Hukuki.NET


03/05/2025  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
Nafakamı alamıyorum
pelin1982 7 ay önce eşimin beni aldattığını öğrenerek boşanma davası açtım.1.5 yaşında bir çocuğum var.hakim daha ilk duruşmamızda çocuğum ve bana tedbir nafakası bağladı.avukatım bana banka hesap nosuna yatırmalarının daha uygun olduğunu söyledi.fakat bir kısmını kendisi elden almış ve kendi ücretine sayıyor.şuanda hiç bir şekilde bankaya para yatmıyor.avukatımda icra yapma taraftarı değil zannedersem.bu durumda benim yapmam gerekenler nelerdir.beni aydınlatırsanız sevinirim.
abican ben avukat değiliim ama seni bilgilendirmeye çalışayım. başıma geçti çünküde. ben boşandım mahkeme devam ederken tedbir nafakası bağlanmıştı. sonrada mahkeme sonuçlanınca iştirak nafakası bağlandı. ve ben bu paraları kızıma elden ve bazılarınıda banka kanalı üzreinden yapmıştım.geçenlerde bana icra geldi. o paraları yeni baştan istiyor o kadın. sende aynısını yapabilirsin beklersin mahkeme kesinleşince o paraları yeni baştan alabilirsin. biraz vicdan meselesi tabiki bunlar. neyse ben icrayı görünce bu kadına bir iki mesaj atmıştım o sinirle haram zehirzıkkım olsun diye. oda gitmiş savcılığa hakaret ve tehdit davası açmış birde onla uğraşıyorum. Allah kadının şerrinden korusun diyorum. onunla 2 mahkemem olmuş oldu ne olacak bilmiyorum. YANİ DEMEK İSTEDİĞİM O PARALARI HER ZAMAN ALIRSIN. ALDIKLARINIDA TEKRAR ALIRSIN:))) AVUKATIN ALDIKLARINIDA SEN TEKRAR ALIRSIN KANUNLAR HEP SİZİN YANINIZDA İCRA GİTTİMİ O UĞRAŞACAK Kİ ÖDEDİĞİNİ İSPAT ETSİN. ADALETE BAK.
Hukuk Forumlarından Seçmeler
  • Clicking Here TLO lookup 
  • 02.05.2025 08:42
  • 2. küçük dairemde kira artış anlaşmazlığı 
  • 29.04.2025 15:42
  • Sözleşmede anarak whatsapp yazışmalarının yasal bildirim kanalı ilan edilmesi. 
  • 29.04.2025 00:17
  • Sözleşmedeki "görüş alınarak" ifadesi, görüşü alınan tarafa eylemi engelleme hakkı verir mi? 
  • 29.04.2025 00:03
  • [Babalık davaları] Evlat edinilen çocukların eski baba adı değişimi hk. 
  • 27.04.2025 11:06


    Yeni Mevzuat

  • KDV Filo Kiralama Şirketleri (Fleetcorp) Borçlarını Devir ALan Varlık Yönetim Şirketleri 

  • Filo Kiralama Şirketlerinin Borçlarının Varlık Yönetim Şirketlerine Devri Halinde KDV 

  • Trafik kazasında kusuru olmayan alkollü sürücüye kasko hasarı ödenir 

  • Keşide tarihinin tahrif edildiği ve ibraz sürelerinin geçtiği çekler Borçlu olunmadığının Tespiti 

  • İkinci Nesil İnternet Sitelerinin Hukuki Statüsü 




  • Diğer Bölümlerimiz +
    Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
    Bugünün tarihi: 03/05/2025 07:15:51