merhaba,
komşularımızla ilgili bir problem yaşıyoruz ve nette dolaşırken böyle bir siteyi bulduğuma çok sevindim.
Banyomuzun tavanından su sızmakta ve bu giderek ciddi boyutlara ulaşmakta. (daha öncede buna benzer bir problem yaşadık ve defalarca tartıştıktan sonra ancak üst dairede oturanlar sorunun kendi tesisatlarından kaynaklandığını kabul edip yaptırdılar.)
yine aynı problemle karşı karşıyayız ve bu defa evin farklı odalarında da aynı problem baş gösterdi. fakat anlayışsız komşularımız yaptırmamakta ısrarlılar. sürekli sorun çıkarmakta ve sorunu kabullenmemekteler.
konuşarak hiçbirşeyi çözememiş durumdayız ve onlarda anlaşmaya niyetli değiller.
bu durum karşısındaki haklarımız nelerdir ve nerelere müracaat etmem gereklidir?
şimdiden teşekkür ederim.
saygılar.
zara
Sayin turko,
Sulh hukuk mahkemesine müracaat ederek, delil tespiti talebinde
bulunmaniz ve alacaginiz bilirkisi raporuna istinaden dava açarak zararlarinizin tazminini ve söz konusu onarimlarin mahkeme marifeti ile yaptirilmasini talep etmeniz mümkündür. Bir avukatla konuyu görüsmenizde fayda vardir.