Hukuki.NET


16/10/2025  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
Memuriyetten atılma
eylul916 Arkadaşlar bir akrabam devlet hastanesinde 657 ye tabi hemşire olarak çalışırken 2000 yılında T.C.K 168/2 (eskisi)den ceza alıp 4 yıl c.evinden sonra son t.c.k değişiklikleriyle serbest kaldı. Daha c.evindeyken ve cezası onandığından memuriyetten ve işten atıldı.Kendisi 9 yıl 8 ay gibi bir süre çalışmıştı.Acaba bu kişinin tekrar memuriyete dönebilme hakkı varmı?Veya kaçyıl beklemeliki sicili temizlenir ve işine döner?Ve şu anda bu kişinin herhangi bir tazminat v.b bir hakkı varmı? Sorum biraz uzun oldu kusuruma bakmayın. Teşekkürler.
eylul916 bu soruya cevap vermek bu kadarmı zor .yoksa altında başkaca şeylermi aramak lazım?adaleti temsil eden ve bu konuda bilgisi olupta yardımcı olmayan arkadaşlara soruyorum.
Hukuk Forumlarından Seçmeler



Diğer Bölümlerimiz +
Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
Bugünün tarihi: 16/10/2025 23:57:22