Adliye servisine pusu |
Nilgül Saraç |
Beyoğlu Adliyesi'nde görevli hakim ve savcıları taşıyan otobüse yerleştirilen bomba düzeneği, bağlı bulunduğu cep telefonunun bataryasının bitmesi üzerine şans eseri patlamadı.
Alınan bilgiye göre, Ataköy'de oturan hakim ve savcıları evlerinden alan 202002 sefer sayılı İETT otobüsü, çalışanları Beyoğlu Adliyesi'ne bıraktıktan sonra yeni sefere çıktı. Saat 08.45 sıralarında yolcu almak için Gaziosmanpaşa otobüs durağına gelen otobüs şoförü, arka koltuktaki paketi fark etti. Unutulduğunu düşündüğü paketi, hareket amirliğinin hemen önüne bırakan sürücü ve arkadaşları, paket içindeki cep telefonu ve kabloları fark edince durumu polise bildirdi.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli önlemleri alarak uzman ekiplere haber verdi. Uzman ekipler tarafından yapılan inceleme sonucunda, paketin içinde bomba düzeneği olduğu belirlendi. Düzeneğin, bağlı bulunduğu cep telefonunun bataryasının bitmesi üzerine şans eseri patlamadığı ortaya çıktı.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Hareket Amiri Demirşah Aksu, "Arkadaş paketi getirdi. İçinde telefon görünce şüphelenip polise haber verdik. Polisin incelemesi sonucunda düzenek olduğu belirlendi" dedi.
Kaynak: mynet |
Aslı Yurtlu |
Bu çirkin saldırı girişimini kınıyorum.. [:am] İnsan canı ne kadar ucuz oldu artık diye düşünüyorum da.... O caniler ne güzel de elini kolunu sallayarak dolaşıyor aramızda.. Ne diyebilim ki; Allah yardımcımız olsun.. |
Av.Feyz Pazarbaşı |
ADALET BİR GÜN SİZE DE LAZIM OLABİLİR diyorum !!! |
alisinkay |
Terör konusunda insanların ve yöneticilerin aklının başına gelmesi için daha kaç kişinin şehit olması bekleniyor.
Vatan savunucularından sonra adalet savunucuları da mı artık hedef haline geldi.
Hakim ve savcılarımıza geçmiş olsun diyorum. |
Av.Dilek Kuzulu Yüksel |
Terör öyle bir maniveladır ki, bir defa insan onun kulpuna elini kaptırdı mı, bir daha bırakamaz. İlk hareketleri kendi tanzim edebilir. Fakat, ondan sonra kendi bildiği gibi dönecek olan makinenin, kolu kopuncaya kadar esiri olur.
Mustafa Kemal ATATÜRK |