Anket Sonuçlarını Göster: Sizce Eğer Ülkende İyi Bir işin ve Şartların Olsaydı Almanya'ya Aşk için gidermiydin?
- Oylayanlar
- 27. Bu ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor.
-
Hayır Gitmezdim!Çünkü O gelmeli?
4 14,81% -
Hayır Gitmezdim!Çünkü Hayata Yeniden Başlamak Zor
4 14,81% -
Hayır Gelmezdim!Çünkü Ülkemi ve Ailemi Bırakamam
5 18,52% -
Düşünmek Ve En iyi Karar hangisi ise onu yapardım
7 25,93% -
Eğer Gerçekten Seviyorsam Romeo gibi Gözümü kırpam yapardım
6 22,22% -
Herşeyden önce Sevgi biterse ben nolacam!
0 0% -
Saçma bir anket olmuş!
5 18,52%
-
15-06-2007, 22:03:45 #11Üye
- Nerede
- İSTANBUL
- İletiler
- 50
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
-
15-06-2007 22:03:45 # Nedir?Tavsiye Soru Cevap
- Nerede
- Avukat Dünyası
- İletiler
- Ne kadar?
-
16-06-2007, 13:16:12 #123/B
- İletiler
- 9
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Re: Alman Bayanla Almanyada Evlenmek
İşimi şansa bırakmamak aslında durum o kadar mı vahim ..Ben ülkemde iyi ğitim görmüş iyi yetiştirilmiş bir vatandaşım.Ama Tükenmiş Almanya bile ülkem insanı ne denli zorluyorçBelki idealist bir yaklaşım ama.sizde arzedersiniz ki durum böyle..
neyse bugün bir meeting yapacam ona göre yeni sorun ve sorularla karşınıza çıkacam..
iyi günler..
-
10-08-2007, 00:51:59 #13
- İletiler
- 3
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Bende aynı sorunla karşı karşıyayım çifte vatandaş bir kız arkadaşım var alman-türk.Bende Almanya ya gitmek istiyorum illa evlilikmi gerekli?
Bir çok çare aradım bulamadım en son çare ewlilik acaba burda mı evlensem yoksa turistik vize alıp orda mı evlensem.
Bende ünv. mezunuyum oraya bi şekilde gidip master yapmak istiyorum.Aynı zmanda sevdiğimle beraber olmak...
-
10-08-2007, 01:46:08 #14
- İletiler
- 2
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
evlenmek istedigin Esin Türkiye'ye gidip orda evlenmeniz gerekiyor. Ardindan o Almanya'ya gelip, burdaki "Aile birlesimi" icin basvuru yapacak.
Yoksa sen buraya biraz zor gelirsin turistik olarak. Adamlar vize verirken elleri titriyor. Birak ki, senin gibi genc birine pek vermezler
-
10-08-2007, 19:29:20 #15Yeni Üye
- Nerede
- Germany.
- İletiler
- 17
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
slm
Ben almanyada yasiyorum
Eylül ayindan sonra yürüyle girecek olanyeni yasa var. Buna göre vizeye bas vuran 500 kelime almanca bilmesi grekiyor ve kendi gidip almanca olarak vizesine basvurucak . Müstakbel esinizin calistigi önemli cünkü eger calismasaydi sonradan olma alman vatandaslariicin kanunda degisti, calismadan eslerini getiremiyorlar. Almanyada evlenebilmeniz izin sizin evlenmeehliyet belgesi cikartmaniz ayni sekilde esinizinde. bu evlenme ehliyet belgesiyle vizeye basvurabilirsiniz. Esiniz kapali bir zarf isteyebilir alman polisinden (ordnungsmant) bunu herkese vermiyorlar ama israr ederse alabilir ben almistim bunu aldigi takdirde hemen vize veriliyor.
saygilarimla
-
10-08-2007, 19:33:31 #16Yeni Üye
- Nerede
- Germany.
- İletiler
- 17
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Bana kalirsa eylüleden önce nikah kiymaya bakin ve tr kiymaniz daha kolay, sen esine passaportunu, evlenmeehliyetbelgeni, nufüskayitörnegi, ve ikamatgahini gönder o almanyada Standesmata evlilige basvursun bir iki hafta sonra almanyadan ikinizin adina evlenme ehliyet belgesi cikar onunla birlikte ordungsmata gidip kapali zarf almayi cabalasin , onlarla birlikte tr ye gidip hemen nikah kiyabilirsin, vizeyide bir hafta sonra cepte bil ama eylül ayindan sonra nikahlanirsan almanca bilen sart kosuluyor.elini cabuk tut bence.
-
10-08-2007, 21:28:42 #17
-
14-08-2007, 13:32:48 #18
- İletiler
- 4
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Sevgli Almanya Meraklilari Bu sizin dikkatinize sunulur.
Bir alman Vatandasi ile evlilik ile almanya.
arkadaslar ilk önce sunu iyi belleyin Evlilik yapacaginiz kisi size gercekten cok kuvvetli destek olmali ve Konsolosluklara ve yabancilar polisine (Almanyadaki)baski yapabilmeli,ayrica evliliginiz inandirici olmali acik vermemeniz lagzim,bunlari yaptigi taktirde asagidaki islemlerde dogru yapilirsa en fazla gelmeniz 1,5 ay sürer
1-Almanyaya Gelmek icin Avrupa vatandasi Biri ile evli olmak lagzim
2-Evleneceginiz kisi en az Türkiyeye bir kackez gidip gelmesi lagzim ki sizin ile tanismisliginiz oldugunu Almam konsolosluklarina ispat edebilmeniz icin.
3-Türkiyede evleneceksiniz.Almanyada evlenemessiniz yada turist olarak gelip de burda evlenirim diyenler yanilir aynen geri dönersiniz ,cünki yetkili mercii TR deki konsolosluktur.
4-Evleneceginiz kisi geciminizi ve kalabileceginiz yerinin oldugunu ispatlamasi lagzim.
5- bunlar Tam olduktan sonra Evlilik gerceklesip buraya gelebilirsiniz.
6 Yeni yasaya göre evlilik süresi 2 Sene
7-Bu sürede hic bir sekilde devletten bir yardim talep edemessiniz.(ettiginiz taktirde dönüs yolu gözükür)
8-Evliliginiz sürece (2 Sene) evlendiginiz yabanci kisi size ihanet etmemeli yani ben vazgectim yada istemiyorum dememeli,cünki 2 sene den sonra size süresiz oturum verecekler ,ozamana kadar bosanmamalisiniz.
9-2 Sene sonra size süresiz oturum hakkiniz doguyor bu süre icinde is bulmaniz ve Almancayi ögrenmeniz lagzim cünki Almanca konusma testine tutulacaksiniz basarili olursaniz Süresiz hakkiniz olacak ve alacaksiniz.
Bunun icinde 2 sene icinde Entegrasyon kursuna gidebilirsiniz Bu kurs Almanyaya yeni gelmis yabancilar icin yabanci dil kursudur en Az 100 saat en Fazla 600 saat ve saat ücreti 1.-EUR dur.
Evet eger bunlari basardi iseniz Hosgeldiniz derim.
Ama unutmayin Almanya yada Avrupa herne ise Fazla Güzellikler beklemeyin sonra moraliniz bozulur.
Baska Konular da bilgi isteyenler bana Mail atabilirler.
-
30-08-2007, 19:46:34 #193/B
- İletiler
- 9
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
Kardeş eline koluna diline gönlüne herşeyine sağlık..Ne istersen onu bulasın..Biraz Ananevi oldu sözlerim ama hakedersin her güzel şeyi..ancak ben senden bir şey istiyorum. ordnungsmant nedir?şimdi konuşuyorum benim hanımla o bir tür organizasyon dedi.Ama bu kapalı zarfı anlamadı (k) . Bu konuda daha detaylı nasıl bilgi edinirim yada biliyormusunuz...
Keyifle kalın..
-
27-09-2007, 09:18:27 #20Yeni Üye
- İletiler
- 10
- Dilekçeler Sözleşmeler
- 0
- Dosya Yükleme
- 0
aynı konu benim içinde geçerli ama benimki biraz daha farklı arkadaşım alman vatandaşıyla evliydi!şimdi boşanmak üzereler.bizde 1 yıl önce tanıştık.3 yıldır orda. onunla evlenmemi istiyor ama beni aldırtabilirmi?
Bu sayfada bulunan kavramlar:
almanyada evlenmek
,alman bayanla evlenmek istiyorum
,https:www.hukuki.netshowthread.php24106-Alman-Bayanla-Almanya-da-Evlenmekpage3
,evlenmek istiyorum almanya
, almanyada bayanla nasil evlenilir, Alman bayanla evlilik, almanyada evlendikten sonra, almanyada evlenmek istiyorum, alman biriyle evlenmek istiyorum, almanyada evlenmek icin vize, almanyada sakat bayanla evlilik, alman kızla evlenmek istiyorum, alman türk bayanla evlenmek isteyenlerBenzer Konular :
-
Alman Vatandaşıyla Evlenmek (Deneyimlerim)
Değerli forum üyeleri, Pek çok internet sitesinde bu konuyla ilgili çokça bilgi bulunmakta. Ancak devamlı değişen Alman göçmen ve aile birleşimi...Yazan: Fischer Forum: Milletlerarası Özel HukukYanıt: 446Son İleti: 30-09-2018, 14:03:33 -
MEB'de 657'ye tabi öğretmenim ve hukukçu bir bayanla evlenmek istiyorum
Kadrolu öğretmenim, İstanbul'da zorunlu hizmetimi (doğu görevi) yapıyorum, Yarım gün çalışıyorum, Pazartesi, cumartesi ve pazar günleri...Yazan: Tulpar Forum: Yaşam - Sohbet - Forum OyunlarıYanıt: 5Son İleti: 10-02-2017, 16:44:33 -
Almanya'da Doğdum , Anne Baba Ayrıldı, Velayetim Annemdeyken Babam Tarafından Türkiye'ye Kaçırıldım. Alman vatandaşlığı veya Almanya'da Yaşama Hakkı
Merhabalar, Almanya'da 1989 yilinda dogdum. 1994 yilinda ise Annem-Babam bosandilar. Mahkeme beni velayet olarak Anneme verdi. Babam ise nafaka ve 2...Yazan: serdar137 Forum: Vatandaşlık HukukuYanıt: 1Son İleti: 22-09-2016, 11:11:58 -
[Evlenme] Alman Vatandaşı İle Türkiye Evlenmek
Eşim Alman Vatandaşı ama aynı zamanda türk vatandaşı fakat bana söylediklerine göre almanya hükümeti türk vatandaşı olduğunu bilmiyor yani gizli bir...Yazan: ODymz Forum: Aile HukukuYanıt: 0Son İleti: 16-10-2015, 14:43:26 -
Alman bayanla evlilik, lisan sorunu
Merhaba, Sözlüm türk asıllı ama Alman vatandaşıdır. 28 Temmuz 2007 de salon tutuldu herşey ayarlandı düğünümüz var. Fakat resmi nikahı Almanyada...Yazan: thedelidivane Forum: Aile HukukuYanıt: 3Son İleti: 22-07-2007, 13:18:22
óñêîğåíèå èíäåêñàöèè
31-10-2024, 23:11:20 in Aile Hukuku