kira artışı nekadar olmalı?? |
laylom |
merhabalar;
ben foruma yeni üye oldum. şu anda 675milyon kira ödemekteyim ve ağustos ayında kira artışı olacak. öğrenmek istediğim kira artışı oranı nedir ve yeni kiram nekadar olmalıdır.
teşekkürler
|
murattepehan |
Alıntı: Alıntı yapılan üye ; laylom:
merhabalar;
ben foruma yeni üye oldum. şu anda 675milyon kira ödemekteyim ve ağustos ayında kira artışı olacak. öğrenmek istediğim kira artışı oranı nedir ve yeni kiram nekadar olmalıdır.
teşekkürler
|
commodore1tr |
Sayın laylom;
Öncelikle böylesine değerli bir siteye üye olmanızdan dolayı tebrik ederim .Umarım sadece sorunlarınızla değil yorumlarınızlada bu güzel siteye katkıda bulunursunuz.
Avukat değilim ancak bildiğim kadarı ile kira kontratınızda özel bir hükmü ev sahibi ile imzaaltına almadı iseniz, yargıtayın bu konudaki içtihatları dahil senelik kira artışınızın senelik tüfe oranlarının üzerinde olamayacağını belirtmektedir. Sizin doğal olarak artışınız 2003 Tüfe sine göre olması gerekmektedir. ( En fazla ) Buda yaklaşık %20 oranında bir artışatekabül etmektedirki eğer bizi yetkililer kandırmıyorsadüşmeyede devam etmektedir.
Kısacası kiranızı en fazla %20 oranında artırmanız tavan artırımı olacaktır.
Saygı ve sevgilerimle..
Sayın murattepehan;
sayın laylom un yazısını aynen alıntı olarak koplayarak ne yaptığınızı anlayamadım özür dilerim... Verdiğiniz yanıtın boyutunu hiç algılayamadım..
saygılar..
bilmiyorum dediğim konu hakkında 2 saat eh bence dersem günlerce konuşurum |