Avukat Ücreti |
edif |
Eşim tek taraflı şiddetli geçimsizlik sebebi ile boşanma davası açtı.Ben boşanmayı istemiyorum.Öğrenmek istediğim eşim yine de beni boşayacak olursa 1,5 milyara avukat tutmuş.Kazanırlarsa tuttuğu avukatın ücretini ben mi ödeyeceğim.Bu şartlarda benim de avukat tutmam doğru olur mu?.Eşimin şahitleri yok.Çünkü ailesi istediği için boşanıyor.Kişisel olarak herhangi bir anlaşmazlığımız yok.
|
Hülya Büyükoğlu |
Merhaba, boşanmaya karar verilirse sizin ödeyeceğiniz avukatlık ücreti eşinizin avukatı ile sözleşme yaptığı tutar olmayacak. Siz asgari tarifeden ödeyeceksiniz ki bu da şu anda aile mahk. için 300.000.000 TL'dır.
Boşanmak istemiyorsanız aranızda bir anlaşmazlık olmadığına dair tanık dinletin.
|
edif |
Hülya hanım.Allah razı olsun.Bu miktara çok sevindim.Avukat tutabilecek durumda değilim.Eşimin ailesinden anlaşmalı boşanma yapmamız için enson yarım saat önce tehdit telefonu aldım.Eşimle anlaştığımıza dair şahit bulabilirim ama mahkemeye gelmeyi kabul ederlermi bilmiyorum.İlginiz için teşekkür ederim.
|
selim dağcı |
arkadaşım öyle tehdit falan etmek nedir öyle.hemen pes etmeyin.ailesinin isteğiyle boşanmaya kalkışan adamdan zaten hayır gelmez.ben hemen ayrılın derim.ama yasal haklarınızıda mutlaka arayın.
|
anduril |
Avukat tutab,ilecek durumda değilseniz fakirliğinizi muhtarlıktan alınacak fakirlik belgesiyle birlikte baroya başvurun.Baro davada haklılığınız kanaatine varırsa size avukat tayin edecektir
mustafa |