Hukuki.NET


08/05/2024  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
KUSUR VE TAZMİNAT
ogretmen29 EŞİMLE DAHA ÖNCE ANLAŞMALI BOŞANDIK. HERHANGİ BİR MADDİ-MANEVİ TAZMİNAT TALEBİMİZ OLMADI.ANCAK KARARI TEBLİĞE YENİ ÇIKARDIM.EŞİM KARARI TEMYİZ ETTİ.BU ARADA BEN 1 YIL SONRA YENİ BİR ÇEKİŞMELİ BOŞANMA DAVASI DAHA AÇTIM.EŞİM BENDEN BU DEFA 14 MİLYAR TAZMİNAT İSTİYOR.SORULARIM: 1-BU MAHKEME TEMYİZ KARARINI BEKLER Mİ? 2-GEÇMİŞ DAVA ANLAŞAMADIĞIMIZ VE BENİM KUSURLU OLMADIĞIMA DAİR DELİL OLUŞTURUR MU? 3- KENDİSİ DE KUSURUN ORTAK OLDUĞUNU BELİRTTİ.YİNE DE TAZMİNAT KARARI ÇIKAR MI?
avukathuseyin Merhaba Davanız temyiz de ise halen derdest bir dava oldugundan dolayı red edilir.
ogretmen29 DAVA REDDEDİLMEDİ.DEVAM EDİYOR.DİĞER SORULARIM DA VARDI
avukathuseyin Mahkeme diger dosyadan haberdar edilmeği icin devam ediyor. Sayet diger dosya kesinleşme olmadan davanızın devamı mümkün degil. Temyiz deki dava sonucunda karar onanır ise boşanma gerceklesebilir. Gecmişteki davada ki ifadeleri kabulleri yeni davayı etkiler. Kusuru size göre az yada yok olması durumunda taminat alabilir.
ogretmen29 HAKİM DİĞER DAVANIN YARGITAY KARARINI BEKLEMEK İÇİN DAVAYI ERTELEDİ.SORUM KARARIN ONANMA İHTİMALİ NEDİR? BU DAVAYI GERİ ÇEKSEM OLUR MU?
Hukuk Forumlarından Seçmeler



Diğer Bölümlerimiz +
Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
Bugünün tarihi: 08/05/2024 19:13:16