Borçlar Kanunu Tasarısı |
alisinkay |
Arkadaşlar ekteki dosyada Borçlar Kanunu Tasarısının ilk 143 maddesi ve Borçlar Kanunun karşılık kanunları bulunmaktadır.Bu çalışmayı bir kitap haline getirip içtihatlar da eklemeyi düşünüyorum.Word ortamında hazırlanmış bu çalışmayı inceleyip yorumlarınızı yazar ve bana yol gösterirseniz buradaki tüm arkadaşlarımın yararlanabileceği bir kaynak olacağı inancındayım.Lütfen bu konuda beni yalnız bırakmayın.
DOSYA BU ADRESTE
[url]https://ali_sinkay.sitemynet.com/index.htm[/url] |
Av.Tayfun Eyilik |
bi bakalım bakalım nasıl olmuş |
alisinkay |
[url]https://ali_sinkay.sitemynet.com/index.htm[/url] bu adrese şu ana kadarki çalışmamı word belgesi olarak yükledim.Aksaklık için özür dilerim :)
|
zara |
Sayin alsinkay,
Ankahukuk' tan bana gönderdiginiz son mesajiniza halen cevap veremedigim için kusura bakmayin. Daha önce de size belirttigim gibi; Borçlar Hukuku ve Ticaret Hukuku gibi alanlar, her zaman, benim ilgimi ziyadesi ile çekmistir. Çalismanizi dikkatle okuyup konu hakkinda görüslerimi de ilk firsatta belirtecegim gibi; yayinlandiginda, eserinizden edinip kütüphaneme de dahil etmek isterim.. Çalismalarinizda basarilar dilerim.
|