Hukuki.NET


30/01/2026  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
Hukuki Net En iyi 230. Site
alisinkay Alexa.com2a göre hukuki net en iyi 230. Türk sitesi aşağıda linki https://www.alexa.com/site/ds/top_sites?ts_mode=lang&lang=tr&page=3
Nilgül Saraç Kimsenin ilgi ve zevkelri eleştirilemez fakat hukuki net.in bence onca gereksiz sitenin gerisinde kalması da üzücü.
Admin Sevgili arkadaşlar asıl sıramız daha yukarlardaydı, ancak server sorun ve değişiklikleri ile aşağıya düştük. Bu sıralama ise alexa toolbar kullananların siteyi gezmeleri ile yükseldiğinden sizlerden ricam alexa.com sitesinden toolbarı yüklemeniz. [url="https://download.alexa.com/?amzn_id=hukukman"]ALEXA TOOLBAR[/url] ... Böylelikle daha da yükseliriz. Diğer taraftan, bugün için ülkemizde erotik, mp3 ... içeriklerin daha fazla ilgi gördüğünü düşünürseniz sıralamayı gayet makul buldum. Destekleriniz için teşekkür ediyoruz.
alisinkay Bence bu sıralama sürekli ve sadece bu site ile ilgilenen bir grubun bulunmamasına rağmen çok güzel bir yerde.şu anda küçüklü büyüklü milyonlarca Türkçe site içerisinde bir mesleki siteye gösterilen bu ilgi ile sayın admin ve tüm yöneticilerimiz tebriği hakediyor.Bu konuda özellike sayın admin ve Kaan'ı kutlamak istiyorum.
Kaan V. Bulunduğumuz noktanın daha üstüne baktığımızda daha ziyade haber portallarının, gazetelerin, bankaların, kamu kurum ve kuruluşlarının websitelerini görmekteyiz.Bunun yanında birkaç tane mizah,bahis sitesi ve bir miktarda erotik ve pornografik içerikli sitelere rastlıyoruz. Bulunduğumuz derece çok iyi benzer ve yan içerikli websitelerinden bir hayli öndeyiz.Ancak genel sıralama açısından mükemmel değil.100ün üstüne çıkmalıyız. Bu başarıda katkısı olan herkesi kutluyorum. Saygılarımla.
Hukuk Forumlarından Seçmeler
  • [Ceza davaları] Akollü Araç Kullanmak Hk. 
  • 29.01.2026 09:12
  • [Mirasçılık] Hayatta olmayan dedenin mirasi 
  • 29.01.2026 08:19
  • Fazla çalışmada kıdem tazminatı alabilirmiyim 
  • 27.01.2026 20:29
  • [Ticaret kanunu] Yurt dışı chargeback gerekçesiyle POS feshi, BKM bildirimi ve şahsi hesaba bloke – banka kusuru var mı? Sonu Nasıl Biter 
  • 23.01.2026 23:47
  • Vasilik kararı olan babam benden ev satın alabilirmi 
  • 23.01.2026 07:07


    Yeni Mevzuat

  • KDV Filo Kiralama Şirketleri (Fleetcorp) Borçlarını Devir ALan Varlık Yönetim Şirketleri 

  • Filo Kiralama Şirketlerinin Borçlarının Varlık Yönetim Şirketlerine Devri Halinde KDV 

  • Trafik kazasında kusuru olmayan alkollü sürücüye kasko hasarı ödenir 

  • Keşide tarihinin tahrif edildiği ve ibraz sürelerinin geçtiği çekler Borçlu olunmadığının Tespiti 

  • İkinci Nesil İnternet Sitelerinin Hukuki Statüsü 




  • Diğer Bölümlerimiz +
    Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
    Bugünün tarihi: 30/01/2026 18:38:10