+ Konuyu Yanıtla
2 / 2 Sayfa İlkİlk 12
11 den 19´e kadar toplam 19 ileti bulundu.

Konu: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #11
    Kayıt Tarihi
    Mar 2008
    Nerede
    ankara
    İletiler
    1.107
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    Alıntı Hakan Dikici rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Malesef icra memuru / müdürü gösterilen adreslerde haciz ve talep olursa 88. maddeye göre muhafaza yapmak zorunda. Kanun ve Yargıtay haciz ve muhafaza işlemini haciz için gelen memurun insiyatifine bırakmıyor, istihkak iddiasının Mahkemede çözümlenmesi gerektiğini düzenliyor. Bu da uygulamada telafisi güç sonuçlara neden oluyor, borç ilişkisi ile ilgisiz üçüncü kişilerin zarar görmesine neden oluyor..

    Yeni kanun tasarısı bu konuda düzenleme getiriyor ve üçüncü kişinin yedinde bulunan malların haczedilip yediemin sıfatıyla ücüncü kişiye teslim edilmesini düzenliyor ancak kanun tasarısı halen meclis gündemine gelmedi maalesef..

    Bu durumda yapabileceğiniz şey durumun vehametini karşı tarafın Avukatları ile görüşmek ve burada yazdıklarınızı onlara da anlatmak. Sonuçta onlar da vicdan sahibi insanlardır ve iyi niyetinize binaen gereğli anlayışı göstereceklerdir. Zaten haciz müessesesinin amacı borçluyu psikolojik olarak zorlamak ve borcu ödemesini sağlamaktır. Yoksa haczedilen malların muhafazası ve satışı hem masraf gerektirdiği için alacaklının, hem çok ucuz fiyata satılarak paraya çevirilidiği için borçlunun zararınadır.. Borcun ödenme imkanı varsa kimse haciz ve özellikle de muhafaza yoluna gitmez kolay kolay..
    hakan bey yeni taslaktada hayır yok zaten,okadar muazam ayarlanmış ki taslak,dikkatinizden kactığını zannetmiyorum,istihkak iddiasında taslaktada muamma var,oradada şirketlerle ilgiliistihkak iddialarında yedi emin olarak bırakıyor dikkat ederseniz,maddede oynama var.
    yani 3 şahıs burası benim evim borclu olan oğlum burada misafir desede yine yeni taslakta yedi emin olarak istihkak iddiasında bulunana eşyayı teslim etmiyor yeni taslaktada bu acık.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi konulu yargıtay kararı ara
    Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    Nerede
    Avukat Dünyası
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #12
    Kayıt Tarihi
    May 2007
    İletiler
    28
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    Sevgili Hukuk dostları,

    Şunu belirtmek isterim ki, konu burda kızımı madur durumda bırakmak, kaçmak yada borçtan kurtulmak değildir..

    En basit örnekle, kanunen her yıl 1 ay yanıma alma barındırma hakkına sahipken, adresini saklayabildiği için görüşemediğim kızıma 7 yıl boyunca ilk kez geçen şubat tatilinde kavuştum ve 1 hafta yanımda kaldı.

    Burdayken ben ve aile fertlerim 4 milyara yakın masraf yaptık. Ayrıca cebine 1.200 YTL para vererek annesine iletmesini söyledim.. Yani amacım şuydu, ben kızımı gördüğüm sürece nafakanın kat kat fazlasını veririm düşüncesini göstermekti. Onunla konuşabilmek için 400.000 YTL değerinde telefon aldım hattıyla, bilgisayar istedi bilgisayar aldım 2.500.00 YTL değerinde..

    Bunların hiçbiri nafakaya dahil değildir....

    istedim ki herşey karşılıklı anlayış içinde olsun ve bu çocuk babasının yokluğunu hissetmesin artık.

    Ama karşı tarafın niyeti kötü.. Ve Medeni kanunu kötü amaçla kullanıyor...

    Benim annem, kızımın babaannesi.... Yeni kalp ameliyatı oldu.. İcra mahkemesi bunu nasıl gözardı edebilir ????

    Burdaki amaç çocuğu madur durumda bırakmamak mı ?????

    İyi de, annemin evine gelecek en ufak bir işlem kızımın bu aileden atılması anlamı taşır.. Şimdiden halası, amcısı yani kardeşlerim "bir daha bizim yüzümüze bakamaz" diyor... Çocuk suçsuz olduğu halde..

    250 milyonluk nafaka, 750 milyarlık miras yanında hiçbirşey değildir... Ve ben bu işlemi bizzat kendim yaparım. Yani ayda 250.00 YTL öderim alabileceği sadece o olur. Bir daha bana telefon edip "Baba" diyemez.

    Oysaki kendi örf ve adetlerimize uygun bir şekilde davranıldığında ben bu paranın kat kat fazlasını zaten verdim... Veririm de...

    Ben çocuğu kaçırayım, senelerce göstermeyeyim, para biriksin, sonra bu birikmiş parayı nasıl olsa alırım...

    Peki benim birikmiş görüş haklarım ne olacak ?? Annesinin evinde kalıyor ki açtığı davada bunu belirtmiş, dava açıyorum kızımı görmek için, annesi burda oturmuyor diyor, ne dava açıyormum ne icra kızımı alabilmek için..

    Bir medeni kanun, Aile hukuku bu düşünceye nasıl izin verebilir ??? Aile dedikleri, baba dedikleri kişi ayda 250 YTY veren şahıs mıdır sadece ???

    borç 5 milyar bir para. Ben bunu her şekilde öderim, kendi evime icra gelmesini istememin sebebi artık annemin rahatsız edilmemesi. icra o eve gelir. işlem o eve yapılır, ardından parayı öderim.. bundan sonraki yazışmalar da hiç değilse elimde kanıt olur, o evden olur.. inatla annemin üzerine gidip onun hayatına kastedilmez... Bu insanlığa da hukuka da sığmaz....

    Benim derdim Annemin hayati olabilecek bir duruma düşmesini engellemek, ve kızımın geleceğini kurtarmak..

    Ben bu konuda hakim önüne çıkmak istiyorum...

    ilgili kanuna karşı dava açmak istiyorum.. Bu şekilde davranan avukata karşı dava açmak istiyorum..

    babalık müessesesi bu kadar rencide edilemez..
    Konu aart tarafından (20-07-2008 Saat 18:15:43 ) de değiştirilmiştir.

  4. #13
    Kayıt Tarihi
    May 2007
    İletiler
    28
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    Alıntı esmerman rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    şimdi buraya annenizin evine icra işlemi icin geldiklerinde apartımandan sormuşlardır
    kesin icra memuru bunu sordu sizin bu apartımanda annenizin adresinde oturmadığınnız,ayrı bir yerde ikamet ettiğinizi ve bir yıldır burada olmadığınızı tespit ettiler, evet annenizin ameliyatı neticesi tabiki o eve gecicide olsa gelip gideceksiniz bunu kısıtıyan bir kanun yok,aksine medeni kanunumuza göre anne ve babaya bakmakla yükümlüyüz.
    sizin o evde kaldığınızı ikamet ettiğinizi eyer,apartımanda söylemiş olsalardı inanın cilingir bulur getirirler acarlardı,ikamet etmediğinizden ve istihkaka iddiası ve tazminatla karşılaşılacahı icin bir yerde cark edilmiş,sizin bir yıldan beri ikamet ettşğniz adres karşı tarafca bilinmesine ve kayıtlarda gecmesine rahmen burada israr edilmesi size bir yerde tazyik yapılmak isten mesidir.
    şimdiye kadar yapılan tüm tebligatlar 6 nolu daireye önceden oturduğunuz yere yaplıyor,5 nolu daireye değil,anneniz tarafından alınan veya imzalanan herhangi bir tebligat yok.postacı bile mazbatalara oturmadığı şekilde mazbata parcasına şerh düşmesi gerekirdi,bunu nasıl yaptı aslında araştırmak lazım?
    siz yinede ikametiniz bu mahalle muhtarlığından alarak ikamet ettiğiniz mahalle muhtarlıhına aktarın veya aynı mahallede iseniz adresin değişikliğini yapın ve bir dilekce ile icra dosyasına verin,dilekce suretinede evrakı verdiğinize dair görevliye imzalatın dosyadan kaybolmasın olahan şeyler cünkü.
    annenizin evinde eyer böyle bir icra işlemi uygulanacak olursa anneniz burada ikamet etmediğinizi,evde bulunan eşyaların kendisine ait olduğunu faturaları ile birlikte ibraz eder veya istihkak iddiasında bulunursa ,aciz işlemi meydana gelmez,bundan endişeniz olmasın.hoşca kalın.
    Sevgili eserman, olay tam dediğiniz gibi oluştu. Çünkü herkes şahit orda oturmadığıma, bütün mahalle, esnaf ve komşular tepki göstermiş bu nedele öyle bir kağıt bırakmışlar..... Hayatımın hiçbir döneminde annemin evinde oturmadım. Ziyarete gelsem bile yine üst katta kaldım.

    Ayrıca, örneğin buzdolabı almıştım annem için. Ama parasını ben ödemiş olsam da kardeşimin hesabından alınmıştı mağazadan. fatura kardeşimin üzerine. Elektirik faturası, su faturası, doğalgaz faturası hep annemin üzerine.Mahkemeye verdiğim cevap dilekçe adresi hep üst katın adresi.. ilk boşanma davası dahil.. ama inatla no:5 e gönderiyorlar.. evde olmayınca da muhtara bırakılıyor, 5 numara kabul edilmiş oluyor... Annem de hastanede bu süre içinde..

    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

  5. #14
    Kayıt Tarihi
    Jan 2008
    İletiler
    160
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    Siz ne derseniz deyin, icra dosyasına istediğiniz kadar belge sunun, istedikleri taktirde annenizin evinde haciz yapmaya engel olmaz. Ha, sonra istihkak davası açarsınız ( Ki bu dava uzun süren ve ispatı oldukça zor bir davadır ) hakkınızı mahkemede ararsınız. İnsiyatif malesef icra memurunda değildir. Alacaklı avukatı tüm sorumluluğu üstleniyorum der ve haciz yapılır.

  6. #15
    Kayıt Tarihi
    May 2006
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    71
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    sayın aart rumuzlu üye;
    yazdığın yazıların tamamını okudum.endişelerini de anliyorum. yaklaşık 6 ay sadece icra avukatı yapan biri olarak istediğin kadar belge sun ki ben karşı tarafın avukatı olsam annenin evini senin evin diye boşaltırım.kanun buna izin veriyor. gider istihkak davası açar annen.en az bir yıl sürer.
    karşı tarafın avukatıyla görüş ve onu ikna etmen bence en iyisi. uyglamada borçlunun annesi teyzesi halası babasının evine gidip haciz yapmamız bile dosyayı kapatmaya yetiyor çoğu zaman. napalim kanunlar böyle

  7. #16
    Kayıt Tarihi
    Mar 2008
    Nerede
    ankara
    İletiler
    1.107
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    Alıntı hamadov rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    sayın aart rumuzlu üye;
    yazdığın yazıların tamamını okudum.endişelerini de anliyorum. yaklaşık 6 ay sadece icra avukatı yapan biri olarak istediğin kadar belge sun ki ben karşı tarafın avukatı olsam annenin evini senin evin diye boşaltırım.kanun buna izin veriyor. gider istihkak davası açar annen.en az bir yıl sürer.
    karşı tarafın avukatıyla görüş ve onu ikna etmen bence en iyisi. uyglamada borçlunun annesi teyzesi halası babasının evine gidip haciz yapmamız bile dosyayı kapatmaya yetiyor çoğu zaman. napalim kanunlar böyle
    Sayın Hamadov,alacaklı vekilinin ben borclıyu gördüm şu apatımana şu daireye girdi hurra burada aciz işleminimi yapmayı düşünüyorsunuz,
    borclunun orada kaldığını,ikamet ettiğini ve ev icersinde borculun kaldığını kesin belirliyen güclü delil olmadan buradan işlem yaparsanız sonucları
    HD 21.E.2003/8694.K.2003/10381 16.12.2003 TARİHLİ KARAR OLUR DERİM.

  8. #17
    Kayıt Tarihi
    Mar 2008
    Nerede
    ankara
    İletiler
    1.107
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    Alıntı aart rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Sevgili eserman, olay tam dediğiniz gibi oluştu. Çünkü herkes şahit orda oturmadığıma, bütün mahalle, esnaf ve komşular tepki göstermiş bu nedele öyle bir kağıt bırakmışlar..... Hayatımın hiçbir döneminde annemin evinde oturmadım. Ziyarete gelsem bile yine üst katta kaldım.

    Ayrıca, örneğin buzdolabı almıştım annem için. Ama parasını ben ödemiş olsam da kardeşimin hesabından alınmıştı mağazadan. fatura kardeşimin üzerine. Elektirik faturası, su faturası, doğalgaz faturası hep annemin üzerine.Mahkemeye verdiğim cevap dilekçe adresi hep üst katın adresi.. ilk boşanma davası dahil.. ama inatla no:5 e gönderiyorlar.. evde olmayınca da muhtara bırakılıyor, 5 numara kabul edilmiş oluyor... Annem de hastanede bu süre içinde..

    Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
    Bakınız Annenizin bir tebligat alması sizin o evde ikamet ettiğinizi göstermez,muhtarlık kayıtlarında ikamed adresiniz her nekadar aynı apartımanda olsa ikametiniz başka bir nolu daire, ben şunuda diğer yanıt veren meslek taşlarımada şunu buradan sormak isterim,peki bu tebligatı karşı komşu almış olsa idi,bu bir başka komşunun evinde işlemmi yapacaktınız,tebligat davalıya verilmek üzeri bir başkası tarafından alına bilir bu sadece herhangi bir kararı tebliğ ettiğiniz anlamı taşır, tebligatı alan kişinin yanında ikamet ettiği anlamı taşımaz buraya dikkat etmek gerek,
    Davanın baştan beri gelen sürecinde davalının muhtar kayıtlarında ve tah kikatın mahkeme sürecinin her aşamasında adres annesine ait olan ev adresi değildir.
    burada sadece davalının annesinin yanında ikamet ede bilir kanati vardır,apartıman sakınları ve yöneticinin burada ikamet etmediğini hic bir zaman 5 nolu daireye gelmediğini ve muhtar kaıtlarındada 6 nolu dairede ikametinin gözükmesi . AYRICA BURADA YANSIZ KİŞİLERİN SAMİMİ BEYANLARI VE MUHTAR KAYITLARI GÜCLÜ DELİLLERDENDİR.
    tabiki annesinin evinde icra işlemli amacla gire bilirsiniz,beki borclunun burada ikamet ettiğini ve ev icersinde bulunan bir erkekpantolonundan dolayı borclu budur işte evde kaldığının delili diyerek,kardeşine aşit pantolonu delil olarakmı sunacaksınız. evet bu şekil cok işlemler yapılmış okuduk gördük ama sonuclarında hicbirşey elde edilmemiştir.

  9. #18
    Kayıt Tarihi
    Mar 2008
    Nerede
    ankara
    İletiler
    1.107
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    Alıntı esmerman rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Bakınız Annenizin bir tebligat alması sizin o evde ikamet ettiğinizi göstermez,muhtarlık kayıtlarında ikamed adresiniz her nekadar aynı apartımanda olsa ikametiniz başka bir nolu daire, ben şunuda diğer yanıt veren meslek taşlarımada şunu buradan sormak isterim,peki bu tebligatı karşı komşu almış olsa idi,bu bir başka komşunun evinde işlemmi yapacaktınız,tebligat davalıya verilmek üzeri bir başkası tarafından alına bilir bu sadece herhangi bir kararı tebliğ ettiğiniz anlamı taşır, tebligatı alan kişinin yanında ikamet ettiği anlamı taşımaz buraya dikkat etmek gerek,
    Davanın baştan beri gelen sürecinde davalının muhtar kayıtlarında ve tah kikatın mahkeme sürecinin her aşamasında adres annesine ait olan ev adresi değildir.
    burada sadece davalının annesinin yanında ikamet ede bilir kanati vardır,apartıman sakınları ve yöneticinin burada ikamet etmediğini hic bir zaman 5 nolu daireye gelmediğini ve muhtar kaıtlarındada 6 nolu dairede ikametinin gözükmesi . AYRICA BURADA YANSIZ KİŞİLERİN SAMİMİ BEYANLARI VE MUHTAR KAYITLARI GÜCLÜ DELİLLERDENDİR.
    tabiki annesinin evinde icra işlemli amacla gire bilirsiniz,beki borclunun burada ikamet ettiğini ve ev icersinde bulunan bir erkekpantolonundan dolayı borclu budur işte evde kaldığının delili diyerek,kardeşine aşit pantolonu delil olarakmı sunacaksınız. evet bu şekil cok işlemler yapılmış okuduk gördük ama sonuclarında hicbirşey elde edilmemiştir.
    yazımda meslektaşlarım kelimesi sehven yazılmıştır,cünkü Avukat değilim,

  10. #19
    Kayıt Tarihi
    Feb 2008
    İletiler
    647
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal Beyanında bulundum icra annemlere geldi

    çelişki dolu bir konu,

    a) olayla muatap kişi kendisinin mal varlığının güçlü olduğundan bahsediyor ama borcunu ödemiyor

    b) farklı yere taşınıyor, muhtarlık kaydını sildiriyor, peki bu tebligatlara karşılık muhtarla görüşmüyor?

    c) çocuğunu senelerce görmüyor ve buna hiç itiraz etmiyor, ama nafaka ödüyor

    d) annesine çok düşkün, ama evi taşımayı düşünmüyor...

    özete gelirsek, olaylara karşı tepki koymak istiyorsan ilgili annenin evini başka adrese taşı , gelsinler çilingirle girsinler elleri boş dönsünler, bundan sonra da boş evden nafaka beklesinler.


    veya tut bir avukat (veya kendin uğraş) bu işleri hergün yapan biri, senin adına tüm sorunları icra dairesinde temizlesin.

+ Konuyu Yanıtla
2 / 2 Sayfa İlkİlk 12

Bu sayfada bulunan kavramlar:

icra geldi mal beyanında bulundum

Forum

Benzer Konular :

  1. Eve 7 gün içerinse mal beyanında bulunmamız için bir kağıt geldi
    İyi günler bize 2 gün önce geçmişte kalan bir borçtan ötürü mahkeme tarafından bir kagıt gonderıldı ve 7 gun ıcerısınde mal beyanında bulunmamızı...
    Yazan: tuncerbolsoy Forum: İcra ve İflas Hukuku
    Yanıt: 4
    Son İleti: 11-06-2009, 21:45:40
  2. Kredi borcuma mal beyanında bulundum
    kredi borcumdan icra takibi gönderildi mal beyanında bulundum.şu an haciz bekliyorum sonrasında bana yapılacak işlemler ve benim yapmam gerekenler...
    Yazan: sebnemcim Forum: Ticaret Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 17-05-2008, 13:56:31
  3. Nafaka,icra,mal beyanında bulunmama
    Merhaba ben İstanbul'dan Berken, herkese selamlar. Öncelikle şunu söylemek istiyorum ben 2006 da eşimden şiddetli geçimsizlikten dolayı ayrıldım....
    Yazan: FENERLIM Forum: Aile Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 01-02-2008, 10:28:32
  4. Mal Beyanında Bulundum Ama..
    Herkese Merhaba, Bankaya olan kredi borcumu ödemediğimden dolayı banka tarafından icraya verildim.bana tebligat yapıldıktan 2 gün sonrada ilgili...
    Yazan: nazo1978 Forum: İcra ve İflas Hukuku
    Yanıt: 17
    Son İleti: 05-12-2007, 00:55:03
  5. Süresi İçinde Mal Beyanında Bulundum
    İcra yazısını Postacıdan aldıktan üç gün sonra mal beyanında bulundum fakat şimdide İİK 337 den mahkemeye çağrılıyorum,yanlış bir şeymi yaptım...
    Yazan: bertum Forum: İcra ve İflas Hukuku
    Yanıt: 9
    Son İleti: 15-04-2007, 19:37:57

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.