+ Konuyu Yanıtla
1 den 5´e kadar toplam 5 ileti bulundu.

Konu: Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı

Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Mar 2008
    Nerede
    Konya
    İletiler
    1.366
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı

    Ermeni Cumhurbaşkanı Sarkisyan Bursa'da Cumhurbaşkanı Gül tarafından ağırlandı

    BURSA - Türkiye ile Ermenistan arasında imzalanan tarihi protokolün ardından Bursa’da oynanan milli maç politik zirveye döndü. Kentte olağanüstü güvenlik önlemleri alınırken, biletler ise sınırlı sayıda taraftarlara verildi. Maç öncesinde stadın çevresinde de alınan önlemler nedeniyle büyük bir sükunet vardı. Bursaspor’un fanatik taraftar grubu olan Teksaslılar tribünlerde hep bir ağızdan ‘Sarı Gelin’i söyledi.

    Bursa, büyük bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Oynanan bir spor müsabakasıydı. Aslında maç, Türkiye ve Ermenistan'ın 2010 Afrika Dünya Kupası'ndan elendikleri kesinleştiği için, fazlaca bir anlam ifade etmiyordu. Ancak iki ülke arasındaki ilişkileri normalleştirecek protokolün imzalanmasının ardından maç adeta Türkiye-Ermenistan Zirvesi’ne döndü.

    Sarkisyan'a halk oyunlu karşılama

    Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Yenişehir Havaalanı'na inmesinden 30 dakika sonra saat 16.25'te Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın uçağı geldi. Uçağın havada görülmesi hemen ardından gönlere Ermenistan bayrağı çekildi.
    Cumhurbaşkanı Gül gibi uçağın merdivenlerinde çocuklar tarafından çiçek sunulan Sarkisyan'ı Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bursa Valisi Şahabettin Harput karşıladı. Daha sonra halk oyunları ekibinin ‘Bursa'nın ufak tefek taşları' isimli halk oyununu izleyen Sarkisyan, geniş güvenlik önlemleri altında Bursa'ya hareket etti. Sarkisyan, Holiday İnn Otel'de kalan Ermenistan A Milli Futbol takımını ziyaret etti. Saat 17.25'te otele gelen Sarkisyan, Ermenistan Futbol Federasyonu Başkanı Ruben Hayrapetyan ve otel sahibi Sedat Çağlar tarafından çiçekle karşılandı. Otelde futbolcularla görüşen Sarkisyan, daha sonra Cumhurbaşkanı Gül ile görüşeceği Almira Otel'e hareket etti.

    Tarihi buluşma

    Cumhurbaşkanı Gül ile Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan arasındaki ikinci tarihi buluşma Bursa Almira Oteli'nde gerçekleşti. Milli takım kampını ziyaret ettikten sonra görüşmenin gerçekleşeceği Almira Oteli'ne saat 17.58'de gelen Sarkisyan'ı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül otel kapısında karşıladı. Tokalaşan iki cumhurbaşkanı basın mensuplarına poz verdi. Cumhurbaşkanları daha sonra görüşmenin yapılacağı otele girdiler.

    -Atılan adımlar kolay değil-

    Basına kapalı gerçekleşen görüşmeler yaklaşık 40 dakika sürdü. Görüşmelere, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ermenistan Dışişleri Bakanı Edward Nalbantyan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ünal Çeviköz ve Cumhurbaşkanlığı Dışişleri Danışmanı Hüseyin Diriöz de katıldı.Görüşmede iki taraf da 'atılan adımların hiç kolay olmadığını, büyük zorluklara göğüs gerilerek bu noktaya gelindiğini, ancak bütün bu zorlukların da göze alınması gerektiğini' belirtti. Cumhurbaşkanı Gül’ün "Böylesine tarih yapmak bir günden ertesi güne mümkün olmuyor. Bu bir süreçtir. Nitekim, bu sürecin içinden geçerek zor meseleleri de ancak bu süreç içinde çözebileceğimizi beraberce gördük" dediği öğrenildi.

    Sarkisyan da geçilen süreçte atılan adımların önemine dikkati çekerek, özellikle 31 Ağustos'tan sonra başlayan bilgilendirme sürecinde büyük zorluklarla karşılaştığını, bu zorluklara göğüs gererek bilgilendirmeyi tamamladığını aktardı. Sarkisyan, "Bütün bu zorluklara karşın, bunları yaptım, ancak ben onlardan herhangi bir şekilde izin almak için bu bilgilendirmeyi yapmadım. Sadece Ermenistan Hükümetinin almış olduğu bir kararı onlara anlatmak ve bir yerde onları bilgilendirmek maksadıyla bu görüşmeleri yaptım" dedi. Her iki ülkede de farklı görüşlere sahip kesimler olabileceğini dile getiren Sarkisyan’ın "Menfi görüşte olanlar olduğu gibi, attığımız adımların ne kadar müspet olduğunu düşünenler ve bunları destekleyenler de vardır, ancak önemli olan bizim attığımız adımların pozitif olduğunu düşünenlerin daha çok oldukları gerçeğidir" dediği ifade edildi.

    Yemek yediler

    Bu arada, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan’a Almira Oteli’ndeki akşam yemeğinde, Düğün çorbası, zeytinyağlı tabağı, tandır böreği, İnegöl köfte, Akdeniz yeşillikleri salatası, İskender kebap, kestaneli pasta, dondurmalı baklava, çay, kahve, kırmızı ve beyaz şarap ikram edildi. İki cumhurbaşkanı Almira Otel’den stadyuma Abdullah Gül'ün makam otomobiliyle gitti. Otomobilin önünde Türk ve Ermeni bayrakları yer aldı.

    Beyaz güvercin uçuruldu

    İki ülkenin cumhurbaşkanlarının birlikte izlediği Türkiye-Ermenistan maçı dostane bir havada geçti. Barış için beyaz güvercinlerin uçurulduğu gecede, yasaklanmasına rağmen Azeri bayrakları açıldığı görüldü. Tribünlerde dostluk parkartları açanlar da vardı, Ermeni bayrağı açılmasını ıslıklayanlar da... Maçtan önce barışın simgesi beyaz güvercinler uçuruldu.

    Devre arasında tribünlerde Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile Ermenistan Dışişleri Bakanı Edvard Nalbatyan bir araya geldi. İsviçre Dışişleri Bakanı Micheline Calmy-Rey ile de samimi pozlar veren üç bakan, maçla ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Davutoğlu, Türk milli takımının çok iyi olduğunu belirterek, “Bizi takım gayet iyi oynuyor. Nalbatyan’la zaman zaman yorumlar yapıyoruz” dedi. Davutoğlu iki ülke arasındaki sorunlarla değil de, daha çok maçla ilgili konuştuklarını belirtti. Nalbatyan ise, atmosferin son derece olumlu olduğunu belirterek, maçla ilgili yorumlarını sonra yapacağını söyledi.

    Sarı gelin söylenmedi

    Bursalı Teksaslılar, maç başında ‘Sarı Gelin’i söyleyeceğini ve bunun için bir haftadır taraftarla çalıştıklarını söyledi. Ancak maçın başında milli marşlar okunduğu sırada protesto ıslıkları bunun maç süresince gerçekleşemeyeceğinin göstergesi gibiydi. Ve öyle de oldu. Maç boyunca küfür yoktu. Ancak bir ara ‘Ayağa kalkmayan Ermeni’ olsun. Sloganları söylendiyse de 3-4 tekrarın ardından kısa süre de sona erdi.

    Bursa'dan izlenimler

    Bursa’nın her tarafından ve stad çevresinde binlerce polis görev yaptı. Maçtan bir gün önce şehir meydanında bazı siyasi partiler protesto yaptı, "Sarkisyan Gelmesin" diye sloganlar atıldı, Azerbaycan bayrakları dağıtıldı. 11 Azeri Milletvekili Türkiye’ye geldi. Meclis'te stada Azeri bayrağının sokulup sokulmamasıyla ilgili soru önergeleri verildi. MHP lideri Devlet Bahçeli, Ermenistan ve AKP aleyhine hararetli bir konuşma yaptı. Ancak maç günü, kriz yaşanmadı. Ufak tefek protesto gösterileri dışında olumsuzluk yoktu. En büyük sorun maça girmek isteyenlerin bilet bulamamasıydı.
    Maçı izlemek için günlerdir bilet bulabilme umuduyla stada gelen lise 2. sınıf öğrencisi Hüseyin Odabaşı, “Üç gündür okula gitmiyor, sabah akşam bilet arıyorum. Devamsızlıktan kalacağım. Hala bulamadım. Maçta olay çıkmaz. Ermenileri güzel ağırlayacağı” dedi.
    Ersin Demirci de, “Biletlerin üzerinde isim yazılı. 20 yıldır Bursa maçlarına gidiyorum, böyle şey görmedim. Maç öncesi olay çıkmaz ama taraftan bilet bulamazsa olay çıkabilir” dedi.
    Ahmet Bodur ise bilet bulabilen şanslı taraftarlardan: “Bilet buldum, sevinçliyim. Eski amigoların birinden aldım. Mahalle kıyağı yaptı. Türkiye mutlaka yenecek ama dostluk kazanacak.”
    Biletler Teksas amigolarının sorumluluğundaydı. 6 bin bilet ücretsiz dağıtıldı. Teksas Grubu lideri Selim Kurtulan, bilet konusunda ve kendi gruplarının aldığı tedbirlerle ilgili şunları söyledi:
    “Bursa’da üç milyon kişi yaşıyor. Üç milyon bilet veremezler. Sonuçta stat 20 bin kişilik ve tüm stad dolacak. Taşkınlık olmayacak. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ü çok iyi karşıladılar. Biz de Sarkisyan’ı en iyi şekilde ağırlayacağız. Hep bir ağızdan Sarı Gelin’i söyleyeceğiz.”
    Teksas Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz de “Ermenilerle ilişkilerimiz normalleşmeli. Normalin ötesinde dost olmalıyız artık. Biz tribünler de bunu göstereceğiz. ”
    Stadın hemen yanındaki kafede tüm gelişmelere kayıtsız dört emekli öğretmen okey oynuyordu. Nurten Beceren, Ermeni sorunun doğudaki kan davası sorununa benzetti ve “Artık buna bir son verilsin” dedi. Necla Ateş ise, “İlişkilerin normalleşmesine karşıyım. Ama bunun sebebi Ermenileri sevmediğimden değil, başkalarının dayatmasıyla yapıldığı için" dedi. Leman Bekman, “Barış istiyorum. Maç berabere bitsin” diye konuştu. Özcan Şenyurt da “Düşmanlıklar bir kenara bırakılsın. İki ülke dost olsun ve bu dostluk devam etsin ancak maçı Türkiye kazansın” dedi.

    CHP, Azerileri davet etti

    Bu arada maç için CHP'nin daveti üzerine şehre gelen Azerbaycan'nın siyasi parti gençlik kollarının temsilcileri stadın yanına gelerek Azerbaycan bayrakları açtı. Azerbaycan Vatandaş ve Kalkınma Partisi'nin Gençlik Kolları Başkanı Nurettin Baba, "İlişkilerin normalleşmesi, Azerbaycan-Türkiye ilişkilerine zarar verir. Barış istiyoruz ancak Karabağ sorunu çözülmeden bu olmaz" dedi.

    Cumhurbaşkanlarına özel koltuk

    Maç öncesi stada Sarkisyan'la gelen Gül için, tanesi 1250 Avro olan swarovski taşlı, siyah renkte deri koltuklar getirildi. Kaas firmasının sahibi Süleyman Kara, koltukların cumhurbaşkanları tarafından özel olarak rugan deriden yapıldığını ve özel taşlarla süslendiğini belirtti. Özel koltukları gören televizyon muhabirleri de anonslarını cumhurbaşkanlarından önce koltuklara oturarak yaptı.

    http://www.radikal.com.tr/Radikal.as...&CategoryID=77



    Hukuki NET Güncel Haber

    Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı konulu yargıtay kararı ara
    Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Mar 2008
    Nerede
    Konya
    İletiler
    1.366
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı

    Fatih Terim kazanarak veda etti

    Dünya Kupası'na gitme umudunu yitiren Türkiye, Ermenistan'ı Halil ve Servet'in golleriyle 2-0 yendi. Maçın ilk yarısında Ceyhun kırmızı kart gördü. Maçın son dakikasında oyuna giren kaleci Rüştü de Milli takım'a veda etti.

    Haberin devamı...

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Mar 2008
    Nerede
    Konya
    İletiler
    1.366
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı

    Tarih yazmıyoruz, yapıyoruz

    ‘Futbol diplomasisi’ dün Bursa’yı mekan seçti. Milli maçı izlemeye gelen Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan ile Cumhurbaşkanı Gül arasında görüşmeler yapıldı. Gül “Tarih yazmıyoruz, tarih yapıyoruz. Bir günde tarih yapılmaz” derken, Serkisyan “Diasporadan izin almaya değil, hükümetimin kararı konusunda bilgi vermeye gittim” diye konuştu.

    Haberin devamı...

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı

    16 Ekim Cuma 2009/MİLLİYET

    Rıza Türmen


    Futbol üzerine

    Kısa pantolonlu bir çocukken seyrettiğim ilk futbol maçından bu yana futbol benim için büyüleyici bir olay oldu. İlk seyrettiğim maç Galatasaray’ın bir İngiliz takımıyla Dolmabahçe Stadı’nda oynadığı maçtı. Oyun bittikten sonra dayım ve bir arkadaşıyla soyunma odasına gittik. Dayımın arkadaşı Gündüz Kılıç’ın da arkadaşıydı. Gündüz’ü kutladık. “Ne kadar iyi kafaya çıkıyorsunuz” gibi bir şeyler söylediğimi, Gündüz’ün de başımı okşadığını hayal meyal anımsıyorum.
    Futbol ve Galatasaray benim için her zaman önemli oldu. Ortaokulda ilk futbol ayakkabılarıma kavuştuğumda, bütün gün evin içinde kramponla dolaşmam; Baba Gündüz ile Suadiye Plajı’ndaki konuşmalar; Hasnun Galip Sokak’a gidişlerim; kapalı tribünün sol tarafına sıkışmış bir avuç GS taraftarıyla her maçta sesim kısılana dek bağırmalar; Turgay, Kamil, Tayyar, B. Ali, Saim, Coşkun, İsfendiyar, Suat, Metin, Kadri, K. Ali’li kadronun parçalı formalarıyla sahaya çıktığında duyduğum inanılmaz heyecan; oynadığım ve seyrettiğim maçlar çocukluğumun en güzel anıları arasında.

    Futbolun yeni boyutları
    Hâlâ GS’nin maçlarını seyrederken aynı heyecanı duyarım. GS’nin maçını seyretmek benim için çocukluğuma yapılan bir gezi. Çocukluk yıllarına bir geri dönüş.
    O zamandan bu yana pek çok şey değişti. Futbolun dünyadaki, toplumlardaki yeri de değişti. Futbol yeni toplumsal, siyasal, ekonomik boyutlar kazandı. Salt futbolun geçirdiği gelişmelere bakarak bir dünya tarihi yazmak olanağı var.
    GS’de bu yıl, bir Brezilyalı, iki Afrika asıllı Fransız, bir Avustralyalı, bir İsveçli, bir Arjantinli oynuyor. Takımı bir Hollandalı çalıştırıyor. Türk futbolcuları ve antrenörleri dünyanın her yanına dağılmış durumda. Futbol takımları neredeyse kendi ülkelerinin takımları kadar yabancı takımlarla oynuyorlar.
    Avrupa, bir futbol ağıyla örülmüş durumda. Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, Spor Toto turnuvası derken, hemen her takım yabancı takımlarla maç yapmak olanağı buluyor. Bu durum, hem gelirleri artırıyor, hem de standartları yükseltiyor. Öte yandan, kulüpler el değiştiriyor.

    Kabileci kimlik olmamalı
    Bir Rus işadamı bir İngiliz kulübünü satın alıyor. Bütün bunların gösterdiği bir şey var: Küreselleşme futbola da yansıyor. Kulüpler büyümek, küreselleşmeye ayak uydurmak zorundalar. Sadece kendi sınırları içinde kalan kulüpler ile küreselleşmeye uyum sağlayanlar arasındaki farkın giderek açılması kaçınılmaz.
    Bunun yanında, futbol aynı zamanda bir türlü kabilecilik doğuruyor. Kulüp taraftarları, başka kulüplerin taraftarlarını düşman olarak görüyor, saldırgan duygular besliyor. O nedenle, günümüzde futbol, içinde şiddeti barındırıyor.
    Futbolun taraftarlara verdiği kabileci kimlik barışçıl bir kimlik değil. Stadyumlar, yalnızlığın, yoksulluğun, umutsuzluğun, öfkenin açığa vurulduğu yerler.
    Ama gerçek dünyada da böyle değil mi? Küreselleşmenin getirdiği bütünleşmeyle etnik, dinsel bölünmeler bir arada yürüyor.

    Hayatın parçası ve barış
    Futbol uluslararası ilişkileri de etkiliyor. Ulusal maçlar, ulusal marşların söylendiği, ulusal bayrakların dalgalandığı, ulusal heyecanın bütün yurdu sardığı, sonuca göre, ulusal bir üzüntünün ya da sevincin dalga dalga yayıldığı tek olay. Ulusların yaşamlarında buna benzeyen başka bir olay yok.
    Bu yüzden devletler arasında savaş çıkabiliyor. Ya da barış gelebiliyor. Türkiye-Ermenistan maçı futbolun nasıl barış getirebileceğini gösteren bir deneyim: Bu maçla iki ülkenin halkına bir dostluk mesajı veriliyor.
    Mesajda söylenen şu: Önemli olan, sonuç değil, iki ülkenin oyuncularının bir spor olayında yan yana gelerek mücadele etmeleri. Oyuncular da, cumhurbaşkanları da birer simge. cumhurbaşkanları ve oyuncular yan yana gelebiliyorsa, halklar da yan yana gelip dost olabilirler.
    Futbol, yaşantımızın bir parçası. O nedenle futbolu, uluslar ve insanlar arasında dostluk, barış aracı olarak kullanmanın yollarını bulabilmeliyiz.

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Apr 2005
    Nerede
    Adana, Seyhan, Turkey.
    İletiler
    2.930
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Cevap: Türkiye-Ermenistan maçında 'dostluk' kazandı

    Türkeş'in Ermeni liderle gizli görüşmesinin hikayesi;

    http://www.milliyet.com.tr/Yazar.asp...0&a=NaN&ver=52

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. Gül, Ermenistan'a gidiyor
    Evet! Cumhurbaşkanı Ermenistan a gidiyor. Yorumlar sizin.
    Yazan: Av.Mehmet Aydın Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 49
    Son İleti: 09-10-2009, 19:58:06
  2. Yeni Hukuki Kaynak: Türkiye Cumhuriyeti İle Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Arasında Dostluk Ve İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun 5919
    Hukuk Makaleleri ve Mevzuat Kısmına yeni bir hukuki kaynak eklendi, üzerinde tartışmak ister misiniz : Türkiye Cumhuriyeti İle Cezayir...
    Yazan: admin Forum: Mevzuata İlişkin Bilgi ve Yorumlar
    Yanıt: 0
    Son İleti: 09-07-2009, 19:58:52
  3. Özdemir Özok Yeniden Türkiye Barolar Birliği Başkanı seçimini kazandı
    Türkiye Barolar Birliği'nin (TBB) 30. Genel Kurulu'nda başkanlığa Özdemir Özok yeniden seçildi. TBB Kongre Merkezi'nde 2 gündür devam eden TBB 30....
    Yazan: Av.Emrah Yavuzcan Forum: Avukatlık Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 26-05-2009, 16:59:32
  4. Neden Dostluk Yok Artik?
    Soruyorum kendime dostluk nedir???Ben bunu çok düşünüyorum peki sizler??? Dostluk ilgimi,bağlılık mı,onur etmek mi,sorumluluk...
    Yazan: esin_28 Forum: Yaşam - Sohbet - Forum Oyunları
    Yanıt: 1
    Son İleti: 19-01-2008, 16:00:29
  5. Dostluk
    CENNET Adam ve hayattaki tek arkadaşı olan köpeği bir kazada birlikte ölmüşlerdi.. Gökyüzüne çıktıktan sonra bembeyaz bulutların arasında...
    Yazan: romantic Forum: Yaşam - Sohbet - Forum Oyunları
    Yanıt: 6
    Son İleti: 09-12-2007, 15:47:52

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.