+ Konuyu Yanıtla
1 den 5´e kadar toplam 5 ileti bulundu.

Konu: Askere Giderken Sivilde Geride Kalanlar

Askere Giderken  Sivilde Geride Kalanlar Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Dec 2007
    İletiler
    27
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Askere Giderken Sivilde Geride Kalanlar





    Merhaba

    Askere gidiyorum Ağustosta
    Yasım 34 ..
    Oldukça geç kalmakla beraber bütün hazırlıklarımı yaptım teslim olmak için.

    Şimdiye kadar askerlıkle ılgılı Yoklama dahıl hıc bır işlem yaptırmadım ,sanırım yoklama kacagı durumuna gırıyor ..

    Çünkü evlıydım ve kiramı ,borclarımı , kredı kartlarımı ödemek zorundaydım , aileme ve sevdiklerime bakmak zorundaydim ve bunu yapmak gercekten 7 senemı aldı .


    Oldukca çileli bir 7 seneydı , cunku gıttıgım her devlet kurumunda ehlıyetıme kadar verilmedı ,sadece yoklama kacagı oldugum ıcın cesıtlı zorluklar hep benımleydı , maddi zorluklarıma ek olarak daima benımleydi tebrik ederim sizi çok güzel kıstırdınız beni! .



    Yasadıgım ülke ıse genelde calısanın gercek hakkını vermeyen , Ssk gibi zorunlu odemeyı bile işçisi için lüks sayan , sadece faturalarını ödeyecek kadar olanını maaş olarak veren zıhnıyettekı is verenlerden ve Açlık Sınırının Altında Asgarı Maaşı vatandaşı için normal sayan , üzerine ülkemizde hersey gülluk gülistanlık diyerek utanmadan tv lerde en fiyakalı takım elbiselerıyle boy gosteren , bu çaresizliği seçim zamanı un ve pirinç çuvalları dağıtarak oya çevirmeyi oldukçada iyi başaran politıkacılardan oluştugu için bu borçlarımı ödemek bukadar yani 7 sene gecikti.

    Geciken hersene nedense beni baskalarının gözünde öyle olmamama rağmen askerden kaçan, vatanını sevmeyen insan sıfatına dahada çok yaklaştırıyordu !





    Ama butun bu zorluklara ragmen ödedım maddi borclarımı sadece bır vatan borcum kaldı !!..
    Sımdı Gidiyorum Ödemeye !!!

    ...

    Bu durumda olan ve bu sebepten ülkesını sevmesıne ragmen gec yasa kadar askere gıdemeyen bırcok ınsan tanıyorum ... Yok biz öyle birilerini tanımıyoruz , güzel hikaye anlattın be arkadaş diyen varsada ( Bakınız Bulundugunuz Forum Kredı Kartı ve Bankacılık Hukuku Bolumu )



    Sıvıl Hayatta yasanan ekonomık problemler dolayısı ıle askerlıgın gecıktırılmesı ve yoklama kacagi durumuna dusulmesi Askerı Mahkemede Para ve Hapıs Cezası almamak icin gecerli sebep olabilirmi yoksa askeri yargi senin sivil hayatta yasadigin ekonomik sorunlar bizi hic mi hic ilgilendirmez , geride kalanlarin yasayacabilecegi sorunlar bizi baglamaz mi diyecek ?



    Eger derse ki sizce bu kendı vatan evladına karşı gercek acımasızlık olmazmı hernekadar askerlıkte mantık yoktur densede ..



    Cunku Askerı mahkemece verilecek bir para cezasını odeyecek durumda değilim ..

    Ve dılerım, belkı bız gormeycegiz veya 100 sene sonra gorecegız , Barış Zamanında Askerlıgını yapan ınsanlara 20 Ytl gibi komik bir rakam değilde en azından bugun ki asgarı ucretın yarısı odenerek gerıde bıraktıkları aılelerıne para gonderme ve Insana yakısır sartlarda vatan hızmetı yapacagı gunler gelecektır .




    Tabi askerlık dönüşü yaşamak için iş bulmak , iş hemen bulunamazsam nasıl bır pısikolojıye düşerim , aileme nasıl bakarım düşünemiyorum bıle .

    Zaten düşünmemem için askerde birileri elinden geleni yapar , iyice adam ederler beni orda !!...



    Kutsal vazifeme ek olarak herkese öğretildiği gibi yerleri temiz tutmayı , disiplini , dostluğu öğrenirim kısacık 15 ay . Bitincede sivil hayatta sokakları sırf bu yuzden tertemiz kalmış , yerlerde tek bir çöpü bile olmayan tertemiz sokaklarıma geri dönerim ...




    Savas Zamanı Tabıkı Bunların hıcbırını dusunmez veya talep etmeyı bıle utanc sayarız ama ben bu gerceklerı yazmaktan utanmıyorum cunku Medenı Bı Ulkede Yasadıgımız Icın Aklıma Insanca Yasayabılmek Gelıyor.


    Millet Marsa Giderken , 18 yaşında bir Avrupalı sadece Öğrenci Maaşı ile Ulkemızde 5 yıldızlı otellerde Tatil yaparken , bunun yanında Kendı Vatan Evlatlarımız ulkemızın tarihi , doğal güzelliklerini goremeyecek kadar çaresiz bırakılmış ve biz burada bunları tartışıyoruz ya gerçekten 10 Numara Veriyorum Hernerde Nekadar bizi yoneten İdareci kural koyucu yetenek varsa !!! Ancak bukadar iyisini yapabilirdiniz!


    Ama bunları bu gerceklerı yukarıda yazdığım için askerden soguttugumuda dusunen olmussa 11 Numarayı hakeder . Yazdıklarımı ve yaşadığım maddı zorlukları okuyup 3 Çocuk yapın diyenler Olursa Notunu daha çok yukseltırım seveseve !





    Birde bedelli Askerlik durumu var !
    Benim hiçbirzaman bedelli askerlik yapıcak durumum olmadı olamazda .

    Allah korusun meydana gelebilecek bir depremin haftasında ek kaynak yaratılmak için mutlaka çıkarılacak olan Bedelli Askerlik !


    Ama ne mutlu bize ki ülkemiz deprem kuşağında olan bir ülke değil ve yapılarımız gerçektende çok sağlam inşaa edilmiş .

    Betonu , tuğlası harcı iman gücüyle tam dökülmüş binalarımızın , maddi çıkardan çok insan hayatını düşünülmüş yapılarımızda , !


    Başkalarına göre Marmara bolgesinde oluşacak bir depremde stratejik binaların yıkılması , bir çok insanın hayatını kaybetmesi gerekir Bedelli askerlik için ...

    Yani bir deplemin oluşmasını beklemeden önce Bedelli askerlik çıkartılarak ek kaynak yaratılması , stratejik devlet binalarının çok önceden güçlendirilmesi , birçok insanın hayatını kaybetmesinin bu şekılde önlenmesi bir ilkokul çocuğunun bile aklına gelecekken neden kural koyucuların aklına gelmez ve insanların kaderi ile yüzleşmesi beklenir bircok vatandaşımizin aldığı asgari maaşla binasını güçlendirmeyi bir kenara bırakın bir tuğla bile koyacak durumu yokken ?.... Yoksa içinden çıkılamaz çok zor bir denklemmi bu ! ...


    Marmaranın ve bu bölgedeki stratejik öneme sahip binaların yıkılması ,binlerce ınsanımızın hayatını kaybetmesı , gercekte zaten ekonomımızın candamarı bölgenin yok olmaya mahkum edilmesi en az askerlık kadar stratejik hayati öneme sahip değilmidir ülkemiz açısından !!


    Bunun yanında Yurtdışında 3 sene çalışanlara bedelli askerlik hakkının tanınıyor olması genç nüfusa bişekilde bu ülkeden gidin , yurtıdışında başka uluslara hizmet edin diyerek beyin göçünü teşvik etmek değilmidir , bu ülkede kalıp vergisini verenlere ve iş sahibi olanlara ''eşitsizlik ayrımcılık yaratır '' denerek aynı hakkın verilmemesi kaç puandır !




    Ben askerdeyken lütfen anlayanlar anlamayanlara anlatsın .















    Hukuki NET Güncel Haber

    Askere Giderken  Sivilde Geride Kalanlar konulu yargıtay kararı ara
    Askere Giderken  Sivilde Geride Kalanlar konulu hukuk haber
    Konu fatihayana tarafından (29-05-2008 Saat 19:13:12 ) de değiştirilmiştir.

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    May 2008
    İletiler
    8
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Askere Giderken Sivilde Geride Kalanlar

    ................................

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Dec 2007
    İletiler
    27
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Askere Giderken Sivilde Geride Kalanlar

    Arkadaslar

    Nekadar yorumlasakta , nekadar bu boyle olsa iyi olur , soyle olsa iyi olur desekte bu ulkede herkes bildigini okur , düzen böyle kurulmuştur çünkü ... 60 Milyonun yakarışı 1 Milyon mutlu insanı bağlamaz bağlamayacaktırda ...

    Senin dusuncen fikirlerin hicbirzaman onemli olmamamistir , taki ne şekilde olursa olsun bir yolunu bulup zengin olabilene kadar , mevki edinene kadar fikirlerin söyleyeceklerin hep değersizdir ..


    Cumaya 7 hazirana bende askerim

    Ne mutlu bana ki bu güzel ülke icin , tıpkı benden öncekilerin yaptığı gibi bende nöbet tutacağım ..


    Ama aklim hep arkada ben 15 ay calisamadigim icin cok ama cok zor durumda kalıcak olan sevdiklerimde olucak...

    Askerligimin cabuk bitmesi ve aci cekmemek icin geride kalanları düşünmemeye çalışacağım ...
    ama bunu nasil yaparim bilemiyorum ....


    Belediye askere giden ailelere 70 ytl yardim veriyomus aylik olarak
    gercekten çok büyük bi yardim , bu yuzden almamaya basvurmamaya karar verdim !


    Oy zamani vermek istedikleri pirinc ve un paketlerini almadigim gibi bunuda almiycam ...


    Ben göremiycem ama umarim askerligin kisalacagi veya bizim cocuklarimizin barış zamaninda daha medeni sartlarda askerlik yapacagi , sivil hayatta emekleri karşılığında daha iyi imkanlara ulaşacakları ,politikacıların yalan söylemeyecekleri veya yalnış yaptıklarında toplumca dışlanacakları , daha iyi refah günler gelecektir ... Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar !!!


    Hepiniz Allaha emanet olun !!!!





    Konu fatihayana tarafından (02-06-2008 Saat 12:59:13 ) de değiştirilmiştir.

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Nov 2007
    İletiler
    136
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Askere Giderken Sivilde Geride Kalanlar

    Aslına bakarsan haklısın ama maalesef bu düzende hiç bir hak iddia edemiyorsunuz ve aleyte konuşuncada hemen vatan haini damgası vuruluyor.

    Bende askere gittiğimde ihracat işi yapan biriydim. Askere gittim ne oldu?
    Bütün işimi gücümü bıraktım gittim. Devletimizin iyiliği ne oldu, "evin var askerdeysende beni ilgilendirmez vergisini öde, araban var beni ilgilendirmez vergini öde" ne oldu? bir gelirim kalmadığı halde paşa paşa ödedim.
    Askerde ne yaptın diye sor. Kölelik. Gidecekler bunu bilsin er olarak gidiyorsanız başka bir şey yok. Ot yolmaya, taş taşımaya, çakıl taşımaya, ağaç dikmeye ne kadar angarya iş varsa yapmaya. Eee birilerinin yapması lazım. Tamam yapalım da çatışmaya gelince ot yoldurmuyorlar adama, oracıkta acımadan vuruyorlar.
    Her komutan kendi imparatorluğunu kurmuş ve üstü gelmedikçe kimse dokunamıyor.
    Revirde bile adam yerine koymuyorlar. Senin birşeyin yok dedikleri arkadaşın kalbi delik çıktı.

    Neyse aslında şikayeti olmayan yoktur ama yiğitlik var serde.

    Sana kolay gelsin arkadaşım

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Oct 2007
    İletiler
    46
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Askere Giderken Sivilde Geride Kalanlar

    Alıntı fatihayana rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster




    Merhaba

    Askere gidiyorum Ağustosta
    Yasım 34 ..
    Oldukça geç kalmakla beraber bütün hazırlıklarımı yaptım teslim olmak için.

    Şimdiye kadar askerlıkle ılgılı Yoklama dahıl hıc bır işlem yaptırmadım ,sanırım yoklama kacagı durumuna gırıyor ..

    Çünkü evlıydım ve kiramı ,borclarımı , kredı kartlarımı ödemek zorundaydım , aileme ve sevdiklerime bakmak zorundaydim ve bunu yapmak gercekten 7 senemı aldı .


    Oldukca çileli bir 7 seneydı , cunku gıttıgım her devlet kurumunda ehlıyetıme kadar verilmedı ,sadece yoklama kacagı oldugum ıcın cesıtlı zorluklar hep benımleydı , maddi zorluklarıma ek olarak daima benımleydi tebrik ederim sizi çok güzel kıstırdınız beni! .



    Yasadıgım ülke ıse genelde calısanın gercek hakkını vermeyen , Ssk gibi zorunlu odemeyı bile işçisi için lüks sayan , sadece faturalarını ödeyecek kadar olanını maaş olarak veren zıhnıyettekı is verenlerden ve Açlık Sınırının Altında Asgarı Maaşı vatandaşı için normal sayan , üzerine ülkemizde hersey gülluk gülistanlık diyerek utanmadan tv lerde en fiyakalı takım elbiselerıyle boy gosteren , bu çaresizliği seçim zamanı un ve pirinç çuvalları dağıtarak oya çevirmeyi oldukçada iyi başaran politıkacılardan oluştugu için bu borçlarımı ödemek bukadar yani 7 sene gecikti.

    Geciken hersene nedense beni baskalarının gözünde öyle olmamama rağmen askerden kaçan, vatanını sevmeyen insan sıfatına dahada çok yaklaştırıyordu !





    Ama butun bu zorluklara ragmen ödedım maddi borclarımı sadece bır vatan borcum kaldı !!..
    Sımdı Gidiyorum Ödemeye !!!

    ...

    Bu durumda olan ve bu sebepten ülkesını sevmesıne ragmen gec yasa kadar askere gıdemeyen bırcok ınsan tanıyorum ... Yok biz öyle birilerini tanımıyoruz , güzel hikaye anlattın be arkadaş diyen varsada ( Bakınız Bulundugunuz Forum Kredı Kartı ve Bankacılık Hukuku Bolumu )



    Sıvıl Hayatta yasanan ekonomık problemler dolayısı ıle askerlıgın gecıktırılmesı ve yoklama kacagi durumuna dusulmesi Askerı Mahkemede Para ve Hapıs Cezası almamak icin gecerli sebep olabilirmi yoksa askeri yargi senin sivil hayatta yasadigin ekonomik sorunlar bizi hic mi hic ilgilendirmez , geride kalanlarin yasayacabilecegi sorunlar bizi baglamaz mi diyecek ?



    Eger derse ki sizce bu kendı vatan evladına karşı gercek acımasızlık olmazmı hernekadar askerlıkte mantık yoktur densede ..



    Cunku Askerı mahkemece verilecek bir para cezasını odeyecek durumda değilim ..

    Ve dılerım, belkı bız gormeycegiz veya 100 sene sonra gorecegız , Barış Zamanında Askerlıgını yapan ınsanlara 20 Ytl gibi komik bir rakam değilde en azından bugun ki asgarı ucretın yarısı odenerek gerıde bıraktıkları aılelerıne para gonderme ve Insana yakısır sartlarda vatan hızmetı yapacagı gunler gelecektır .




    Tabi askerlık dönüşü yaşamak için iş bulmak , iş hemen bulunamazsam nasıl bır pısikolojıye düşerim , aileme nasıl bakarım düşünemiyorum bıle .

    Zaten düşünmemem için askerde birileri elinden geleni yapar , iyice adam ederler beni orda !!...



    Kutsal vazifeme ek olarak herkese öğretildiği gibi yerleri temiz tutmayı , disiplini , dostluğu öğrenirim kısacık 15 ay . Bitincede sivil hayatta sokakları sırf bu yuzden tertemiz kalmış , yerlerde tek bir çöpü bile olmayan tertemiz sokaklarıma geri dönerim ...




    Savas Zamanı Tabıkı Bunların hıcbırını dusunmez veya talep etmeyı bıle utanc sayarız ama ben bu gerceklerı yazmaktan utanmıyorum cunku Medenı Bı Ulkede Yasadıgımız Icın Aklıma Insanca Yasayabılmek Gelıyor.


    Millet Marsa Giderken , 18 yaşında bir Avrupalı sadece Öğrenci Maaşı ile Ulkemızde 5 yıldızlı otellerde Tatil yaparken , bunun yanında Kendı Vatan Evlatlarımız ulkemızın tarihi , doğal güzelliklerini goremeyecek kadar çaresiz bırakılmış ve biz burada bunları tartışıyoruz ya gerçekten 10 Numara Veriyorum Hernerde Nekadar bizi yoneten İdareci kural koyucu yetenek varsa !!! Ancak bukadar iyisini yapabilirdiniz!


    Ama bunları bu gerceklerı yukarıda yazdığım için askerden soguttugumuda dusunen olmussa 11 Numarayı hakeder . Yazdıklarımı ve yaşadığım maddı zorlukları okuyup 3 Çocuk yapın diyenler Olursa Notunu daha çok yukseltırım seveseve !





    Birde bedelli Askerlik durumu var !
    Benim hiçbirzaman bedelli askerlik yapıcak durumum olmadı olamazda .

    Allah korusun meydana gelebilecek bir depremin haftasında ek kaynak yaratılmak için mutlaka çıkarılacak olan Bedelli Askerlik !


    Ama ne mutlu bize ki ülkemiz deprem kuşağında olan bir ülke değil ve yapılarımız gerçektende çok sağlam inşaa edilmiş .

    Betonu , tuğlası harcı iman gücüyle tam dökülmüş binalarımızın , maddi çıkardan çok insan hayatını düşünülmüş yapılarımızda , !


    Başkalarına göre Marmara bolgesinde oluşacak bir depremde stratejik binaların yıkılması , bir çok insanın hayatını kaybetmesi gerekir Bedelli askerlik için ...

    Yani bir deplemin oluşmasını beklemeden önce Bedelli askerlik çıkartılarak ek kaynak yaratılması , stratejik devlet binalarının çok önceden güçlendirilmesi , birçok insanın hayatını kaybetmesinin bu şekılde önlenmesi bir ilkokul çocuğunun bile aklına gelecekken neden kural koyucuların aklına gelmez ve insanların kaderi ile yüzleşmesi beklenir bircok vatandaşımizin aldığı asgari maaşla binasını güçlendirmeyi bir kenara bırakın bir tuğla bile koyacak durumu yokken ?.... Yoksa içinden çıkılamaz çok zor bir denklemmi bu ! ...


    Marmaranın ve bu bölgedeki stratejik öneme sahip binaların yıkılması ,binlerce ınsanımızın hayatını kaybetmesı , gercekte zaten ekonomımızın candamarı bölgenin yok olmaya mahkum edilmesi en az askerlık kadar stratejik hayati öneme sahip değilmidir ülkemiz açısından !!


    Bunun yanında Yurtdışında 3 sene çalışanlara bedelli askerlik hakkının tanınıyor olması genç nüfusa bişekilde bu ülkeden gidin , yurtıdışında başka uluslara hizmet edin diyerek beyin göçünü teşvik etmek değilmidir , bu ülkede kalıp vergisini verenlere ve iş sahibi olanlara ''eşitsizlik ayrımcılık yaratır '' denerek aynı hakkın verilmemesi kaç puandır !




    Ben askerdeyken lütfen anlayanlar anlamayanlara anlatsın .


    Allah bayrağını sancağını dik eylesin söylediklerinin tümüne çekinmeden imza atarım fakat karlı dağların eteklerini tek başına süpüremezsin çığlığın duyulmayacaktır, yutkun ve tevekkül et maalesef elden gelen bir şey yok. Allah sanada ardında bıraktıklarınada sabır versin. Senin durumunda gittim askere sabredemedim ve geldiğim izinden dönmedim 7 yıl. Sonunda kardeşlerimin üniversiteleri bitti birini evlendirdim diğeri askerlik hizmetine başlarken bende teslim oldum. Bahsettiğin gibi yoklama kaçağı ya da firari olarak yaşayarak hayat idame ettirmek kimsenin tahayyül edemeyeceği kadar yorucu ve zor. Hamdolsun kimseye olmadığı gibi vatana da borcumuz kalmadı ancak mülkün temeli adalet borcumuzu ödememize rağmen dağda vatanı bölmek için kurşun sıkan terörist köpekten daha aşağılık bir suçluymuşuz gibi tecelli etti bizim için sadece bizi değil o dönemde doğmamış çocuğumuzu, karımızı bile mahkum etti. Herşeye rağmen gelen bela devletten geldiği için başımız gözümüz üstüne diyor ve bekliyoruz... Bunları neden yazdım senin mesajına cevap olarak, aman sabret sık dişini eyvallah de daha doğmamış çocuğunun vebalini alma canına tak etse bile bitirmeden dönme askerliğini. Yazdıklarının hiç biri ne seni askere alan irade için ne de askerlik hizmetini tamamlamadığından dolayı seni yargılayacak hakim için mazeret olmayacaktır.... Hayırda kal, Allah sana ve sevdiklerine sabırlar versin üstadım...

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. Askere giderken kıdem tazminatı hk.
    Merhabalar , 8 Ağustos 2017'den beri aynı iş yerinde çalışmaktayım. Kasım'ın 15'inde askerlik sebebi ile işten ayrılacağım. ( sevk tarihi aralık...
    Yazan: Velihan Duman Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 06-10-2019, 10:35:06
  2. Askere giderken tazminat ve dilekçe
    merhaba arkadaşlar 27.07.2006 yılından bu yana aynı işyerinde çalışaktayım kasım (2014) ayında askerlik görevimi yapmak için (13.10.2013)...
    Yazan: fatihkk Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 4
    Son İleti: 13-08-2014, 20:20:48
  3. Askere giderken ucretsiz izin verilmesi
    Herkese merhabalar, bu konuda ne kadar arastirma yaptiysam da net bir cevaba erisemedim, belki konu ile ilgili bir yargi karari veya ictihat vardir...
    Yazan: asistann Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 28-05-2013, 13:58:43
  4. Askere giderken işten ayrılma
    merhabalar arkadaşlar özel bir yazılım şirketinde 4 yıldır çalışıyorum aralık ayı itibari ile askere gideceğim döndüğümde ise bu işe gireceğim kesin...
    Yazan: kskmusti86 Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 5
    Son İleti: 23-11-2010, 17:53:44
  5. Askere giderken
    Önceliklere bizlere yardımcı olduğunuz ve kafamızdaki soruları netleştirdiğiniz için teşekkür etmek isterim.Benim size bir kaç sorum...
    Yazan: bilancho Forum: Bireysel İş Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 21-09-2005, 21:30:54

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.