+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon
1 den 10´e kadar toplam 13 ileti bulundu.

Konu: Mal beyanı kaosu

Mal beyanı kaosu Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Oct 2007
    İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Mal beyanı kaosu

    Konunun daha çok aile ile ilgili bölümlerinde sıkıntı çektiğim için bu bölüme yazdım.
    Birkaç yıl süren ticari deneyimim büyük bir sıkıntı ile sonuçlandı. Vergi, ssk, telekom, bağ-kur vb. birçok kuruma borçlarım mevcut.(bazılarında mal beyanım var, vergi dairesi arabamı haczetti) Şu anki şartlar da (işçi olarak cüzi bir maaşla çalışıyorum) yıllarca uğraşsam ödemem mümkün değil.

    Aşağıdaki konuları araştırdım ama ya benim kafam karışık ya çelişkiler gördüm. Sizlerden görüş ve tavsiyerinizi bekliyorum.

    Kapatılan işyerim adi ortaklıktı ve "İsmim" ve ortağı olarak vergi dairesine kayıtlı idi %60 benim %40 diğer ortağımın payı vardı. İşyerimizin kapanışını verdikten sonra ailemden, arkadaşlarımdan bulduğum bir miktar para ile bir takım banka kredisi ve benzeri borçları kapattım. Buna rağmen diğer ortağımın maalesef diğer işyeri de (Ltd. Şti. ve benim bir bağlantım yok) kapandığı için ödeme güçlüğüne düştü ve ortaklığımızla ilgili hiçbir borcu ödemede bana yardımcı ol-a-madı. Ancak benim şu anki konumum sadece maaş ile geçinmek iken kendisinin yeni bir şirketi, evi, yazlığı, işyerleri vs. mal varlığı var. (bazıları eşine ait) Sonuç olarak onun ödeme yapma ihtimali benimkine göre -benimkinin 'hiç' olduğunu da göz önüne alırsak- çok yüksek. Ancak kendisi diğer kapanan işyerinin borçlarını ödemeyi tercih ediyor.
    Adi ortaklıkla ilgili yukardaki oranlarda noter sözleşmemiz var fakat yazdığım gibi adi ortaklık Akaakankara ve ortağı olrak geçtiği için SSK gibi yerlerde benim adıma borç gözükmekte. O kendi şirketinden Bağkur lu olduğu için ortaklıkla ilgili sadece ben bağkur'luydum ve ban göre ikimiz de bağlayan bağkur borcu mevcut. Keza telekom borcu olan telefonlarda benim ismmime kayıtlı. Ben bu tip borçlardan bir kısmının ona rücusunu sağlayabilir miyim? İyiniyet galiba tükeniyor

    Esas problemim eşimin de ayrılmak istemesi sonucu ortaya çıktı. Ayrı eve taşındı ve yakında anlaşmalı olarak boşanacağız. O boşanma tarihinden sonra ona herhangi bir sıkıntı çıkması sözkonusu olur mu? Bunu asla istemem.

    Ve en iyi hesaplamlarımla -faizleri düşünmüyorum bile- 10 yıl içinde bitirebileceğim borçların tamamı bitmeden evlenirsem, müstakbel eşimi bu sıkıntılardan nasıl korurum. Tüm eşyaların ve/veya kendine ait gayrimenkulların akibeti ne olur? Evlenmeden önce kendi adına fatura düzenleyerek eşya alsa bunları evlilik akdi ile koruma altına alabilir mi?

    Ya da kiralık eşya bu korkuma bir çözüm müdür? Başkasına ait eşyaları kiralamak ve kullanmak!

    Bu tip bir borçdan anne-babamın etkilenmesi sözkonusu mu? (muhasebecim "şahıs firmalarında devlet alacağı için gidebildiği kadar gider" derdi.)

    Bir de yoruma açık bir soru.. Zamanaşımı hukuki bir hak olarak mı algılanmalıdır? Bunun etikliği konusunda şüpherlim var ancak genel kanaat nedir.? Vergi borçaları iöçin çok mümkün olmuyor ancak diğerleri için zamanaşımılarını hangi kaynaktan ya da (gerçekten bulamadım) forumda nereden bulabilirim?

    Çok uzun ve karışık oldu.. Ama mazur görün, ticari ahlakımızı insani ahlakımızla özdeşleştirdiğimiz için bu duruma düştük, her türlü gayriahlaki hareketten uzak kalmaya çalıştık.. Bu saatten sonra da kimsenin benim yüzümden sıkıntı çekmesini istemiyor bunu kaldıramıyorum.
    Ancak kendimin de bir insan olduğumu düşünüyorum ve yaşadığım sıkıntıların trajediye dönüşmesinden herkesi ve kendimi sakınmak istiyorum.
    Cevaplamasanız da bu satıra kadar geldiğiniz için teşekkürler...



    Hukuki NET Güncel Haber

    Mal beyanı kaosu konulu yargıtay kararı ara
    Mal beyanı kaosu konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Oct 2007
    İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Eski ve yeni eşi mevcut borçlardan koruma

    Forum kurallarına uymayacak bir durum sözkonusu ise ve gereğinden fazla soru tek başlıkta ise lütfen sadece eski eşim ve olası müstakbel eş ile ilgili konularda bilgilendirmenizi rica ediyorum. Mazur görmeniz umudu ile..

  4. #3
    Kayıt Tarihi
    Oct 2007
    İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Unhappy Muhasebecim borç takibi yapmayayım diye evraklarımı vermiyor

    Ortağımın tanıdığı bir muhasebecinin vasıtası ile onun müvekkillerinden tanınmış bir firmanın acentalığını aldık.
    Geçen yılar sonucunda firma önce tebliğ etmeden ve yeni bir sözleşme yapmadan hakediş oranımızı düşürdüğü sonra da bu hakedişleri ödememeye başladığı için adi ortaklığımızı kapatmak zorunda kaldık.
    Muhasebecimiz kapanış esnasında kesilen ve boş faturaları vs. aldıktan sonra içinde son hakediş faturalarımızın da olduğu kesilenleri "borcumuz olduğu gerekçesi" ile bize iade etmedi.
    Esasında alacaklı olduğumuz firmadan borcumuzu tahsil edememiz için böyle bir şey yaptı. Biz de borcumuzu ödmeyerek faturaları vermesi halinde ödeyeceğimizi söyledik. Ancak kabul etmedi.
    Elimizde fatura olmadan hakedişimizi tahsil etme olasılığımız var mı? Mesela noterden mutabakat kağıdı göndererek "bizde ...... YTL borcunuz gözüküyor" desek resmi olduğu için inkar edememeleri durumunda bu bir delil olabilir mi?
    Bu konunun zamanaşımı var mı?

  5. #4
    Kayıt Tarihi
    Sep 2007
    İletiler
    5
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Muhasebecim borç takibi yapmayayım diye evraklarımı vermiyor

    merhaba
    ben muhasebeciyim.avukat değilim ama mesleki alanıma da girdiği için konya ilgi duydum.evet noterden mutabakat mektubu adı altında bir mektup gönderirseniz karşı firma buna 8 GÜN İÇİNDE İTİRAZ ETMEDİĞİ SÜRECE YASAL SÜREYİ GEÇİRRİSE İTİRAZINDA SİZİZ ALACAĞINIZ KESİNLEŞİR.TTK BÖYLE DİYOR YANİ.AMA GERİSİ AVUKATLARIN İŞİ..

  6. #5
    Kayıt Tarihi
    Oct 2007
    İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Muhasebecim borç takibi yapmayayım diye evraklarımı vermiyor

    Alıntı sare79 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    merhaba
    ben muhasebeciyim.avukat değilim ama mesleki alanıma da girdiği için konya ilgi duydum.evet noterden mutabakat mektubu adı altında bir mektup gönderirseniz karşı firma buna 8 GÜN İÇİNDE İTİRAZ ETMEDİĞİ SÜRECE YASAL SÜREYİ GEÇİRRİSE İTİRAZINDA SİZİZ ALACAĞINIZ KESİNLEŞİR.TTK BÖYLE DİYOR YANİ.AMA GERİSİ AVUKATLARIN İŞİ..
    Teşekkür ederim. Bir de şunu öğrenemek istiyorum faturalar elimde olmadığı için tam rakamı hatırlayamıyorum. Diyelim ki 1000 YTL alacağım var , ben 1100 yazsam ve itiraz etmeseler bir sorun olur mu daha sonra takip sırasında kendi ellerindeki evraklarla borcun fazla istenildiği iddiası ile işi uzatırlar mı?
    Ya da garantiye almak için 900 YTl olarak mı istesem daha uygun olur?

    Son olarak adi şahıs şirketi (ortaklık) kapattım. Noterden kendi şahsım adına bu mutabakat mektubunu yazdırabilir miyim? Şahıs şirketi olduğuna göre sadece kendi ismim yeterli mi? diğer ortağımın da bu evrak da adı olmalı mı?

  7. #6
    Kayıt Tarihi
    Oct 2007
    İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Unhappy Mal beyanı kaosu

    Daha önce detaylar vermiştim
    (ilgilenenler için https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=28667),
    Ancak şu an ki psikolojim ya forumda okuduklarımı anlamamı engelliyor ya da gerçekten bazı noktaların çözümünü bulamıyorum. Bu yüzden şu an mümkünse kısaca (ve acilen) şunları öğrenmek istiyorum; (Buraya suçluymuş gibi yazıyor olmaktan hicap duysam da eski hüzünlü şarkılarımız gerçeğe dönüştü;"dardayım yalanım yok!" Bu sebeple ilgi gösterecek tüm arkadaşlara minnettarlığımı sunarım.)

    Kapanan şahıs şirketimden dolayı birçok kurum/kuruluşa borcum mevcut.

    - Vergi dairesi tarafından el konulan (otoparkta) ve başka yerleden de hacizli arabam var. Henüz satışı yapılmadı.
    - Gerçek maaşımdan değil asgari ücretten SSK.'lıyım.
    - Eşimle ayrı yaşıyoruz ve bugünlerde boşanmak üzere başvuracağız. Çektirdiğim sıkıntıların manevi bir bedeli olarak tüm eşyaları ona verdim
    - Elimde faturası veya evrakı olmayan (daha önce yazmıştım muhasebecim borçlu ile danışıklı olarak vermedi. ) ama karşı tarafın -faturalı olmasından dolayı- reddemeyeceği bir alacağım var.
    (ilgilenenler için https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=28793)

    1 - Arabamı hacizli olmasına ve bekleyen başka hacizlerde olmasına rağmen mal beyanına göstermeli miyim?
    2 - Gerçek maaşımı yazarsam işyerimden ayrılmam gerekecek, ama asgari ücret de kiramdan bile düşük durumda.

    Gelirimi resmi olarak gözüktüğü şekilde 'asgari ücret gösterip' "ailemden aldığım destekle geçiniyorum" desem yalan olur biliyorum fakat yalan beyan olur mu?
    Gelirimi gerçek şekliyle gösterip maaş hariç "prim vs." kazancım var desem yalan beyan olur mu?
    (Niyetim yalan beyan da bulunmak değil zaten gerçek maaşım da kiramı ve faturaları ödediğimde herhangi bir borcu ödememe yetmiyor, amacım işyerimle sorun yaşamamak aynı zamanda yasal olarak sıkıntıya düşmemek)
    Bu işi çözmedim. İşyerimin ağzını yokladım; gerçek geliri göstermem kesinlikle kabul edilmiyor "askerden sonra bizimle çalışmak istemiyor musun?" gibi bir tehdit var.

    3-Evimdeki eşyalarımın tümü bu borcu -belki- kapatsa bile başka yerlerden gelecek borçlarımı kapatamaz. Mal beyanında mutlaka borcun tamamına teminat gösterilmeli mi? Gerçekten böyle bir gelir veya teminatım yok, bu durumda ne olur?

    4- Eski işyerimin alacaklı olduğu firmadan olan alacağımı beyanda gösterebilir miyim / göstermeli miyim? Ben de evrak yok ama borçlu firmanın resmi defterlerinde gözüküyor.




    YÖNETİM NOTU AYNI KONUNUN AYNI KİŞİ TARAFINDAN DEĞİŞİK BAŞLIKLAR ALTINDA BİRDEN FAZLA AÇILMASI YASAKTIR TEKRARI HALİNDE ÜYELİK SONLANDIRILACAKTIR

  8. #7
    Kayıt Tarihi
    Jun 2004
    İletiler
    62
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal beyanı kaosu

    Alacak verecek davalarında mutlaka dürüst olunuz....
    mal beyanında maaşınız ne ise pirim vb diyerek belirtiniz..
    hacizli otoparka çekilmişde olsa arabanızın olduğunu bildiriniz...(arabanın satışını sizinde isteme hakkınız olduğunu unutmayınız)
    adınıza kayıtlı her varlığınızı yazınız...mal beyanında olan malınız yazılır..olan malınız borcu karşılar karşılamaz o başka bir konudur...
    3.kişiden veya şundan bundan alacaklarınızı yazınız...
    mevcut bütün borçlarınızıda yazınız ve hangi icra müdürlüğünde haciz konmuş ise onuda belirtiniz..
    ve bunları süresi içinde yapınız...mal beyanı verdiğinizide lütfen belgeleyecek evrak alınız ilgili icra müdürlüğünden..çok önemli.....10 gün hapis yatmamanın tek garantisi zamanında mal beyanı vermeniz değil zamanında mal beyanı verdiğinize dair elinizde ilgili icra müdürlüğünden alacağınız bir kağıt parçasıdır....bunu sakın unutmayınız.......icra müdürlüklerinde dosyalardan çek senet değil mal beyanları KAYBOLMAKTADIR...çek senet kaybolmaz çünkü onları kamu otoritesi kasada saklamaktadır.....bu ayrıntıyı kafanızdan hiç çıkarmayınız.......
    saygılarımla

  9. #8
    Kayıt Tarihi
    Oct 2007
    İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal beyanı kaosu

    (Değerli forum yönetimi, düzeltmeniz ve ikazınız için teşekkür ederim. O kadar çok birbiri ile ilintili problem yaşıyorum hangisini hakkında ne yapacağımı nereye yazacağımı şaşırıyorum. Anlayışınız için teşekkürlerimi sunar, tekrarının yaşanmayacağına sizleri temin ederim)

    Sayın kayadibi çok teşekkür ederim.
    Aracımla ilgili bazı hacizler hakkında detaylı bilgim yok. Gerçekten gardım düşmüş durumda ve çözüm bulamayacağımı bile bile savaşamadım, mutlaka bu durumu anlayanlar çıkacaktır. Ben bunu "çeşitli hacizler" gibi bir ibare ile bildirebilir miyim?"

    Tavsiyeniz benim düşüncelerimle örtüşüyor aracımı yazacağım, maaşımı gerçek oranda yazağım (-ki zaten SSK'nın düşük ödenmesi herkesin bildiği bir gerçektir), tüm eşyalarımı göstereceğim. Buraya kadarını uygulayacağım.

    Şu iki detayı da öğrenebilir miyim?

    Önceki işyerimden olan alacağımı gösterme ihtimalim nedir? Yani elimde bir evrak yok ama herhangi bir resmi görevli veya alacaklımın müvekkili yasal yollardan istese firma bunu inkar edemeyecek durumda. Bu durumu olduğu gibi mal beyanına yazmam olası mıdır.? Yoksa hikaye gibi olduğu için abes midir? (Alacağımı yazarken evrak vs. numaralarla mı yazmam gerekir yoksa gereği halinde alacaklım benden bu detayları isteyip de mi alacağıma tedbir koyduracaktır)

    Mal beyanında "ödeme şekli" yazmak gerektiğini forumlardan anladım. Ödemeyi çok cüzi bir miktarda da olsa yapacağımı belirtmemin alacaklının haciz yoluna gitmesine bir etkisi olmaz diye düşünüyorum. Yanılıyor muyum? Yani ben 100ytl taksitle yıllarca ödeme yapsam borcum bitmez, maaşımın 4'de 1'ine haciz gelir; yine yıllarca borcum bitmez.
    Şu an görünen şartlarımda mucizevi bir değişiklik olmazsa bu ömür boyu sürecekdir. Bu konuda yanılıyor muyum? Alacaklılarım sırayla maaşımdan alacaklarını tahsil ettikleri sürece şu an en basit hesaplamamla doğacak faizler hariç onlarca sene sürecek bu..
    Realiteyi gözönüne sunmanız için soruyorum, ömür boyu sürebilme ihtimali var mı? Tahsilat sürdüğü sürece tahsil edilen veya bekleyen borçlara ait faizler işler mi?

  10. #9
    Kayıt Tarihi
    Mar 2007
    Nerede
    Ankara
    İletiler
    1.607
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Muhasebecim borç takibi yapmayayım diye evraklarımı vermiyor

    Alıntı sare79 rumuzlu üyeden alıntı İletiyi Göster
    merhaba
    ben muhasebeciyim.avukat değilim ama mesleki alanıma da girdiği için konya ilgi duydum.evet noterden mutabakat mektubu adı altında bir mektup gönderirseniz karşı firma buna 8 GÜN İÇİNDE İTİRAZ ETMEDİĞİ SÜRECE YASAL SÜREYİ GEÇİRRİSE İTİRAZINDA SİZİZ ALACAĞINIZ KESİNLEŞİR.TTK BÖYLE DİYOR YANİ.AMA GERİSİ AVUKATLARIN İŞİ..
    Buradaki süre 7 gün olmasın.

  11. #10
    Kayıt Tarihi
    Oct 2007
    İletiler
    26
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Mal beyanı kaosu

    Sitenin genelindeki tavsiyeye uyarak bir profesyonel yardım aldım. Bir avukata vekalet verdim.
    İyi ki de vermişim, çünkü mal beyanımla birlikte 3 ayrı itirazda bulundu.

    Ama bu girişimim kaosun bittiği anlamına gelmesin çünkü giderek büyüyor.

    1 - Tavsiyelerinizdeki gibi hacizli arabamı mal beyanında gösterdim. Fakat sonrasında haczeden vergi dairesine "satışını istemi" sebebi ile gittiğimde 4 aydır otoparkta olan arabamın önceki gün satıldığını öğrendim.
    Öncelikle sevinirken sonra aklıma "bunun mal beyanımı nasıl etkileyeceği?" sorusu takıldı. Çünkü gösterdiğim araba o an benim değilmiş. Geriye mal beyanımda sadece maaşım kaldı. Bu yeterli mi yoksa illa ki ek bir teminat göstermem gerekir mi? Avukatım maaşımın yeteceğini (maaşımın 1/4ü borcumu 1 yıl içinde ödememe yetiyor) söyledi ama içime şüphe düştü..

    2 - Avukatım mart 2006da "açılan icra dosyasının 1 yıl içinde bana tebliğ edilmediği için düştüğünü" iddia ediyor; ama icra müdürü "o esnada çeşitli kurumlardan (emniyet, ssk vb.) bilgi istenildiğini bu işlemlerin en sonuncusundan itibaren 1 yıl geçmesi gerektiğini, zaten dosya düşümünü günlük olarak değil yıl sonlarında yaptıklarını belirtti."

    Acaba avukatım mı haklı icra müdürü mü? (Avukatım yine de dosyama kendi el yazımla dosyayı okuduğumu ve düşmüş olması gerektiği için itirazım olduğunu yazdırdı)

    Yine değerli yorumlarınız yardımcı olacaktır..

+ Konuyu Yanıtla
1 / 2 Sayfa 12 SonSon

Bu sayfada bulunan kavramlar:

Benzer Konular :

  1. [Mal beyanı] Mal Beyanı
    Merhaba bir konuda yardımınıza ihtiyacım var cevaplarsanız sevinirim.Babama icra kâğıdı geldi 7 gün içinde mal beyanında bulunması gerekiyordu fakat...
    Yazan: Onur Kan Forum: İcra ve İflas Hukuku
    Yanıt: 0
    Son İleti: 27-03-2019, 03:41:35
  2. "Sığınak" kaosu
    İyi Günler, Kışın ısınmak için odun kullanıyoruz, önceki yıllarda -tonlarca odunu evde depolamak mümkün olmadığından- bodrum katta projede...
    Yazan: Gokcen Simsek Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 15-10-2010, 16:38:40
  3. CMK Kaosu ve Müjde!
    2006 CMK ODEMESININ GECICI 1.MADDEDE DUZENLENDIGI 5588 S.YASA 28.MD. NEDENIYLE CUMHURBASKANINCA VETO EDILMISTI 28.MADDE CIKARILARAK 5615 KANUN...
    Yazan: Av.Zeynep Yargıç Forum: Ceza Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 09-04-2007, 15:16:53
  4. Mal Beyanı
    05/12/2006 tarihinde kefil olduğum senetten dolayı icraya verildim icraya verilirken mahkeme kararıylada ihtiyaci haciz kararı çıkartmışlar...
    Yazan: fethiyeliali Forum: İcra ve İflas Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 26-12-2006, 22:04:15
  5. Mal beyanı
    bir borcumdan dolayı mal beyanında bulunmayı unutmuşum. bugün mahkeme tebligatı aldım. 1 ay sonra duruşma var. gitmesem ne olur yada gidersem sonucu...
    Yazan: gezginyakamoz Forum: İcra ve İflas Hukuku
    Yanıt: 2
    Son İleti: 24-11-2006, 10:40:56

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.