Hukuki.NET


17/10/2025  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
176.maddeye ek
pelet Sayın Ali Sinkay 176.madde ye cevap verdiğiniz için teşekkürler.Hukuki terimler olduğu için pek anlayamadım.Zina söz konusu ise nasıl bir tesbit yapılabilir?terkteki boşanma davası devam ederken şahitlerin hepbi dinlendikten sonra ek şahit sunulamaz diye biliyorum.Fotoğraflarla tesbit veya araca binerken tesbit kullanılabilirmi bu konuyuda açık olarak yormularsanız sevinirim.Ayrıca dava açıldıktan sonraki eylemler ve olaylar mahkemeyi etkilemez diye biliyorum.teşekkürler.
Av.Dilek Kuzulu Yüksel Lütfen daha önce açmış olduğunuz https://www.hukuki.net/showthread.php?14322 forumdan devam ediniz.
Hukuk Forumlarından Seçmeler



Diğer Bölümlerimiz +
Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
Bugünün tarihi: 17/10/2025 00:04:09