ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR |
avselim |
DEĞERLİ HUKUKÇULAR VE HUKUKÇU DİYE GECİNEN TÜKETİCİLER.(USLUBUMU AŞTIYSAM HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM FAKAT İÇİMDEN BU BİR SİTEMDİR)
GEÇEN GÜN MUVAZAA BAŞLIKLI BİR YAZI BIRAKTIM. VE SİZ DEĞERLİ ARKADAŞLARIN GÖRÜŞ VE YORUMLARINI ALMAK İÇİN ÜÇ AYRI YERE YAZDIM FAKAT GELEN OKUDU GİDEN OKUDU YANITLANAN ADET SAYISI (0) MALESEF. BU KADARDA İLGİSİZ OLUNMAZ YANİ :) BİLGİ SAHİBİ OLAN ARKADAŞLARIN BUNU ÖNEMSEMELERİNİ RİCA EDİYORUM BURASI BİR FORUM OLMAKLA BİRLİKTE FORUMUN AMACINDAN UZAK OLDUGUNU HERGUN KİŞİSEL TARTIŞMALARLA GEÇİRİLİYOR YUKARDA YAZDIKLARIMI DİKKATE ALMAYABİLİRSİNİZ. AMA BU İKİNCİ SİTEMİME DE SİTENİN ÜYELERİNDEN BİRİ OLARAK KULAK VERMELİSİNİZ.
Kendimi kısa bir cümleyle nasıl tanıtayım |
tuan96 |
Sayın avselim,
Sizin siteminizi anlıyorum. İşte benim ve commodore1tr nin herzaman üzerine basarak anlatmak istediğimiz bu.. maalesef yardım veya fikir istenilen konularda cevap veren kişi sayısı bazen hiç yok bazende bir iki kişi...
Bakın ben sizin formunuzu okudum ama av olmadığım için yanıt yazamıyorum hukukçu olarak geçinmiyorum..
Saygılarımla,,
T.Tuan |
avukat62 |
Sayın Avukat Selim Bey,
Öncelikle belirteyim ki sorduğunuz husus çok spesifik bir konu ve ancak münhasıran tapulama ve kadastro davaları ile alakalı olan hukukçu arkadaşlar cevaplandırabilirler. Ben Kamuda müşavirlik yapan bir hukukçu olarak konu hakkında bir bilgim olmadığını belirtmek isterim.
Diğer tarafdan, konuyu anlatımınız (beni bağışlayın) bana yetersiz geldi. Yazınızı bir kaç defa okuduğum halde onayı tam olarak anlayabilmiş değilim. Bu belki de benim kusurumdur. Ancak, sorunuzu biraz daha ayrıntılı ve anlaşılır şekilde yazabilirseniz belki konu hakkında bilgi sahibi olup ilgilenen bir arkadaş çıkabilir.
Ayrıca hukukçulara sitemde bulunurken, aynı meslekten olduğunuz (mesleğinizi avukat diye yazmışsınız), tamamı sorularınızdan oluşan 4 yazı yazdığınız ve forumdaki hiç bir soruya cevap vermediğiniz göz önüne alındığında, önce iğneyi kendinize batırmanız gerektiğini düşünüyorum.
Saygılarımla.
DeFacto |
Admin |
Herzaman konuştuğumuz tartıştığımız bu konuya ben de mükerrer de olsa cevap vermek isterim.
Sorulan sorulara kimsenin yanıt verme zorunluluğu olmadığı gibi yanıt alma garantisi de yoktur.
Ancak sitede çok sık rastladığım sorun şudur: " Vermeden alma" eğilimi...
Evet neredeyse büyük çoğunluk sadece soru sormakta, çok küçük bir gurup ise cevap vermeye çalışmaktadır. Herkesin ihtisas sahasının sınırları da düşünüldüğünde yanıtların azlığı ve tartışılmaksızın geçiştirilmesi benim de pek hoşuma gitmemektedir. Yanıt vermeye çalışan Belirli bir gurubun otomatik hukuk makinası olarak değerlendirilmesine gönlüm razı gelmemektedir.
Bu itibarla bilemediğiniz bir konuda soru sorma hakkına sahip olduğunuz kadar, bildiğiniz konuda cevap verme vicdani ve etik borcunuz olduğunu da hatırlatmak isterim.
Çok klasik olan " Bilgi paylaştıkça çoğalır " ilkesinin burada da cari olduğunu belirtmek isterim.
Saygılarımla.
https://www.hukuki.net |
ahmet_guc |
hac selim nerdesin
sizatra |