; sayin alisinkay'in da, (iletilerini takip edebildigim kadari ile) irkçi fikirleri oldugunu hiç sanmiyorum. Bu konuda,sayin alisinkay'in günahini aliyorsunuz.('[8D]')

    Ayrica; diger forumlarda da, çok önceleri, (kime ait oldugunu su an hatirlamadigim) muhtelif yanitlar aktarilmisti. Zaten benim asil rahatsizlik duydugum konu, sadece bu kabil yanlis ve önyargili görüslerin buraya eklenmis olmasi idi.

    Sayin nilgulsaraç, gerçek düsüncenizin de o sekilde olmadigina memnun oldum. Ancak; takdir edersiniz ki; o ileti tek basina, yanlis anlasilmaya müsait olup; özellikle de, (benim gibi) anlama özürlülerin ('[:p]') hepsi de o sekilde anlayacaklardir. Lütfen yanlis anlasilmasin. Bu konu, ("Ben Kürt'üm veya ben Türk'üm ya da suyum, buyum") anlaminda algilanmasin. Vurgulamak istedigim yegane husus, genelleme yapilmasindan duydugum rahatsizliktir. Bazi (Diyarbakir'li, Bitlis'li, Urfali, Van'li) arkadaslarim halis Kürttür. Hiç birisinin de, Türkiye'nin bölünmez bütünlügüne vs. karsi görüsleri yoktur. içlerinde, gerek dünya çapinda ünlü olan, gerekse Türkiye'de önemli mevkilerde bulunan da vardir.

    Bu forumda gerekirse bazi isimleri de aleni olarak zikredebilirdim, ama, açikçasi, bu konuda,su an itibari ile- tereddütte kaldim. Zira; yukarida da belirttigim gibi; bu tür konular, -tamamen bilimsel gerçeklerle ve somut bir sekilde ortaya konacak olsa bile - Türkiye'de halen tabu oldugundan, özellikle bazi kesimlerin büyük tepkisini alacaktir. Bu da yine,- kim ne derse desin- tipik Türk mentalitesinin tezahürüdür. Bilhassa, düsünce ve fikir hürriyeti konusunda Avrupali olamadigimiz, tartisma götürmez bir gerçektir. Daha fazla bu konuda bilgi ve görüs aktarmam, dogru olmayabilir. Her dogru, her yerde söylenmez. Sürç-i lisan ettiysek aff ola.!!

  4. #23
    Kayıt Tarihi
    Apr 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    <b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">

    Tüm İftiralardan Allah(cc)a sığınırım.

    <div align="right">Ekleyen: alisinkay - 15/04/2005 : 23:07:04</div id="right">
    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">
    Alisinkay, senin Irkcilikla alakan olmadigini hepimiz cok iyi biliyoruz. Gonlunuzu ferah tutun.

  5. #24
    Kayıt Tarihi
    Apr 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    243
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    <b id="quote">quote:</b id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote">

    ki buna ragmen, her an afaroz edilmem söz konusu olabilir.


    <div align="right">Ekleyen: zara - 16/04/2005 : 12:22:30</div id="right">
    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote">

    Yazdiklariniz da tutarsizlik var Sayin Zara.

    Ozgurlukten bahsediyorsunuz ama insanlar istediginiz gibi bir kaliba girmeyince Turklerin "Avrupali" gibi dusunemediginden yakiniyorsunuz. Irkciliktan sikayetcisiniz, kalkip bir Bangladeslinin cogunluk Turk'ten daha isabetli dusundugunu soyleyip, Neo-nazilere tas cikartacak, Irkci bir ornek veriyorsunuz. Insanlari genelleme hatalidir diyorsunuz; Iki cumle sonra, "tipik" "Turk" mentalitesinden bahsediyorsunuz.

    Sizin Turklere hakaret etme hakkiniz var elbette. Benim hosuma gitmez mesele degil.

    Ama benim ya da bir baskasinin da, sizin hakaretlerinize karsilik verme hakkimiz var.

    Bunun da adi, bizim ifade ve dusunce ozgurlugumuz.

    Ifade ozgurlugu sandiginiz gibi tek istikametli yol degil

  6. #25
    Kayıt Tarihi
    Aug 2004
    Nerede
    Ankara, Merkez, Türkiye.
    İletiler
    423
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    sayın zara son iletiniz için teşekkür ederim.haklısınız biraz sınırı aştım galiba. Ail'de küstü bana zaten. Hiiişşşttttt elmayla alakalı arkidişim özür dilerim. ama lütfen sen de biraz yazdıklarına dikkat et ve birazda objektif olmaya çalış gaspın bir milleti yok çünkü. forumun açılış iletisinde ADIMI ve gaspı yapan kişinin urfa'lı olduğunu vurgulamaktaki niyetinin ne olduğunu çok iyi biliyoruz,ÖYLE DEĞİL Mİ?.

  7. #26
    Kayıt Tarihi
    Dec 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    687
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    inan beni çok güldürdün, LAWLESS. Komik oluyorsun!! ('[:p]')

    "LAWLESS", bu nickname'in , mana itibari, ile sana çok yakistigini da belirtmeliyim.

    Biraz sükunet ve sagduyu lütfen!

    Tesbihte hata olmaz, ama bu sekilde, -mevzuyu anlamadan dinlemeden-mal bulmus magribi gibi saldirmak niye?

    iletilerimin tamamini tekrar ve tekrar ve de çok dikkatli okudum ve hiç bir yerinde, Türklere hakaret niteligi veya -Neo-Nazilere tas çikartacak derecede-irkçilik (!) yaptigimi göremedim!!

    Ben sadece, sayin uuuu'nun (kötülüklerin,-Kürt,Türk,Laz,Arap,Çerkez vb.- belli bir kesime mal edilmesinin yanlis oldugu) görüsüne katildimi ve bu konuda duydugum rahatsizligi belirttim. Bu benim naçizane düsüncem ve bunda anormal bir yan göremiyorum. Eger bunun aksini savunan birisi varsa, asil irkçi herhalde ben degil, bu düsüncede olan kisidir!!(':D')

    Hangi iletimde,özgürlükten bahsetmisim? insanlarin belli bir kaliba girmelerini istemisim??Yukarida belirttigim görüsten mi söz ediyorsun?? ('[8D]')

    O halde, insanlari din,dil,irk,vs. olarak siniflara bölelim, öyle mi?? Sayilan tüm kötülükler, Kürtlere (ya da Türkler disindaki diger kesimlere) mal edilsin,öyle mi?? Sizin istediginiz kalip bu mu?? ('[8D]')
    Hani, ifade özgürlügü tek istikametli olmazdi?

    Dedigin gibi, bir tutarsizlik var, ama, bu tutarsizlik, benim iletilerimde ve görüslerimde yer almamaktadir.

    Ayrica, ben iletilerimin herhangi bir yerinde, genelleme yaparak "Türkler söyledir, böyledir" vs. dedigimi de hatirlamiyorum. "

    Bir kerre, "mentalite" soyut bir kavram olup; her milletin kendine özgü, (kisaca düsünce tarzi olarak adlandirabilecegimiz) bir mentalitesi oldugu gibi; Türklerin de genel olarak benimsemis olduklari düsünce yapisini vurgulamak için kullanilagelmektedir. "Türk mentalitesi" kelimesini sadece ben degil, herkes kullanir. Örnegin;"Turkstudent" sitesinde de bir dizi, Türklere özgü davranis ve düsünce tarzlari ile ilgili, en az altmis yetmis örnek vardi. Bu kelimeden niçin bu kadar rahatsiz oldugunu anlamak mümkün degildir. ('[:p]')

    Kald#305; ki; bir Banladeslinin pekala, bir çok Türkten daha isabetli ve önyargisiz düsünmesi mümkündür. (Dikkatinizi çekerim: buradaki "bir çok" kelimesi de, kelime itibari ile tüm Türkleri kapsamamaktadir. Bosuna, yine öküzün altinda buzagi aranmasin.) Farkli amaç tasidigi açikça belli olan iletilerinizdeki önyargili düsünce yapinizin, en azindan "tipik türk mentalitesi" oldugunu söylemek mümkündür.(':D')

  8. #27
    Kayıt Tarihi
    Dec 2004
    Nerede
    Türkiye.
    İletiler
    687
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Sayin nilgulsaraç,

    Rica ederim. Siz siniri asmadiniz. Galiba, siniri asan benim! Fikirlerimi beyan ettigim için suçluyum! ("Türkiye'de düsünce ve fikir hürriyeti yok") derken, bir kez daha hakli çiktim! Salt, insanlarin (din,dil,irk,vb.kriterlere göre)siniflandirilmamasi ve kötülüklerin belli bir kesime mal edilmemesi gerektigini savundum. Bir anda ve herkesten aldigim su tepkilere bakin! Türkiye'ye davet edenler; gülenler; beni, Neo-Nazistlere tas çikartacak derecede (!) irkçilik yapmakla suçlayanlar,vs.! Sanirsiniz ki, bölücülük, Kürt propagandasi, vatan hainligi vs.yapmisim! Oysa iletilerimin hiç bir yerinde, ("Kürt'üm, Türk'üm, Türk degilim, Kürt degilim, Su veya buyum vs. ") seklinde bir beyanim da olmadigi halde; beni Türkiye'ye davet ediyorlar! Halbuki; ben hem Türkiye'deyim hem de ayni zamanda Türkiye'ye disaridan bakmaktayim.iki üniversite bitirmis bir vatandas olarak, yurt disinda da uzun yillar kalmis olmanin ve dolayisiyla, Türkiye disinda da avukatlik meslegimin icrasinin yanisira mahkemelerde mütercimlik yapmis olmamin verdigi avantaj sayesinde, gerek yabanci ülkenin yargi sistemini ve yabanci ülke mensubu vatandaslarin düsünce tarzlarini ve gerekse Türkiye'yi ve Türk mentalitesini disaridan objektif olarak bakarak analiz etme imkanim olmaktadir. Her yurt disina çikisimda ve geri gelisimde de, degisen hiç bir sey olmadigini görüyorum, ne yazik ki! Bir çok kesimde, ayni örümcek baglamis beyinlerin hiç degismeyen nakaratlari. Sayin nilgulsaraç,bilirsiniz, mesela, irkçilik yapildigini söyleyen bazi kesimlerin, asil kendilerinin ne kadar irkçi olduklarini. Hep unuturlar, madalyonun bir de öbür yüzü oldugunu. Yakin zamana kadar Kürtçe konusmanin ve Kürtçe türkü dinlenmenin suç sayildigi bir ülke oldugumuz çabuk unutuldu. Hala, çogu kez, Kürtlerin veya Lazlarin asagilandigi... ("Pis Kürtler, Geri zekali Lazlar vb." gibi sifatlar takilmakta oldugu),....,...,...vs.

    iste benim felsefem bu noktada ayrilmaktadir. Ben bir Alman veya ingilizle , -fikir ayriligi tasisam bile- karsilikli saygi ve hosgörü çerçevesinde- ve önyargisiz olarak, çok daha rahat konusup, asgari müstereklerde anlasabilmekteyim. Budist olan bir Kirgiz benim dinime saygi gösteririrken veya Musevi bir vatandas benim Ramazan Bayrami' mi tebrik etme inceligini gösterirken, ben de ayni sekilde, bir Musevi vatandasin yortusunu kutlamakta hiç bir mahzur görmem. Çünkü; benim fikrime göre, önemli olan, insanin özü ve evrensel degerlerdir.

    Eger bu görüslerim dahi irkçilik olarak nitelendirilebiliyorsa, konu ile ilgili olarak vermeyi düsündügüm bilimsel gerçeklere ve somut örneklere, bazi kesimlerin tahammül edemeyecegi de açik oldugundan, sanirim, su an itibari ile, uygun düsmeyecektir.

  9. #28
    Kayıt Tarihi
    Mar 2005
    Nerede
    istanbul, Turkey.
    İletiler
    84
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Sevgili Ali Sinkay bu tür forumlarda birKaç yıldır yazıyorum. Sonuç olarak 2 tür insan tanıdım:

    1) Paylaşmak, öğrenmek ve yeri geldiğinde bilmediği bir konuyu öğrendiğinde teşekkür eden... (ÇOK AZ...)

    2) Kendini bu günkü yaşantısı ve geçmişi sayesinde diğerlerinden üstün gören, kesinlikle öğrenmeye değil, paylaşmaya ama üstün bilgilerini diğer insanlara vermeyi borç bilen, ukâla insan türü...

    Huzurlu ve faydalı olabilmek için ikinci türü gördüğüm yerde arkamı dönüyorum...

  10. #29
    Kayıt Tarihi
    Jul 2004
    Nerede
    izmir, Türkiye.
    İletiler
    135
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Sevgili Alisinkay,

    Ben kendi adıma senin ırkçı olmadığına inanıyorum, benim gözümde ülkesini ve bayrağını seven bir vatanseversin. Buna inancım sonsuz. Keşke herkes senin gibi olabilse. Ali ırkçımıdır diye forum açmayı düşünen arkadaşlar varsa ilk cevabı ben vereyim hayır değildir, Ancak vatanımızı ve bayrağımızı sevmek, bu vatanın bir karış toprağına gelecek zararı engellemeye çalışmak, insanlara bunu göstermek, göğsümüzü gere gere bu vatan Atatürkten ve milyonlarca şehitten, gaziden bize armağan, parçalanmasına izin vermeyiz demek IRKÇILIKSA, Ali tüm bu gerçekleri ortada açıkça konuştuğu için ırkçı deniliyorsa, ozaman bende ırkçıyım arkadaş.

    romantic

  11. #30
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Salihli/Manisa
    İletiler
    7.141
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı

    Sayın alisinkay,
    Öncelikle büyük geçmiş olsun.
    Başınıza gelenleri hayretler içerisinde okudum ve hem sizin adınıza hem de toplumumuz adına çok üzüldüm. Ümitsizliğimi bağışlayın ama, toplum nereye gidiyor sorusuna maalesef olumlu cevap veremiyorum. Nereye gittiğimiz ortada bence! Kimsenin birbirine güvenEmediği, herkesin birilerine (af buyurun) kazık atmaya çalıştığı, menfaatlerin ön planda yer aldığı, can güvenliğinin olmadığı, hakların korunmadığı, güçlünün haklı olduğu bir kaoslar ülkesinde sürüklenip gidiyoruz bir yerlere...
    Umarım korktuğumuz başımıza gelmeden bu gidişe bir dur diyen çıkar.
    Sevgiyle kalın...

+ Konuyu Yanıtla
3 / 5 Sayfa İlkİlk 12345 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

gseba hemde sefi

Forum

Benzer Konular :

  1. babam bizi 30 yıl önce terk etmişti. 8 ay önce ölmüş yeni öğrendim.
    merhabalar babam bizi 30 yıl önce terk etmişti. 8 ay önce ölmüş. ben bunu e devlet soyağacı uygulamasından öğrendim. babam çocukluğumdan beri ne...
    Yazan: hereticwings Forum: Miras Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 20-02-2019, 22:31:17
  2. 32 gün önce evlendim, Eşimin Epilepsi ve Akut Şizofreni Hastası Olduğunu 4 Saat Önce öğrendim , Şoktayım!
    32 gün önce evlendim. Eşimin Sara ve Akut Şizofreni Hastası Olduğunu 4 saat önce öğrendim. Şoktayım! Evlilikten önce bu hastalıklar benden gizlendi....
    Yazan: egitimist Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 78
    Son İleti: 20-03-2017, 00:26:38
  3. İftiraya uğradım.
    7 sene önce eşimden ayrıldım. Sorunsuz ayrılması için nafaka ve mal talep etmedim.Çünkü babamdan kalan bir ev vardı. Eski eşim tavuklara ve kuşlara...
    Yazan: busegul Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 14
    Son İleti: 18-07-2013, 21:32:16
  4. İstismara Uğradım
    Merhabalar. Reşit olmama bir iki ay süre var.Ben 5-6 aydır yaşça benden büyük bir bayan tarafından istismar edilmekte olduğumun yeni farkına...
    Yazan: emrefba Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 23-05-2011, 02:24:24
  5. Darp'a uğradım
    Öncelikle merhaba Ben 3 yıl once kavga sirasinda bir sahsin bana 1 metreden firlattigi anahtarlik yuzunden bir gozumde kalıcı gorme kaybı oldu ve...
    Yazan: oz. Forum: Kişiler Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 01-10-2009, 23:45:06

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.