Hukuki.NET


17/10/2025  Eski forum arşivi bölümü

Hukuksal Tartışmalar




 


Forum:
EKSİK SSK PRİMİ
YOSUN06 SSK internet sitesinden prim ödemelerime bakarken 8 yıldır çalıştığım firmamın 2005 yılı 2 ve 3. ayların primlerinin ödenmediği ve 360 yerine 300 toplam prim gün sayısı olduğunu gördüm. Firmadan giriş-çıkış vs. bir işlem yapmadım. Konuyla ilgili ne yapmam gerekir ne önerirsiniz. Aydınlattığınız için şimdiden teşekkürler.
Av.Abbas Bilgili SSK'ya şikayet hakkınızı da kullanabilisiniz, doğrudan o dönem için hizmet etspiti davası ada açabilisiniz. İşvereninizle görüşüp o dönemin primini yatırmasını da isteyebilirsiniz, ama cezalı olacağı için bunu kabul edeceğini zannetmiyorum. Selam.
Hukuk Forumlarından Seçmeler



Diğer Bölümlerimiz +
Tüm Hukuki NET forumları + Hukuki Portal + Hukuk Haberleri + Sözleşme ve dilekçe örnekleri + Mevzuat ve bilimsel incelemeler + Hukukçu Blogları + Avukat ilanları + Videolar + Linkler + Ansiklopedi ve Sözlük + Arşiv +
Bugünün tarihi: 17/10/2025 02:49:42