+ Konuyu Yanıtla
1 den 2´e kadar toplam 2 ileti bulundu.

Konu: Apartman Yönetimine Dava

Apartman Yönetimine Dava Hızlandırılmış Mobil Sayfa Sürümü (AMP)
  1. #1
    Kayıt Tarihi
    Jul 2007
    İletiler
    10
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Apartman Yönetimine Dava

    Merhabalar.
    Benim apartman yönetimine dava açılması ile ilgili birkaç sorum olacak.
    1- 30 daireli bir sitede oturmakta iken 2004 yılında bir toplantı yapıldı ve bu toplantıya 8 üye katılıp bir arkadaşımla beni kömür parası toplayıp bu harcamaları yapmamız için rica ettiler.Resmi bir site değildik.
    2- 2006 yılına kadar bu böyle devam etti.biz her ay topladığımız parayı ve yaptığımız harcamayı gösterir hesap özetlerini apartman girişinde yazılı olarak asıp ilan ettik.2 Yönetici ve 1 denetleyen arkadaşımızın imzaları ile.
    3- 2006 yılını şubat ayında ise bir toplantı düzenleyip hesaplarımızı yine 2 yöneten ve 1 denetçi imzası ile ibra ettik. Katılan arkadaşlara artık bu işlerin bir düzene girmesi gerektiğini ve ilgilenemeyeceğimizi ifade ederek yeni arkadaşların seçilmesini ve resmi site yönetimine geçilmesi gerektiğini bildirdik.
    Ancak toplantıda bir iki ay daha böyle gitsin daha sonra bakalım görüşü hakim oldu ve 30 dairelik sitemizin 7-8 kişi ile yapılan bu toplantısındanda bir şey çıkmadı.
    4- nisan 2006 da yani iki ay sonra ise biz bir kaç arkadaşımıza bıraktığımızı bildirerek toplantı yapıp yeni arkadaşları seçmelerini istedik.3 gün sonra toplantı yapıldı ve yönetim seçildi.
    5- Yeni seçilen kişiler temmuz 2006 da resmi yönetime bu arkadaşlar ile geçildi.
    6- Bu yönetici arkadaşlar yakıt bedellerini bu yıl %50 oranında (yaz ve Kış aynı olmak kaydıyla )150 ytl olarak belirlediler ve bu toplanan paralar ile aynı zamanda çeşitli tamirat ve demirbaş işlerininde yapılacağını beyan ettiler.
    7- Kendileri yakıt ödemedikleri için doğal olarak demirbaşlar içinde para ödemiyorlar.Bunu sorduğumuzda ise darp ile karşılaştım ve dava açtım.
    8- Karşılığında onlar bizim yönetimimizin hesaplarının incelenmesi (resmi olamayan dönemin hesapları ) için dava açacaklarını bildirdiler.
    30 daireli bir sitede yapılan toplantıya katılan 7-8 kişinin ricası ile gönüllü para toplayıp tüm bunları her ay ilan eden , bilgilendiren ancak resmi olmayan yönetime bu yönde bir misilleme yaparcasına dava açılabilirmi ?cevaplarınız için Şimdiden teşekkürlerimi sunarım.



    Hukuki NET Güncel Haber

    Apartman Yönetimine Dava konulu yargıtay kararı ara
    Apartman Yönetimine Dava konulu hukuk haber

  2. # Nedir?
    Tavsiye Soru Cevap
    Kayıt Tarihi
    Bugün
    İletiler
    Ne kadar?
     
  3. #2
    Kayıt Tarihi
    Jul 2007
    İletiler
    10
    Dilekçeler Sözleşmeler
    0
    Dosya Yükleme
    0

    Tanımlı Re: Apartman Yönetimine Dava

    değerli yetkililer
    konu ile ilgili yanıtlarınızı bekliyorum.teşekkür ederim.

+ Konuyu Yanıtla

Bu sayfada bulunan kavramlar:

apartman yöneticiye menfi tespit dava açılması

apartman yonetime tespit davasi

Forum

Benzer Konular :

  1. [Haciz] Apartman Yönetimine icra Hak
    Merhaba ikamet ettiğim apartmanın yöneticisi yıl başında tüm dairelerden belirli bir miktar tutar toplayarak binanin zil tesisatını değiştirdi...
    Yazan: sedat650 Forum: İcra ve İflas Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 17-09-2019, 08:00:13
  2. Site yönetiminden apartman yönetimine geçme
    Merhaba Biz aynı parsel icinde A blk 16 daire ve B blk 12 daire olmak üzere arsa paylari eşit ortak alan olarak sadece bahçe, bahçe duvarları ve bir...
    Yazan: Serap serap Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 12-10-2017, 16:37:28
  3. Apartman yönetimine karşı icra takibi
    İyi günler, Apartman yönetimine karşı açılan ve kazanılan bir davada ( maddi bir dava), bu paranın tahsilatı nasıl yapılabilir? Apartman...
    Yazan: lyon Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 6
    Son İleti: 17-06-2014, 23:35:55
  4. Apartman yönetimine gelen sgk idari para cezası
    Merhabalar, teyzemin oturduğu (daire sahibidir) apartmana SGK tarafından idari para cezası kesildi. Apartmanda 2011-2013 yılları arasında...
    Yazan: cibyet Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 1
    Son İleti: 21-02-2014, 11:31:50
  5. Apartman yönetimine karşı dava ve icra takibi
    Merhaba Kat mülkiyetine tabii bir binada kapıcı ve kaloriferci olarak çalışan işçinin bazı hakları (kıdem ihbar tazimnatı, fazla mesai...
    Yazan: cavide_ Forum: Kat Mülkiyeti Hukuku
    Yanıt: 3
    Son İleti: 06-07-2006, 13:52:37

Yetkileriniz

  • Yeni konu açma yetkiniz yok
  • Konuya cevap verme yetkiniz yok
  • Dosya ekleme yetkisi yok
  • İleti düzenleme yetkisi yok
  •  


2022 tarihli Hukuk Blog |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Site Ekleme |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Bayefendi |  Afternic Alanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2022 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı & Istemihan Mehmet Pazarbasi[İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2022 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.