Hukuki.NET


03/05/2025  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
Boşanma Davasında Davalı Taraf
mertsaglam EVET. BAŞLIKTA DA DEDİĞİM GİBİ BU SİTE GERÇEKTEN MÜKEMMEL.BEN EVLİLİĞİ BİTMEK ÜZERE OLAN BİRİYİM. BU DURUMA ÇOK YABANCI OLDUĞUM İÇİN NERDEYSE PSİKOLOJİM BOZULMUŞTU. AMA BU SİTE SAYESİNDE BİLMEDİĞİM PEK ÇOK KONUYU ÖĞRENDİM.BU DAVA DA AVUKAT TUTACAK MALİ GÜCÜM OLMADIĞI İÇİN KENDİMİ SAVUNACAKTIM. BAŞTAN BENİM İÇİN ÇOK ZOR GİBİ GÖRÜNEN BU DURUM SİZLERİN KATKILARI SAYESİNDE ŞİMDİ DAHA KOLAY BİR HAL ALDI.KATKISI OLAN OLMAYAN HERKESE CANDAN TEŞEKKÜR EDERİM. MAHKEMEM BU AYIN 20'SİNDE.NERDEYSE TAM OLARAK HAZIRIM DİYEBİLİRİM ARTIK.AMA SON BİR KAÇ SORUM OLACAK.BENİMKİSİ İHTİLAFLI BİR BOŞANMA OLACAK.BOŞANMA KONUSUNDA İHTİLAFIMIZ YOK AMA ÇOCUK VE MADDİ KONULARDA İHTİLAFIMIZ VAR.BEN SİZLERİN TAVSİYELERİNE UYARAK MAHKEMELERİN İŞ YÜKÜNÜ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK BİR SAVUNMA DİLEKÇESİ HAZIRLADIM.DAVALI TARAF OLDUĞUM İÇİN. HALA MERAK ETTİĞİM BİR KONU;BU SAVUNMA DİLEKÇEM DAHA SONRAKİ BİR MAHKEMEYE KADAR OKUNUP ÖYLEMİ KARAR VERİLECEK.YANİ İLK DURUŞMA SADECE İDDİA VE SAVUNMALARIN ALINMASIYLAMI GEÇİŞTİRİLİYOR.BİRDE ÇOCUĞUMUZ ŞU AN BENDE .2 YAŞINDA. MAHKEMEYE ONUDA GÖTÜRMELİMİYİM. GÖTÜRMEZSEM BANA BİR EKSİSİ OLUR MU?ŞİMDİDEN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.
avukathuseyin Merhaba ilk durusmada siz savunma verirseniz Hakim bu verdiginiz savunmanın bir süretini karşı tarafa verir. Karşı tarafın beyanları ve hakimin kararı belirler talep ve savunmalarınızın durumunu. Ama yüksek ihtimal bir sonraki duruşmada göz önüne alınır. Duruşmalara çocugu götürmeniz geekli degil.
Av.Ömer Faruk Daş Eğer avukat tutacak mali gücünüz yoksa bulunduğunuz ilin barosuna adli yardım almak istediğinizi gösteren bir dilekçe ile başvuruda bulunun baro size ücret talep etmeden bir avukat tayin edecektir
Kaan V. Avukat tutmanız menfaatlerinize uygun düşecektir.
Hukuk Forumlarından Seçmeler
  • Clicking Here TLO lookup 
  • 02.05.2025 08:42
  • 2. küçük dairemde kira artış anlaşmazlığı 
  • 29.04.2025 15:42
  • Sözleşmede anarak whatsapp yazışmalarının yasal bildirim kanalı ilan edilmesi. 
  • 29.04.2025 00:17
  • Sözleşmedeki "görüş alınarak" ifadesi, görüşü alınan tarafa eylemi engelleme hakkı verir mi? 
  • 29.04.2025 00:03
  • [Babalık davaları] Evlat edinilen çocukların eski baba adı değişimi hk. 
  • 27.04.2025 11:06


    Yeni Mevzuat

  • KDV Filo Kiralama Şirketleri (Fleetcorp) Borçlarını Devir ALan Varlık Yönetim Şirketleri 

  • Filo Kiralama Şirketlerinin Borçlarının Varlık Yönetim Şirketlerine Devri Halinde KDV 

  • Trafik kazasında kusuru olmayan alkollü sürücüye kasko hasarı ödenir 

  • Keşide tarihinin tahrif edildiği ve ibraz sürelerinin geçtiği çekler Borçlu olunmadığının Tespiti 

  • İkinci Nesil İnternet Sitelerinin Hukuki Statüsü 




  • Diğer Bölümlerimiz +
    Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
    Bugünün tarihi: 03/05/2025 06:32:55