Hukuki.NET


03/05/2025  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
Dosya Magduru
AdilTurk 2002 tarihinde eşimden boşanmak için dava açtım. Bu davanın ara kararı talimatına binaen hafta sonları oğlumla görüşmek üzere Malatya'da dosya açıldı. Bu dosyaya dayanarak Eskişehir#8217; de oğlula görüşmeye gidiyordum. Eşim oğlumla hiç görüştürmemesinden dolayı Eskişehir İcra Mahkemesinde dava açtım, Hakim Malatya da bulunan icra dosyasını 15 Mayıs 2005 teki duruşmaya delil olarak istedi. Dosya ogünkü duruşmaya geldi ama dosya şu an kayıp. Eskişehir İcra Mahkemesine sorduğumuzda bizde yok diyorlar, Malatya İcra Mahkemesine de sorduğumda savcılığa gitmiş diyorlar. Bugün 23 Eylül 2005 ve dosyam 4 aydan fazla bir zamandır ortalıkta yok. Ekim 2005 tarihindeki boşanma duruşmamda hazır olması gereken dosyamdan haberdar olamıyorum. Ne gibi işlem yapabilirim.
izmirli Davanızın görüldüğü mahkemeye durumunuzu ve mağduriyetinizi açıklayan dilekçe verin.Dilekçenizde dosyanın bulunamamsı halinde sorumluları hakkında mahkemece suç duyurusunda bulunulmasını ve Adalet Bakanlığını dava edeceğinizi belirtin. Muhtemelen ciddiye alınmayacaksınız. O zaman Ekimdeki duruşmadan sonra gerçekten siz savcılığa şikayette bulunun. Aihm' e kadar yolu var nasılsa. Baksanıza Apo'nun avukatları Aihm kararı ile 195 MELYAR almışlar siz neden almayasınız.
AdilTurk Teşekkür ederim, İlla mahkemenin olduğu yerden dilekçe yazmam gerekmez değil mi? Bi de Adalet Bakanlığına" bilgi edinmeye yazsam sonuç çıkar mı?
Av.Feyz Pazarbaşı Bence siz ESKİŞEHİR icra müdürlüğü'nde arayın. Icra mahkemesi kaleminin yanlışlıkla işi bitti diye Malatya İcra müdürlüğü yerine Eskişehir İcra Müdürlüğüne göndermesi kuvvetle muhtemeldir.
Hukuk Forumlarından Seçmeler
  • Clicking Here TLO lookup 
  • 02.05.2025 08:42
  • 2. küçük dairemde kira artış anlaşmazlığı 
  • 29.04.2025 15:42
  • Sözleşmede anarak whatsapp yazışmalarının yasal bildirim kanalı ilan edilmesi. 
  • 29.04.2025 00:17
  • Sözleşmedeki "görüş alınarak" ifadesi, görüşü alınan tarafa eylemi engelleme hakkı verir mi? 
  • 29.04.2025 00:03
  • [Babalık davaları] Evlat edinilen çocukların eski baba adı değişimi hk. 
  • 27.04.2025 11:06


    Yeni Mevzuat

  • KDV Filo Kiralama Şirketleri (Fleetcorp) Borçlarını Devir ALan Varlık Yönetim Şirketleri 

  • Filo Kiralama Şirketlerinin Borçlarının Varlık Yönetim Şirketlerine Devri Halinde KDV 

  • Trafik kazasında kusuru olmayan alkollü sürücüye kasko hasarı ödenir 

  • Keşide tarihinin tahrif edildiği ve ibraz sürelerinin geçtiği çekler Borçlu olunmadığının Tespiti 

  • İkinci Nesil İnternet Sitelerinin Hukuki Statüsü 




  • Diğer Bölümlerimiz +
    Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
    Bugünün tarihi: 03/05/2025 09:10:53