ben 16 sene evli kaldıktan songa ayrıldım.musterek cocuğumuz icin (kız)anlaşarak aylık 300ytl nafaka oduyorum ve bu para icra yolu le maaşımdan kesilmektedir.su an kızım 18 yaşında liseyi bitirdi ve okumuyor.
bu istirsk nafakasını ödemeye devam etmek zorundamıyım.bu nafakayı kaldırtabilirmiyim.kaldırtabilirsem ne yapmam gerekir.kaldıramaz isem miktarı duşurtebilirmiyim.yeniden evleniyorum ve bu miktar bana külfet olacak yardımlarınız icın tesekkür ederim
pilot
ZERRİN YEŞİLOĞLU
İştirak nafakası çocuk reşit olana kadar devam eder.Eğer çocuk reşit olduktan sonra okuyorsu okulunu bitirene kadar ödenmesi gerekir.Sizin çocuğunuz reşit olduğu için ve okumadığını söylemişsiniz ödemek zorunda değilsiniz.Maaşınızdan kesinti yapan icra dairesine bir dilekçe ile başvurabilirsiniz.
Z.Y.