+ Konuyu Yanıtla
8 / 9 Sayfa İlkİlk 123456789 SonSon
71 den 80´e kadar toplam 90 ileti bulundu.

Konu: Bize neler oluyor?

Bize neler oluyor? Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #71
    Kayıt Tarihi
    May 2008
    İletiler
    584
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Alıntı Av.Fırat Bayındır rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    BM askerlerine şok suçlama

    İngiltere merkezli çocuklara yardım kuruluşu Save the Children'ın hazırladığı rapor korkunç bir gerçeği ortaya koydu. Rapora göre Birleşmiş Milletler'in çatışma ve felaket bölgelerindeki çocukları korumakla yükümlü görevlileri, bu çocuklara tecavüz ve kötü muamelede bulunuyor.

    Rapora göre, insani yardım kuruluşu çalışanları ve barışı korumakla görevli bazı askerler, aralarında 6 yaşındakilerin de bulundukları çocukları taciz ediyor.
    Save the Children'ın raporunda taciz ve kötü muamelenin çocuklar ve ailelerinin başlarına daha kötü şeyler gelmesinden endişe ettikleri için ihbar edilmediği, suçluların da cezalandırılmadığı saptamasına da yer veriliyor.
    İngiltere merkezli Save the Children'ın araştırması Fildişi Sahili, Sudan'ın güneyi ve Haiti'yi kapsıyor.
    Rapora göre, çocuklara yönelik cinsel tacizin failleri arasında, her türlü insani yardım, barış ya da güvenlik faaliyeti yürüten örgütlerin her kademeden personeli var. Bunlara yerel görevlilerle uluslararası personel de dahil.
    Çocuklar korkuyor
    Raporda, bu örgütlerin ya da suçlanan kişilerin isimlerine ilişkin ayrıntıya ise yer verilmiyor. Raporu kaleme alan Karina Çarki, ''Bunun nedeni, çocukların, konuşmaları halinde başlarına geleceklerden korkuyor olması'' diyor.
    Çarki, araştırmayı yapabilmek için çocuklara gizlilik ve başlarına gelenlere ilişkin ayrıntıları daha ileri aşamalara taşımayacakları konusunda söz verdiklerini söylüyor.
    13 yaşında bir kız, BBC televizyonuna başına gelenleri anlatırken, Fildişi Sahili'nde evinin yakınındaki bir tarlada, 10 Birleşmiş Milletler barış görevlisinin tecavüzüne uğradığını, tecavüzcülerin kendisini kanlar içinde bırakarak gittiğini, sürekli titrediğini, kustuğunu anlattı.
    Soruşturmalar yargıya taşınmadı
    Birleşmiş Milletler'in görev yaptığı ülkelerde çocuklara karşı cinsel taciz olaylarına karşı çok sayıda inceleme yürütüldü, ancak bunların büyük çoğunluğu yargıya taşınmadı.
    Birleşmiş Milletler'in Barışı Koruma Operasyonları Sözcüsü Nick Birnback, çocukları korumak için daha fazla önlem alınması gerektiğini kabul etti, ancak Birleşmiş Milletler'in zanlılara karşı eyleme geçmek için gerekli yetkiye sahip olmadığını savundu.
    Ortak çalışma başlatıldı
    Save the Children, sorunla mücadele için Birleşmiş Milletler'in cinsel sömürü ve tacizle mücadele ekibiyle öneriler üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
    Bu öneriler arasında, Birleşmiş Milletler tarafından yerel şikayet mekanizmasının kurulması, taciz olaylarını ele almak üzere küresel bir izleme birimi oluşturulması ve farkındalığı arttırmak ve eğitim için yatırım yapılması da yer alıyor.
    Faillerin çocukları korumakla görevli kimseler olması olayın boyutlarının ne kadar derin olduğunu aslında bize gösteriyor. Bir diğer kötü yanı da olayın yargıya intikal ettirilemeyeceğine ilişkin söylenenler. Fakat sonradan basında konuya ilişkin olarak soruşturma yürütüldüğüne ilişkin küçük bir haber de izlemiştim. Sonraki gelişmeler ne durumda bilemiyorum.

    Beni asıl düşündüren konu başlığı..

    Bize ne oluyor? Ne oluyor bize. Sadece Türk insanı olarak da düşünmüyorum. İnsan olarak bakıyorum. Ne oluyor biz insanlara? Evrensel değer yargılarına baktığımızda dostluk barış kardeşlik dürüstlük samimiyet vs.. vs.. vs... bakın hepsi vs (vesaire..!) diye geçiştiriliyor. Bakıyorsunuz çocuğun doğumuna vesile olan ve ona hayat veren baba (üstteki iki mesaj) çocuğuna cinsel tacizde bulunuyor, ya da onu öldüresiye dövebiliyor.. nooluyor bize..bu hasta ruhlulara insan diyesim gelmiyor..Babası ya da en yakını tarafından tacize uğramış bu kız çocuğu bir daha başka bir erkekle nasıl güven ilişkisi kurabilir? bedensel olarak aldığı yaranın dışında psikolojik olarak gördüğü zarar ömrünün sonuna kadar sürecektir mutlaka.. insanın aklı hayali almıyor..! uzman yanı daha mantıklı ve kitabi açıklamalar yaz derken insani yanı çığlık çığlığa bağırmak istiyor bunlara insanın..

    Haberleri izlediğimde ya da en basitinden sitenin boşanmak vs için yardım isteyen üyelerinin yazdıklarına göz gezdirdiğimde de içim kararıyor ve bazan inanamıyorum. evli bir kadınla kaçsam noolur diyen ya da kadınlara verip veriştiren, erkeklere verip veriştiren, evliliğini yürütemeyip mutsuz olan, bir zamanlar belki severek belki de ailesinin zoruyla evlenmiş ama şimdi düşman olmuş mal telaşesine düşmüş insanları görünce içi kararıyor yine insanın..

    Nooluyor bize? Ben mi tozpembe bir dünyada yaşıyormuşum da yoksa? Bunları görünce hala hayret ediyor, şaşırıyorum alabildiğince? Oysa ki bana gelen vakalarda da bir sürü saçmalıkla acıyla insanların bencillikleriyle elbette karşılaşmıyor muyum? Ama bunlar bu mutsuzluk bu sevgisizlik ortamı sanırım zannettiğimizden çok daha fazla sarıyor yavaş yavaş etrafımızı..

    Offf içim karardı... Gözünü kapatıp görmemek ise çözüm değil. Kulağını tıkamak çözüm değil. Dünyayı daha yaşanılır kılmak için etrafında küçük ufak tefek eylemler birilerine merhem olmuyor sanki. ben göçüp gidince bu dünyaya çocuğumu kızımı nasıl bırakacağım diye düşünüyorum bazan. Bu alabildiğince kokuşmuş dünyanın daha güzel ve en azından bırakın bizi sonraki nesiller için yaşanılabilir kılınması için çabalarımız yetmiyor..Yetmiyor! Artık sadece şiddeti tek yönlü de yaşamıyoruz üstelik.. Çocuklar annelerini kesiyor, biçiyor, öldürüyor.. Ne nesiller yetiştiriyoruz ama.. Şiddetten korumaya çalıştıklarımız şiddeti onlara öyle iyi öğrettiğimiz için silahlarını artık bize yöneltiyor..

    Nooluyor bize, biz insanoğluna nooluyor??

    Bilmiyorum...



    Hukuki NET Güncel Haber

    Bize neler oluyor? konulu yargıtay kararı ara
    Bize neler oluyor? konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #72
    Kayıt Tarihi
    Apr 2008
    İletiler
    29
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Alıntı alisinkay rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    .... Ve yeni bir köle pazarlığı başladı. Yirmibirinci yüzyılda hiçbir zaman olmadığı kadar iğrenç şekliyle...

    Evet bize ne oldu. Şaşırmalı mıyız?
    Hayır.
    Çünkü yapılan her şey çağdaşlık adına yapılmadı mı?
    İstanbul'dan koparak baba ocağı memleketine yerleşen yeni komşumuzun 8. nci sınıftan mezun olan kızı, (metropollere bakınca varoş olarak nitelenen yeni) yerleşim bölgesinde geçirdiği 3. gün sonunda "Burada bar yok mu? benim canım sıkılıyor" demeye başladığı, yaşadığım bir gerçek. Bu günkü yaşam anlayışı yukarıda ki örneğe benzeyen bir topluluk içinde, sempati duyduğu (yada flört ettiği) kızın elini tutmayan bir genci gericilikle suçlarsak, o gencin zincirleri kırdığı anda da ne yapacağını kestirmek güç olmasa gerek.

  4. #73
    Kayıt Tarihi
    Apr 2008
    İletiler
    29
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Alıntı commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    .... hatalı üretim bunlar.. Hatalı üretim ne yapılır ......
    Offffffffffffffffffffff
    Önce maliyeye bildirilir. Memurlar gelir, rapor tutar ve vergi vermemek için hesap yapılır, sonra da imha edilir.

  5. #74
    Kayıt Tarihi
    Sep 2004
    Nerede
    istanbul, Türkiye.
    İletiler
    769
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    'Taciz ederken zevk alıyorlardı'

    'İngiliz askerlerden Iraklı çacuklara cinsel saldırı!'

    Irak'ta İngiliz askerleri tarafından cinsel tacize uğradığı iddia edilen Iraklı çocuk, "İngiliz askerlerinin
    kendisini ve arkadaşını aşağılamaktan ve taciz etmekten zevk aldıklarının anlaşıldığını" söyledi.

    İngiltere'de yayımlanan The Independent gazetesindeki haberde, İngiliz askerlerine yönelik taciz suçlamasının İngiltere Savunma Bakanlığının dövülerek öldürülen bir Iraklı mahkumun ailesine milyonlarca sterlin tazminat ödemesinden sadece birkaç gün sonra ortaya çıktığına dikkat çekilerek, Savunma Bakanlığının konuyla ilgili
    soruşturma başlatıldığını doğruladığı kaydedildi.



    Haberde, iddiaların doğruluğunun kanıtlanması halinde bunun Irak'taki İngiliz askerlerinin hukuk dışı davranışları hakkındaki kanıları güçlendireceğine de işaret edilerek, "İngiltere'nin Orta Doğu'daki imajı büyük darbe almış olacak" denildi.

    Bir başka mahkuma oral seks yapmaya zorlandığını iddia eden gencin şimdi 19 yaşında olduğu ve adının sadece "Hasan" olarak yazılmasına izin verdiğine dikkat çekilen haberde, süt çalarken yakalandığı için soyulduğunu, dövüldüğünü ve kırbaçlandığını belirten gencin şu sözlerine yer verildi:

    "Benimle birlikte yakalanan arkadaşlarımla birbirimizin kucağına oturmaya zorlandık. Bizi aşağılamaktan ve taciz etmekten zevk aldıkları anlaşılıyordu. O anda ölmek istedim. Beni bir başka erkeğe, arkadaşıma oral seks yapmaya zorladılar. Diğer iki erkek çocuğunu da birbirlerine aynı şeyi yapmaya zorladılar."

    Haberde, Hasan adlı gencin olayın ardından Basra'ya kaçtığı ve yıllarca birinin kendisini tanıyacağı korkusuyla kaldığı evden dışarı çıkmadığı da belirtildi. Hasan'ın bu yüzden eğitimini yarıda bıraktığı kaydedilen haberde, "Tacize uğrayan genç ancak 5 yıl sonra bu olay hakkında konuşmaya cesaret edebildi" denildi.

    Breadbasket İngiliz askeri üssünde Mayıs 2003'te yaşandığı öne sürülen olayın çok sayıda cinsel taciz iddiasından biri
    olduğu belirtilen haberde, daha önce de İngiliz askerlerinin bir grup Iraklı'yı çıplak poz vermeye zorladıklarının kanıtlandığı ve 4 İngiliz askerinin 2005 yılında 4'er yıl hapis cezasına çarptırıldığı hatırlatıldı.
    Bunlar Irak' a özgürlük getirmek sevdasıyla gelmişlerdi değil mi??

    Merak ediyorum sitemizin islamcı yazarları acaba buna bir şey diyecekler mi? Sanmam. Onların derdi şimdi başka. Onlar için ne aile, ne yurt, ne tarih ne de insan önemlidir. Varsa yoksa şeyhleridir. Onların söylemleridir.

  6. #75
    Kayıt Tarihi
    Oct 2005
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    515
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    YAYGIN MEDYA HABERLERİNDEN ŞİDDET, TACİZ, TECAVÜZ ÇETELESİ... 10 Ağustos
    Taciz, tecavüz

    Çorum'da din dersi öğretmeni Çorum Ensar Vakfı Şube Başkanı Zekai İ., öğrencileri 21 yaşındaki Ö.Y ve kardeşi 15 yaşındaki E.Y.'ye cinsel istismar iddiasıyla tutuklandı. Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı. Ailesi Zekai İ.'yi, Ö.Y'ye tecavüz ettiğini, E.Y.'yi fiziksel olarak taciz ettiğini söyleyerek şikayet etti.

    9 Ağustos
    Cinsel saldırı, tecavüz girişimi Bartın'da 44 yaşındaki balıkçı Emin Özbek balıkçı teknesindeki 23 yaşındaki turist T.H.'ye saldırdı ve tecavüz etmeye çalıştı; T.H.'nin ve erkek arkadaşının şikayeti üzerine mahkemece tutuklandı.

    8 Ağustos
    Zorla evlendirme, cinayet

    Şanlıurfa'da 30 yaşındaki N.Y.'nin kuma olarak "evlendirileceği" M.A.'nın 22 yaşındaki oğlu tarafından öldürüldüğü duyuruldu.

    6 Ağustos
    Şiddet, işkence

    Uşak'ta üç kadın gürültü yaptıklarına dair uyarmak üzere evlerine gelen polislerin kendilerine hakaret ettiğini, 155'e şikayetlerinin dikkate alınmadığını, şikayet için gittikleri polis merkezinde dövüldüklerini ve hakarete uğradıklarını açıkladı.

    5 Ağustos
    Şiddet, cinayet

    Diyarbakır'da 43 yaşındaki kadın D.Y., evinde ölü bulundu. Savcılık D.Y.'nin darp edilerek öldürüldüğünü duyurdu.

    Zorla alıkoyma F.E., icraya verdiği kiracısının oğlunun ve yanındaki bir erkeğin, kızı F.E.'yi kaçırdığını, telefonla "İcradan vazgeç kızını getireyim" dediğini iddia etti.

    Taciz
    Bodrum'da Britanyalı turist 21 yaşındaki B.V., bir erkek tarafından elle taciz edildi. B.V.'nin fiziksel olarak karşı koyması üzerine tacizci motosikletle kaçtı.

    Tecavüz

    İstanbul'da üç erkek, 21 yaşındaki H.K., 29 yaşındaki E.İ. ve 19 yaşındaki H.S., S.K.'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.

    Şiddet, tecavüz

    26 yaşındaki A.A. boşandıktan sonra yerleştiği aile evinde, 55 yaşındaki babası A.A.'nın kendisini dövdüğünü ve iki kez tecavüz ettiğini söyleyerek suç duyurusunda bulundu. Baba A.A. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

    4 Ağustos
    Şiddet, tecavüz

    Kahramanmaraş'ta 25 yaşındaki F.K. kocasının kendisini dövmesinin ardından kızıyla birlikte evden ayrıldı. Atatürk Parkı'ndaki iki bekçi 57 yaşındaki Cuma K. ve 47 yaşındaki Hüseyin T., F.K.'ye tecavüz ettiler.

    31 Temmuz
    Tecavüz
    İzmir'de 23 yaşındaki A.D., kafeteryasında çalıştığı 51 yaşındaki H.Ü.'nün birçok kez kendine tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurdu. H.Ü. aranıyor.

    29 Temmuz
    Taciz
    Adana'da 25 yaşındaki S.A., takip edip bindiği asansörde 28 yaşındaki O.D'yi taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

    Tecavüz
    İzmit'te 38 yaşındaki Ş.Y. ve 42 yaşındaki M.Ö., 25 yaşındaki engelli ve iki aylık hamile Ö.K.'ye bıçak zoruyla tecavüz ettikleri iddiasıyla tutuklandı.

    28 Temmuz
    Şiddet

    Konya'da kırmızı ışıktan geçen arabanın içindekiler, kendileriyle tartışan U.C.'yi ve hamile eşi N.C.'yi dövdüler.

    27 Temmuz
    Tecavüz
    Muğla'daüç üç İngiliz kız çocuğuna ve bir Finlandiyalı genç kadına tecavüz etmekle suçlanan H.K. tutuklanarak cezaevine kondu.

    25 Temmuz
    Cinayet İstanbul'da M.T., karısı S.T.'yi ve arkadaşı G.E.'yi bıçakla öldürdü.

    24 Temmuz
    Şiddet, yaralama

    Balıkesir'de birlikte yaşadığı O.A.'nın maket bıçağıyla yaralayıp arabadan attığı A.K. hastaneye kaldırıldı.

    23 Temmuz
    Taciz
    Muğla'da iki İskoçyalı genç kadını bir grup erkek sözlü ve fiziksel olarak taciz etti. Ertesi gece içkilerine katılan madde nedeniyle hastaneye götürüldüler.

    22 Temmuz
    Taciz
    Sivas'ta 26 yaşındaki S.Ç. gece kocasıyla birlikte uyurken eve giren hırsızın kendini taciz ettiğini polise söyledi.

    Şiddet
    İstanbul'da 42 yaşındaki Muharrem Mızıkçı'nın evinin odasında kiracı olarak yaşadığı 46 yaşındaki Muradiye Gürtunca'yı silahla vurduktan sonra kendini vurdu. Mızıkçı öldü. Gürtunca'nın hayati tehlikesi sürüyor.

    Tehdit, cinayet
    Adana'da 36 yaşındaki Hüseyin Karaşahin boşandığı 30 yaşındaki Dilek Saner'i tehdit etti; aile mahkemesi uzaklaştırma tedbiri aldı; Karaşahin, Saner'i evine giderek bıçakla öldürdü. Karaşahin ömür boyu hapis istemiyle yargılanacak.

    Zorla alıkoyma, tecavüz, seks işçiliğine zorlama
    Antalya'da 13 yaşındaki N.T. iki kişinin kendisini Gaziantep'ten kaçırdığını, tecavüz ettiğini, uyuşturucuya alıştığını ve seks işçiliğine zorladığını anlattı.

    21 Temmuz
    Cinayet

    Konya'da Mehmet Kalem'in eşi Kadın Kalem'i bıçakla öldürdü.

    Cinayet

    İzmir'de 44 yaşındaki Mehmet Özdemir, boşanmak isteyen eşi 30 yaşındaki Pınar Özdemir'i bıçakla öldürdü.

    Şiddet, cinayet

    Sakarya'da 29 yaşındaki Süleyman A., tartıştığı hamile eşi Meryem A.'yı dövdü; ardından bıçakladı. Meryem A. ve bebek öldü.

    18 Temmuz
    Tecavüz
    Amasya'da kızına tecavüz edip doğan bebeği öldürdüğü iddia edilen 64 yaşındaki M.A. mahkemece tutuklandı.

    17 Temmuz
    Cinayet
    Konya’da geçen martta 51 yaşındaki annesi Sebahat Gülbeyaz’ı bıçakla öldürdüğü iddiasıyla yargılanan 33 yaşındaki Benal Sönmez, akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

    Taciz Antalya'da 30 yaşındaki Ramazan Ayyıldız, balkondan indiği alt katta eşiyle birlikte uyuyan D.Y.'yi uykusunda taciz ettiği iddiasıyla mahkeme tarafından tutuklandı.

    16 Temmuz
    Cinayet
    Sevgilisini otomobilde tabancayla öldürmekten 25 yıl hapse mahkum edilen Murat Tatar'ın cezasını Yargıtay ifadesinin avukatı olmadan alındığı gerekçesiyle bozdu.

    Tecavüz Adana'da S.G.'ye tecavüz suçlamasıyla yargılanan taksici İbrahim Muratoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili davada, savcılık S.G.'nin ailesiyle ilgili soruşturma başlattı.

    15 Temmuz
    Taciz, şiddet

    Antalya'da 34 yaşındaki B.K., 23 yaşındaki Ş.E.'nin kendisini rahatsız ettiğini, bunu söylediğinde "Git şikayet et" dediğini, ardından da otomobilini üzerine sürüp bacağına çarptığını anlattı. Ş.E. gözaltına alındı.

    Tecavüz, tehdit, şiddet
    Bodrum'da 26 yaşındaki Z.T.'nin çalıştığı kliniğin sahibi Rami Özer'in kendisini sevişmeye zorladığını ve görüntülerini çektiğini, kendisiyle evlenmesi için bu görüntülerle şantaj yaptığını, tehdit edip dövdüğünü iddia etti. Özer mahkeme tarafından tutuklandı.

    Cinayet Adana'da kendisini terk edip kardeşinin yanına yerleşen eşi 49 yaşındaki Necmiye Yılmaz'ı, kardeşi 46 yaşındaki Hanife Avcı'yı ve çocukları 20 yaşındaki Mustafa ve 18 yaşındaki Ali Rıza'yı öldüren 51 yaşındaki eski özel harekatçı polis Hasan Yılmaz hakkında dört kez müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

    14 Temmuz
    Taciz
    İstanbul'da genç kadın D.T. kendisini taciz eden akrabasını bıçakladığını söyledi.

    11 Temmuz
    Tecavüz
    Antalya'da bir çocuk bakıcısı iki çocuğuna bakıcılık yaptığı kişinin kendisine iki kez tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurdu. Mahkeme ev sahibini tutuksuz yargılamak üzere serbest bıraktı.
    Hukuki Net Notu: Bu olayın asılsız olduğu, Cumhuriyet Savcılığı tarafından takipsizlik kararı verildiği, tarafımıza ilgili Avukatı tarafından bildirilmiştir. 21.11.2008


    10 Temmuz
    Tecavüz

    Adana'da 29 yaşındaki M.G. İl Sosyal Hizmetler Müdürü Y.İ.'nin iki yıl önce kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Savcılık soruşturma başlattı.

    Şiddet
    Gaziantep'te intihar eden kadının yanında "Kocam beni sürekli dövüyor. Kayınvalidem ve kayınbabam da bana sürekli eziyet ediyor. Ölümümden onlar sorumlu" yazılı not bulundu.

    Cinayet
    İstanbul'da bıçaklanarak öldürülüp yol kenarına atılan 30-35 yaşlarında, 8 aylık hamile kadının kimliği hâlâ saptanamadı.

    9 Temmuz
    Cinayet Van'da zorla evlendirildiği kocasını terk edip, güvenlik güçlerine sığınan ve bir süre sonra ailesine teslim edilen genç kadının cesedi bulundu.

    Cinayet

    Antalya'da Rus turist Yulia Bukreeva'nın otelin balkonundan düşerek ölmesiyle ilgili davada, savcı, otelin kamera kayıtlarına dayanarak sevgilisi Maxim Goretskıy'in Bukreeva'yı balkondan ittiğini iddia etti.

    8 Temmuz
    Cinayet

    İstanbul'da üç ay önce boşanan Derya Sulupınar ve yanındaki arkadaşı Osman Oruç silahla vurularak öldürüldü. Olay yerinde bulunan terliğin Sulupınar'ın eski eşine ait olduğu iddia edildi. Daha sonra eşinin ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği haber oldu.

    7 Temmuz
    Taciz
    Bursa'da 16 kız çocuğu ilköğretim öğrencisini taciz ettiği iddiasıyla yargılanan öğretmen için 128 yıl hapis cezası istendi.

    Tecavüz Antalya'da milli güreşçi Recep Çakır, 23 yaşındaki G.C.'yi ormana zorla götürüp tecavüze kalkıştığı iddiasıyla tutuklandı.

    6 Temmuz
    Şiddet
    Uşak'ta 43 yaşındaki Cemal Yalçınkaya, eşi 34 yaşındaki Z.Y.'yi tekme, tokat ve keserle dövdü. Hastaneye kaldırılan kadına 10 günlük rapor verildi.

    3 Temmuz
    Taciz, şiddet

    İstanbul'da iddiaya göre, S.U., bir süre nişanlı olduğu 19 yaşındaki Hilal Tuçe'yi taciz etti. Tuçe başka bir erkekle sözlendi. Daha sonra S.U.'nun evinin önünde saldırdığı Tuçe beyin travması geçirdi; bilinci kapandı. S.U. aranıyor.

    Tecavüz, cezasızlık
    İzmir'de yerel mahkemenin 1997'de 16 yaşında olan Ö.A.E'ye tecavüz nedeniyle 31 yaşındaki K.B.'ye 6 yıl süren dava sonucunda 8 yıl hapis verdi. Dava Yargıtay'da üç yıl bekledi. Yargıtay 5. Dairesi kararı bozdu. Yerel mahkemeyse iki yıl boyunca aradığı mağdur ve sanığa Yargıtay kararını tam 11 yıl sonra tebliğ ederek davayı zamanaşımından düşürdü.

    2 Temmuz
    Cinayet

    Konya'da 17 yaşındaki S.Ç., birkaç aydır imam nikahıyla birlikte yaşadığı, "dışarıda gezmek istediği için örf ve adetlere uymadığını söyleyerek tartıştığı"19 yaşındaki Nurgül Ülker'i bıçaklayarak öldürdü.

    Şiddet, cinayet

    Erzurum'da, iddiaya göre, 33 yaşındaki çiftçi Hamit Çöl, 30 yaşındaki eşi Melek Çöl'ü dövdü. Melek Çöl ve annesi 56 yaşındaki Zeynep Çöl evden ayrıldı; iki kadını yolda durduran Çöl üzerlerine av tüfeğiyle ateş açtı. Zeynep Çöl öldü; Melek Çöl yaralandı; kaçan Hamit Çöl aranıyor.

    Taciz
    Adana'da hac bürosunun temizlik, çay-kahve ikram işlerini yapan kadının 14 yaşındaki kızı G.Ü.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen hac organizatörü 82 yaşındaki M.M., 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına mahkum edildi.

    Şiddet, yaralama

    Gaziantep'te 23 yaşındaki Recep Cennet, eşi 17 yaşındaki Tuğba Cennet’i dövdü, dayak nedeniyle evini terk eden ve evlendiğinden beri her gün kocasının dövdüğünü söyleyen Cennet’i ailesi yeniden eve götürdü. Bu kez Tuğba Cennet'i görümcesi 21 yaşındaki Ayşe Cennet bıçaklayarak yaraladı

    1 Temmuz
    Şiddet, cezasızlık Rize'de alkollüyken karısını döven Mehmet Demir'e Fındıklı Sulh Ceza Mahkemesi "eşini darp etme" suçundan önce 10 gün hapis cezası verdi; sonra bunu 1 yıl boyunca ayda dört saat "alkol ve alkolün insan sağlığına zararları"yla ilgili kitap okuma cezasına çevirdi.

    Taciz Adana'da mahkeme, kadın polisi sözle ve elle taciz eden iki lise öğrencisinden birine 3 yıl hapis, diğerine 4 bin YTL para cezası verdi.

    Tecavüz
    Karaman'da 13 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz nedeniyle 42 yaşındaki Osman K.'ye toplam 9 yıl 2 ay, Vedat B.'ye de suça yer sağlamak nedeniyle 3 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Tecavüz edilen kız çocuğunun annesi çevrelerinin kendilerini dışladığını söyledi.

    29 Haziran
    Tecavüz, şiddet

    Gaziantep'te 34 yaşındaki kocası Hüseyin Yılmaz'ı öldürmek iddiasıyla tutuklanan 29 yaşındaki Aysel Yılmaz, ifadesinde kocasının kendisine tecavüz ettiğin, bunu daha önce birçok kez yaptığını ve şiddet uyguladığını söyledi.

    28 Haziran
    Şiddet Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün soruşturma dosyasından çıkan görüntülere göre, Şahin Turgut, eğlendiği barda sahneye çıkan Ebru Destan'ı istediği parçayı söylememesi üzerine saçlarından tutarak yerde sürükledi. Araya girmek isteyen birinin başında şişe kırdı. Aynı dosyadaki bilgilere göre çevresindekilerle yaptığı telefon görüşmesinde dayak olayını gülerek anlattı.

    Taciz
    İzmir, Bornova'da, sekiz yaşındaki kız çocuğu G.B., 74 yaşındaki H.M.'nin kendisine para verdikten sonra evine götürüp taciz ettiğini anlattı. H.M. gözaltına alındı.

    Şiddet, yaralama

    Bursa'da 33 yaşındaki Hüsamettin Aydın, İnternet'ten başka bir kadınla mesajlaşmasına karşı çıkan karısı 30 yaşındaki Zahide Aydın'ı bıçakla boynundan yaraladı.

    Ölüm tehdidi

    Antalya'da 26 yaşındaki Sevim Zelyurt, boşanma davası açtığı kocası 30 yaşındaki Fatih Zelyurt'un ayrılmaması için kendisini ve ailesini ölümle tehdit ettiğini söyledi.

    Şiddet

    Hatay'da kadın öğretmen, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Osmanoğlu'nun kolsuz tişört giymesini bahane ederek kendisine hakaret edip saldırdığını, "Hakkında dilekçe yazarım" diyerek tehdit ettiğini, suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

    27 Haziran
    Taciz
    Yargıtay 4. Ceza Dairesi kadının telefonla taciz ve tehdit edilmesiyle ilgili davada, kadının iddiasının nasıl kanıtlanabileceğinin araştırılmaması nedeniyle yerel mahkemenin erkeğe verdiği beraat kararını bozdu.

    Şiddet
    Mersin'de E.G. adlı erkek, birlikte yaşadığı kadının ablası ve komşusu olan 31 yaşındaki Zekiye D.'nin üzerine, evini satmaya yanaşmadığı için kaynar su döktü. Habere göre Zekiye D, polise verdiği ifadesinde, yılbaşından bu yana E.G'nin evinin satışı konusunda kendisini tehdit ettiğini öne sürerken, iki çocuğunun başına bir şey gelmesinden korktuğunu söyledi.

    26 Haziran
    Taciz
    Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan E.Y., baygın bir kadın hastayı elle taciz ettiği iddiasıyla mahkeme tarafından tutuklandı.

    Şiddet
    Konya'da 25 yaşındaki Fatih Karapınar, ayrılmak isteyen 19 yaşındaki sevgilisini dövdü. Genç kadın mutfak bıçağıyla Karapınar'ı yaraladı. Haberde kadının gözaltına alındığı bilgisi var, ama Karapınar'a kadına yönelik şiddetle ilgili ne yapıldığı bilgisi yer almıyor.

    Tecavüz
    İstanbul'da Kadıköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi, S.Ü.'nün evinde çalışan kadının 12 yaşındaki kızı E.B.'ye tecavüze kalkışmasıyla ilgili davada, sanık S.Ü.'nün tahliye talebini reddetti.

    25 Haziran
    Tecavüz girişimi

    İzmir 7. Ağır Ceza Mahkemesi, 27 yaşındaki Ali Güveç'e iki yıl önce 30 yaşındaki S.D.'ye bıçak zoruyla tecavüz etmeye giriştiği için cinsel istismardan 10, gasp nedeniyle de 10 yıl hapis cezası verdi. Güveç cinsel istismar suçlamasını kabul etmemişti.

    Cinayet

    Manisa'da 44 yaşındaki Alaaddin Vardar, karısı 36 yaşındaki Nuray Vardar'ı tabancayla öldürdü. Habere göre cinayet Nuray Vardar sevgilisini av tüfeğiyle öldürdüğünü kocasına anlattıktan sonra gerçekleşti.

    23 Haziran
    Tecavüz Ankara'da 16 yaşındaki C.G., kaldığı otelde altı kişinin kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurdu. Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesi şüphelileri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

    Seks işçiliğine zorlama
    Eşi Mustafa Sarıkaya'nın kendisini seks işçiliğine zorladığını ve çocuğunu kaçırdığını iddia eden Muhsine Sarıkaya savcılığa başvurdu.

    Taciz
    Muğla'da bir turist kadını taciz ettiği iddia edilen taksi şoförü hakkında soruşturma açıldı; taksi birliği şoförü 30 gün meslekten men etti.

    Taciz

    Moda tasarımcısı Esin Maraşlıoğlu, bir aydır cep telefonuna mesaj atan ve "Mümin E." adını kullanan gizli hayranı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

    22 Haziran
    Tecavüz

    Sivas'ta görev yaptığı okulda 11 yaşındaki kız çocuğu öğrencisi H.Y.'ye tecavüz ettiği iddia edilen sözleşmeli öğretmen E.Y. tutuklandı.

    21 Haziran
    Taciz
    Türkiye-Hırvatistan maçının ardından Taksim meydanında bir grup üç turist kadını taciz etti. M.G. gözaltına alındı. Turistler şikayetçi olmadı. M.G. serbest bırakıldı.

    20 Haziran
    Cinayet
    Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı İstanbul'da ortalama haftada bir kişinin namus/töre denerek öldürüldüğünü açıkladı.

    19 Haziran
    Tecavüz

    Yargıtay 5. Ceza Dairesi, oyuncu Gamze Özçelik'e tecavüzle yargılanan eski basketbolcu Gökhan Demirkol'a verilen 5 yıl 10 aylık cezayı, Özçelik'in beden ve ruh sağlığının bozulması halinde cezanın daha yüksek olması gerektiğini belirterek bozdu.

    Taciz
    Erol Köse'yi türkücü Burçin Coşkun’u cep telefonu mesajlarıyla taciz etmekten suçlu bulan Bakırköy 6. Sulh Ceza Mahkemesi, "iş yoğunluğunu" dikkate alarak hapis cezasını para cezasına çevirdi.

    18 Haziran
    Taciz, cinayet
    İstanbul'da üç erkek bankta oturan iki genç kadını sözle taciz etti; kadınların yanındaki Gökhan Hançer'i bıçakladılar. Hançer hastaneye götürülürken öldü.

    17 Haziran
    Tecavüz İsveçli 16 yaşındaki S.V., Antalya'da yemek yediği restoranda garsonluk yapan 25 yaşındaki A.D.’nin kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla polise başvurdu. Alanya Devlet Hastanesi’ndeki kontrollerde herhangi bir tecavüz bulgusuna rastlanmadı. A.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

    Şiddet
    Bursa'da Murat Mavzer, kendisini daha fazla alkol içmemesi için uyaran sevgilisi Demet Şendil'i dizinden vurdu. Şendil 112'yi aradı. Mavzer gözaltına alındı.

    Taciz
    İstanbul'da 50 yaşındaki Musa Hasdemir lise öğrencisi kız çocuklarını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

    16 Haziran
    Tecavüz, saldırı

    Kiralık eve bakma bahanesiyle girdiği apartmanda, evi gösteren kadına tecavüz etmeye çalışan, kadının çığlık atması sonucu kaçarken düşürdüğü ayakkabısının teki sayesinde yakalanan erkek, 5 yıl 10 ay hapse mahkum edildi.

    13 Haziran
    Tecavüz, zorla evlendirme Samsun'da dört yıl önce 12 yaşındayken üvey babasının tecavüz ettiği ve bir bebek doğuran H.K., bir başka erkekle birlikte yaşamaya zorlandı. Bir bebek daha doğurdu.

    12 Haziran
    Şiddet, cinayet

    İstanbul'da 53 yaşındaki Mehmet S. eşi 43 yalındaki Sultan Ekinci'yi demir çubukla döverek öldürdü. Bileziklerini alarak kaçtı.

    11 Haziran
    Cinayet

    Antalya'da Hasan Bardakçı, haberlere göre aşık olduğu 21 yaşındaki Rabia Uyar'ı ve eşi 31 yaşındaki Ali Uyar'ı öldürdü.

    Şiddet
    35 yaşındaki Hakim Korkmaz, "Git çalış, çocuklar aç" diyen eşi 31 yaşındaki Nazife Korkmaz’ı, sokak ortasında dövdü ve bıçakladı.
    10 Haziran
    Şiddet

    Savcılık beş aylık hamile karısını "çocuk niye oğlan değil" diye döven kocayı sorgudan sonra serbest bıraktı.

    Tecavüz
    Afyonkarahisar'da 36 yaşındaki S.Y., 16 yaşındaki kızı M.Y.'ye sürekli tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

    Tecavüz
    Akseki İlçesi Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Akyürek, kurumda hizmetli olarak çalışan 25 yaşındaki G.H.'ye tecavüz suçlamasıyla tutuklandı.

    Şiddet
    Şanlıurfa’da, 31 yaşındaki İzzet Salman, kot pantolon giyen yeğeni 17 yaşındaki E. ile giymesine izin veren ablası 35 yaşındaki Semira Tokçam’ı döverek hastanelik etti.

    9 HaziranTecavüz, zorla evlendirme, şiddet

    13 yaşında tecavüzüne uğradığı Cebrail Gümüş'le dini nikahla zorla evlendirilen Z.Ü., bir yıl sonra anne oldu. Dört yıl boyunca şiddet gördü. Polise başvurdu. Gümüş tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Cinayet
    Konya'da 17 yaşındaki Ü.Ö., 16 yaşındaki eşi Rukiye Kaya'yı öldürdü. Ü.Ö'nün ‘Gözü dışarıdaydı, namusumu temizledim’ dediği iddia edildi.

    8 Haziran
    Cinayet
    Edirne'de 50 yaşındaki Melahat Eşsiz ve eşi 62 yaşındaki Mehmet Eşsiz evlerinde vurulmuş bulundu. Emniyet yetkilileri Mehmet Eşsiz’in tabancayla eşi Melahat Eşsiz’i vurduktan sonra intihar etmiş olabileceğinden kuşkulanıyor.

    6 Haziran
    Cinayet
    Samsun'da 65 yaşındaki Zeynep Ö., 40 yaşındaki oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

    5 Haziran
    Tecavüz

    Afyonkarahisar Bayat'ta ailesinin eve gelmemesi üzerine aradığı ve bir inşaata bulduğu kadına tecavüz edildiği belirlendi. Olayla ilgili AKP İlçe Başkanı ve bir kişi daha yargılanmak üzere tutuklandı.

    Cinayet, cezasızlık
    İstanbul'da kız kardeşini ve arkadaşını "evden kaçtığı" gerekçesiyle öldüren kişiye "tasarlayarak öldürmek"ten önce ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. İstanbul 5. Ağır Ceza mahkemesi tahrik indirimi, iyi hal indirimi ve takdir indirimi yapıp iki kişinin öldürülmesiyle ilgili verdiği cezaları toplam 38 yıl dört aya çevirdi.

    Şiddet
    Antalya'da 27 yaşındaki kadın boşanma davası dilekçesinde eşinin kendisine başörtüsü takması, dini toplantılara gitmesi için baskı yaptığını, tartışmada kendisine tokat attığını yazdı. Eşler karşılıklı boşanma davası açtı.

    4 Haziran
    Taciz, sözlü şiddet

    Elazığ Karakoçan'da okula gidip gelirken taciz edildiklerine söyleyen kız öğrenciler servis istedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü "Paranız yoksa okursunuz, yoksa gidin evlenin" dedi. Müdür görevden alındı.

    2 Haziran
    Tecavüze 47 yıl hapis cezası Erciş Ağır Ceza Mahkemesi, 2006'da Van'da İsviçreli turiste tecavüz eden dört kişiye "nitelikli yağma, silah tehdidiyle kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı ve ateşli silahlar yasasına muhalefet" suçlarından ayrı ayrı 47, 46, 45 ve 30 yıl hapis cezası verdi.

    Tecavüz, şiddet, yaralama
    İzmir'de 22 yaşındaki kadına tecavüz eden altı kişi savcılıkça serbest bırakıldı. Olayı öğrenen kocası kadını bıçakladı.

    29 Mayıs
    Yaralama
    Diyarbakır’da birlikte yaşadığı kadının burnunu ekmek bıçağıyla kesen Ahmet Kaptan dört yıl iki ay hapis cezasına çarptırıldı. Kaptan üç yaşındaki oğullarını da 17 yerinden ısırıp, başına kaşıkla vurarak öldürdüğü için yargılanmıştı. 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Ahmet Kaptan "Canavarca bir hisle adam öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştı.

    28 Mayıs
    Taciz
    İddiaya göre Taksim'de beş yıldızlı bir otelin görevlisi Cemal G. spor salonuna gelen bir kadını 6 Kasım 2007'de sms mesajlarıyla taciz etti. Kadın savcılığa başvuruda bulundu. Cemal G. suçüstü yakalandı. Bilirkişi tarafından hazırlanan raporda soyunma dolabında bulunan notları Cemal G.'nin yazdığı belirlendi. Cemal G. hakkında 'taciz' suçlamasıyla 6 aydan 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle kamu davası açıldı. Sanık mahkemede suçu inkar etti. Cemal G.'nin taciz suçundan bir yıl bir ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi. Mahkeme sanığın 'ertelenmesi halinde bir daha suç işlemeyeceği' kanaatine vararak cezayı erteledi.



    28 Mayıs
    Şiddet
    İstanbul'da hakim M.B. hakkında, eşini, akbilini izinsiz kullandığı gerekçesiyle yumruk atarak yaraladığı iddiasıyla dava açıldı. Hakimin "eşe karşı kasten basit yaralama" suçundan altı aydan 1,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.



    28 Mayıs
    Cinayet

    Elazığ, Kovancılar, Yazıbaşı Köyü'nde Abbas Özdemir karısı, oğlu, kızı ve gelinini kalaşnikof tüfekle vurdu. Eşi öldü, oğlu, kızı ve gelini yaralandı. Özdemir daha sonra kendisini de bacağından vurdu. Özdemir'in ağaç alım satımı ticareti yaptığı ve borçlu olduğu belirtildi.

    27 Mayıs
    Yaralama
    Konya'da 26 yaşındaki Nuri Ç. (26) 25 yaşındaki eşiyle "ilk gecesinde" kadının bakire olmadığını öne sürerek eşine bir el ateş etti, rujla aynaya "Anne, baba sizi çok seviyorum. Kız bozuk çıktı" yazdıktan sonra kendi başına bir el ateş açtı. İkisi de yaralı, hastanede.

    27 Mayıs
    Tecavüz

    İddiaya göre, İstanbul'da işine gitmek için durakta tek başına otobüs bekleyen kadın, durağa yanaşan aracın içindeki iki kişi tarafından Belgrad Ormanı’na kaçırıldı, tecavüze uğradı.

    23 Mayıs
    Taciz
    Eskişehir'de bir bardan çıkan 23 yaşındaki M.K., yanında durup kendisini evine kadar götürebileceğini söyleyen bir kişinin otomobiline bindi. Ancak araçta sürücünün cinsel saldırısına uğrayan kadınz kimliği belirsiz oto sürücüsünün dudağını ısırarak kaçtı.


    20 Mayıs
    Cinayet

    Dekorasyon şirketi sahibi Erdoğan Öcalan altı yıldır birlikte olduğu ortağı Melek Mersin’i "Beni aldattın" diyerek öldürdü.

    19 Mayıs
    Cinayet Antalya'da cep telefonu mesajıyla tanıştığı 23 yaşındaki kadınla seviştikleri sırada onu boğarak öldüren evli kamyon şoförü 44 yaşındaki Ali T. "Bana 'Başka erkeklerle de ilişkim var’ deyince kendimi kaybettim" dedi.


    14 Mayıs
    Cinayet

    Adana'da annesi Sultan Kocakaya’yı bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen lise öğrencisi Ertuğrul Kocakaya (19) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kocakoya, nöbetçi mahkemede verdiği ifadede, "Annem bana süpürge ile vurdu. Dışarı kaçtım. İçimden bir ses ‘Onu vur’ diyordu. Sese uyum onu öldürdüm" demişti.

    Cinayet

    Diyarbakır'da Fatma Tunç'u kayınbiraderleri otobüs firmasında hosteslik yaptığı için öldürdü. Kayınbiraderler tahrik indirimi istedi ama uygulanmadı. Fatma Tunç’tan kaynaklanan bir haksız tahrik bulunmadığı sonucuna varıldığı için sanıklar müebbet hapse çarptırıldılar. Sanık Zeki Akgün’ün cezası 25 yıla, kardeşi İ.A.’nın ise yaşının küçük olması nedeniyle cezası 10 yıla indirildi

    Taciz Avşa Adası'nda iki kızı ile birlikte oturan 49 yaşındaki Esma K. ile 11 yaşındaki kızı S.K.'nın kiracı olarak oturdukları evlerinin sahibi 69 yaşındaki Hasan Başıdinç tarafından taciz edildiği ihbarı üzerine jandarma harekete geçti.

    12 Mayıs
    Tecavüz, saldırı

    Motosikletle yaptığı dünya turunda Türkiye'ye gelen ve Yozgat'ın Sorgun ilçesinden Kayseri Kapadokya'ya doğru giden Danimarkalı kadın jandarma karakoluna mola verdiği çeşme yakınlarında bulunan beş kişiden ikisinin kendisine saldırarak, tecavüz ettiğini söyledi. Kadının verdiği eşkaller üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, polisle işbirliği yaparak beş kişiyi gözaltına aldı.

    7 Mayıs
    Tecavüz

    Denizli Sarayköy'e bağlı Tekkeköy'de 16 yaşındaki amcasının kızına bıçak zoruyla tecavüz ettiği iddiasıyla, jandarma tarafından gözaltına alınan 29 yaşındaki Ali U. tutuklandı.

    Olay, önceki gün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Jandarmayı telefonla arayan kızçocuğu amcasının oğlu Ali U.'nun kendisine bıçak zoruyla tecavüz ettiğini söyledi. Ali U., gözaltına alındı. Çocuk jandarmaya birlikte Pamukkale'ye gittikleri amcasının oğlu Ali U.'nun dönüşte otomobili ıssız bir yere park edip, bıçakla tehdit edip tecavüz ettiğini öne sürdü. Tecavüz suçlamasını kabul etmeyen Ali U. sevk edildiği, adliyede tutuklandı.

    Alıkoyma

    Bir hafta önce arkadaşlarıyla Antalya’ya gelen 25 yaşındaki Yuliya Bukreyeva Hillside Su Otel’in 429 No’lu odasına yerleşti. İki gün sonra ülkesine dönecek olan Bukreyeva’nın cesedi, dün 06.15 sıralarında otel bahçesinde bulundu. Bukreyeva’nın, sevgilisi olduğu iddia edilen ancak adı açıklanmayan erkeğin kaldığı 427 No'lu odanın balkonundan atıldığı ya da düştüğü belirlendi. Bukreyeva’nın balkondan düştüğü ya da atıldığı sırada otelin diskosunda olduğunu söyleyen sevgilisiyle arkadaşları, ifadeleri alınmak üzere Cinayet Büro Amirliği’ne götürüldü.

    Cinayet

    Ankara’da bir lokantada garson olarak çalışan 21 yaşındaki kadın yol ortasında dövüldü ve boğazı kesilerek öldürüldü.

    Tecavüz girişimi

    İzmit'in Serdar Mahallesi’nde, Haydar Ç.'nin bir eve kapattığı iddia edilen kadın bağırarak imdat istedi, komşular polise haber verdi ve kurtuldu. Haydar Ç. ise gözaltına alındı.

    Serdar mahallesi’ndeki bir evden sürekli olarak ‘İmdat’ sesleri geldiğini duyan mahalle sakinleri, 155 Polis İmdat telefonunu arayarak durumu bildirdi. Aynı semtteki Duman Sokak’ta muhasebecilik yapan Haydar Ç.’ye ait olduğu belirlenen daireye gelen polisler içeriden ‘İmdat’ seslerinin devam ettiğini duyunca kapıyı kırarak içeriye girdi.

    Tecavüz, tecavüz girişimi, şiddet

    Fatih’te sahte polis kimliği göstererek üç turiste tecavüz ettiği iddia edilen bir kişi yakalandı. Telsiz ve kuru sıkı tabanca taşıyarak turistlere tecavüz ettiği ileri sürülen 28 yaşındaki erkeğin cinsel ilişkiye direnen turisti camdan sarkıtarak öldürmekle tehdit ettiği, komşusuna da tecavüz ettiği iddia ediliyor.

    Cinayet, "tahrik" iddiası Tıp Fakültesi öğrencisi eşini hastanede öldüren ve ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılan astsubay Hüseyin Güneş Özmen ifadesinde "Oğlumu göstermeyeceğini ve beni süründüreceğini söyledi. Tahrik edince çılgına döndüm ve vurdum" dedi.

    28 Nisan 2008
    Cinsel istismar

    Vakit gazetesi yazarı 78 yaşındaki Hüseyin Üzmez 14 yaşındaki bir kızçocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

    24 Nisan 2008
    Cinayet, tecavüz

    Antalya Kemer'de 68 yaşında bir kadın ormanlık alanda tecavüz edilip başı taşla ezilerek öldürülmüş halde bulundu.

    Cinayet, yaralama
    Adana'da emekli özel harekat polisi Hasan Yılmaz 10 gündür ayrı yaşayan eşinin kaldığı eve el bombası ve Kalaşnikof tüfekle saldırdı. Eşi ve baldızı yaralandı, oğlu öldü. İddiaya dört yıl önce emekli olan Hasan Yılmaz (50), 16 yaşında bir kızla ilişki kurdu. Eşinin ilişkisini öğrenen kadın boşanma davası açtı. Hasan Yılmaz eşine geri dönmek istedi ancak kadın kabul etmedi, oğlunu da alıp 10 gün önce kız kardeşinin evine yerleşti.

    Cinayet

    Siirt Eruh'ta bir erkekle ilişki yaşadıktan sonra evine dönen 24 yaşındaki kadın dövülerek öldürülmüş olarak bulundu. Jandarma, cinayetle ilgili kadının ağabeyi 29 yaşındaki Hayrettin Gök'ü gözaltına aldı.

    Şiddet
    21 Nisan 2008

    İddiaya göre Konya Selçuklu'da Bilal Açıkgöz isimli erkek, sevgilisini cep telefonuna mesaj geldiği gerkeçesiyle dövdü. Kadın evden kaçmaya çalışırken adam bıçakla kadını bacağından yaraladı. Kadın kapıcı dairesine sığındı. Adam kadının evinde mutfak ve oturma odasını ateşe verdi. Sağlık görevlilerinin yardımıyla sığındığı kapıcı dairesinden çıkartılan kadın Numune Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

    20 Nisan 2008
    Tecavüz girişimi

    Bursa Osmangazi'de yalnız yaşayan 94 yaşındaki kadına sabaha karşı camı kırarak eve giren 24 yaşındaki Erkut Por ve 25 yaşındak Fettullah Adıktı tecavüz etme girişiminde bulundu Yaşlı kadının şikayeti üzerine evde arama yapan polis evde zanlıların kimliklerini düşürdükleri SSK kartından tespit etti.

    Erkut Por'un fabrikada işçi olarak çalıştığı ve annesinin yalnız yaşayan yaşlı kadına yardımda bulunduğu ve oğlu ile yemekler gönderdiği öğrenildi.


    19 Nisan 2008
    12 yaşında tecavüz
    İstanbul'da karın ağrısı şikayetiyle gittiği doktorda 8,5 aylık hamile olduğu anlaşılan ilköğretim okulu öğrencisi 12 yaşındaki kız çocuğuna dayısı V. Y.'nin tecavüz ettiği ortaya çıktı. Annesi birlikte yerleştirildiği Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda doğum yapan D.R.'nin bebeğinden alınan kan örneğinin Adli Tıp Kurumu'nda incelenmesi sonucu, yeğenine tecavüz ederek hamile bıraktığı kesinleşen V. Y, izini kaybettirmeye çalıştığı Ardahan'da gözaltına alındı.

    Tecavüz girişimi, saldırı

    Küçükyalı’da sabah işe giden 28 yaşındaki Y.Ç'nin önü kesildi. Y.Ç.’ye bıçak çeken bu kişi, kolundaki çantayı almak istedi ancak Y.Ç., çantasının vermek istemedi. Bu sırada yerden taş alan saldırgan Y.Ç.’nin kafasına vurmaya başladı. Aldığı darbeler yüzünden yere düşen Y.Ç.’nin üzerine çullanana saldırgan, yumrukla kafasına vurduğu kadına tecavüz etmek istedi. Bu sırada bir kişinin geldiğini gören saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçtı.

    Otomobilde tecavüz
    Bartın'da 26 yaşındaki G.G. yurt dışında çalışan eşini tanıyan 27 yaşındaki C.K.'nin kendisiyle bir konu hakkında konuşmak istediğini belirterek bindirdiği otomobilinde tecavüz ettiğini söyleyerek jandarmaya başvurdu.

    Tecavüz girişimi, tartaklama

    Zonguldak'ta İncivez Mahallesi'ndeki Zonguldak Karaelmas Üniversitesi (ZKÜ) Rektörlüğü önündeki otobüs durağında şehir merkezine gitmek için durakta otobüs bekleyen ZKÜ öğrencisi C.Ö.'nün yanında duran bir otomobilden inen dört erkek genç kadını araca bindirmek istedi. Karşı çıkan C.Ö.'yü tartaklayıp yere düşüren erkekler daha sonra otomobile binerek kaçtı.

    17 Nisan 2008
    Cinsel şiddetİzmir'in Selçuk İlçesi'nde, sabah yürüyüşüne çıkan 54 yaşındaki kadına bir kişi cinsel saldırıda bulunarak öpmek istedi.

    15 Nisan 2008
    Tecavüz
    14 Nisan Pazartesi gecesi polisi arayan S.Ç., İstasyon Mahallesi’ndeki evine gelen iki kişinin kendilerini polis olarak tanıtıp içeri girdikten sonra arama yaptıklarını ihbar etti. İhbarı değerlendiren nöbetçi ekipler, iddia edilen gün ve saatte resmi ve izinli arama görevi olmadığını belirleyince verilen adrese gitti. İhbarı yapan S.Ç., eve gelen iki kişinin parasını aldığını, kendisinin bu kişilerden biriyle evden ayrıldığını, bu sırada evde kalan diğer kişinin ise arkadaşına tecavüz ettiğini iddia etti. Kadına tecavüz eden kişinin Kenan Karabaş, diğer kişinin ise görev istirahatinde bulunan polis memuru Bilal Köse olduğu belirlendi. Adliyeye sevkedilen iki kişi tutuklanarak, cezaevine gönderildi

    12 Nisan 2008
    Tecavüz, cinayet
    Pippa Bacca adıyla tanınan 33 yaşındaki İtalyalı sanatçı Giuseppina Pasqualino di Marineo Kocaeli'nin Gebze ilçesinde ölü bulundu. Pasqualino di Marineo'dan 31 Mart'tan beri haber alınamıyordu. Olayın zanlısı Murat Karataş ifadesinin ardından nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi, "tecavüz", "gasp", "delilleri ortadan kaldırmak", "yakalanmamak amacıyla kasten öldürmek" suçuyla tutuklandı. Karataş daha sonra Gebze Cezaevi'ne gönderildi.

    Marineo, sanatçı arkadaşı Silvia Moro ile birlikte 8 Mart 2007’de Milano’dan “barış için” yola çıkmıştı. Üzerlerinde gelinliklerle yola çıkan iki sanatçı, Balkan ülkeleri ve Türkiye üzerinden kara yoluyla otostop yaparak Tel Aviv’e ulaşmayı hedefliyorlardı.

    10 Nisan 2008
    Cinayet

    Uşak Çevre Köyü Akse Çamlığı Mevkii'nde 10 Nisan 2008'de başına sert bir cisimle vurularak öldürüldükten sonra toprağa gömüldüğü belirlenen bir kadının cesedi bulundu. Bu olaydan beş gün sonra da bir çobanın ihbarı üzerine Ulubey İlçesi'ne bağlı Dutluca Köyü'nde aynı şekilde öldürülüp, ayağına ağırlık bağlanarak dereye atılmış ikinci bir kadın cesedi daha bulundu. Jandarma iki olaydaki benzerlik üzerine, soruşturmayı birleştirdi. Akse Çamlığı Mevkii'nde bulunan ilk cesedin ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Murat Özkan, sevk edildiği adliyede tutuklandı. Jandarma, cesedi bulunan kadınlardan ve cezaevindeki Özkan'dan alınan kan ve DNA örneklerini incelenmek üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderdi

    Uşak'ta öldürülen iki kadından birinin kimliği belirlendi. Öldürülen kişinin,"fuhuş yaptığı öne sürülen" Nurcan Yıldırım (32) olduğu ortaya çıktı. Jandarma, Yıldırım'la birlikte yaşadığı ileri sürülen Galip Duran'ı gözaltına aldı.
    Bianet

  7. #76
    Kayıt Tarihi
    Aug 2008
    Nerede
    kayseri
    İletiler
    6
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Milyonlarca insanın olduğu bir dünyada bu türden yaratıkların -ki insan demeye dilim varmıyor- olabileceğini düşünüp biraz rahatmaya çalışıyorum. Ama o da mümkün olmuyor malesef. Onları Allahın adaletine bırakmak en doğrusu sanırım.

  8. #77
    Kayıt Tarihi
    Oct 2005
    Nerede
    Turkey.
    İletiler
    515
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Alıntı tekta rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    Ama o da mümkün olmuyor malesef. Onları Allahın adaletine bırakmak en doğrusu sanırım.
    Adalet kalmadı!! Ama beddualarımız halen var,,, Almaz mısın???
    http://bp1.blogger.com/_bs18YslSdDg/...adalet+2-2.JPG

  9. #78
    Kayıt Tarihi
    Dec 2006
    Nerede
    Turkiye.
    İletiler
    2.302
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    ‘Tipi hoşuma gitmedi, bıçakladım’

    Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Keçiören Uyanış Mahallesi’nde oturan 76 yaşındaki Mevlüt Mermer, mahallesindeki camiye giderken bir kişinin saldırısına uğradı.

    Vatandaşlar tarafından yerde yatarken bulunan Mermer, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Üzerinde kan sızıntısı olmadığı için kalp krizi geçirdiği zannedilen Mermer’in sırtından bıçaklandığı, kaldırıldığı Numune Hastanesinde ortaya çıktı. Mermer, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    NTV - Haberin Devamı...

  10. #79
    Kayıt Tarihi
    Dec 2006
    Nerede
    Turkiye
    İletiler
    1.350
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Masal gibi başladı, korku filmi gibi bitti!

    Aşçı babanın tek kızıydı Münevver. Alımlıydı, gençti, güzeldi... Ama fakirdi...Oğlan ise koleje gidiyor, villada yaşıyordu... Fakir kız, hayatının aşkıyla evlenecek, sonsuza dek mutlu olacaktı. Ama bu kez masal mutlu sonla değil, kanla vahşetle bitti...

    TV’lerde iz bırakan “Bir İstanbul Masalı” dizisindeki gibiydi her şey.. Bir yanda zengin bir ailenin oğlu, diğer yanda mütevazı bir aşçı babanın kızı.. Cem ile Münevver’in öyküsü.. Dizideki gibi nikah masasında değil, son yılların en acımasızca cinayeti sonucu bir çöp tenekesinde parçalanmış cesetle bitti bu hazin öykü... http://haber.gazetevatan.com/haberde...2&Categoryid=7

  11. #80
    Kayıt Tarihi
    Dec 2007
    Nerede
    İstanbul
    İletiler
    4.403
    Blog yazıları
    3
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Bize neler oluyor?

    Okul servisinde rezillik!

    Çocuklarının okul servisi şoförleriyle ilişkiye giren iki genç kadın, telefonla çekilen görüntülerle şantaja maruz kaldı. Şantajı yapan şoför yakalanıp tutuklandı. İlişki yaşayan kadınlar hayati tehlikeleri olduğu için sığınma evine teslim edildi.

    Devamı: http://www.haber3.com/news_detail.php?id=472148

+ Konuyu Yanıtla
8 / 9 Sayfa İlkİlk 123456789 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

tepecik genelevi

izmir tepecik genelevi

tepecik genelevleri

genelevi görüntüleri

söke genelevi nerede

turgutlu genelevi

izmir tepecik genelevi kadınları

2008 yılında manisada nuray vardar cinayetinde

adana genelevi 18

n.n.b bebek

geneleve gitmek

izmir.genel.evi

izmir genelevi görüntüleri

izmir genelevler

tepecik genelevi resimleri

tepecik genelevi kadınları

tepecik genelevi görüntüleri

adana genelevi görüntüleri

izmir tepecik genel evi

izmirtepecikgenelevikorsan filmhard genelevi adresiizmir tepecik genel ev resimlerisöke geneleviizmir tepecik genelevi adres
Forum

Benzer Konular :

  1. Ortadoğu'da neler oluyor?
    Kim karıştırıyor dersiniz, BOP planı mı?
    Yazan: çoban Forum: Güncel - Siyaset - Tarih - Tartışma
    Yanıt: 32
    Son İleti: 09-04-2011, 23:35:17
  2. Öldürme İçgüdüsü Ne Oluyor Bize
    Öldürme İçgüdüsü Ne Oluyor Bize Öldürme içgüdüsü diğer pek çok içgüdü gibi insanda doğuştan bulunmaktadır insan ve ölüm ,insan ve zalimlik,insan...
    Yazan: beytrap Forum: Yaşam - Sohbet - Forum Oyunları
    Yanıt: 0
    Son İleti: 07-12-2009, 22:45:01
  3. Neler oluyor hayatta
    Şu küresel iletişim çağında; her gün yeni bir Şok Şok Şoook!!! , Flash!!! , Son Dakika!!! haberle yatıp, yenileriyle uyanmaya alışmış bir kuşaktan...
    Yazan: Harun Gür Forum: Hukuki.net Köşe Yazıları
    Yanıt: 4
    Son İleti: 26-09-2009, 21:15:39
  4. Gasp - Hırsızlık - Cinayet - Bize neler oluyor?
    BU GÜNKİ MİLLİYET GAZETESİNDEKİ ŞU HABERİ VE HABERİN OKUR YORUMLARINA BİR BAKIN. http://www.milliyet.com.tr/2005/09/09/yasam/axyas02.html Cenk...
    Yazan: Av.Fırat Bayındır Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 07-12-2008, 20:18:11
  5. Orda neler oluyor!
    Tamam Hukuki Net bir hukuk sitesi ama olsun bizlerde uyeyiz neden hukukculara ozel bolum var da diger uyelere yok? Kactir dikkatimi ceken bir forum...
    Yazan: deniz02 Forum: Yaşam - Sohbet - Forum Oyunları
    Yanıt: 5
    Son İleti: 13-02-2007, 16:37:31

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.