Av.Fırat Bayındır |
Türkiye Barolar Birliği Başkanlığı
Ankara 07/04/2006
Konu:Staj Kredi hk.
Staj Kredi başvuruları ve takibi ile ilgili olarak aşağıda belirtilen hususlara dikkat edilmesini ve stajyerlere bu hususların duyurulmasını önemle rica ederim.
1)- T.Halk Bankası tarafından staj kredisi için başvuran avukat stajyerlerine açılacak hesaplar için kimlik bilgisinin yanı sıra " anne kızlık soyadı " bilgisinin gerektiği bildirilmiştir.Bu nedenle Staj kredi başvuruları alınırken kimlik fotokopisinin üzerine mutlak surette anne kızlık soyadı ve stajyerin ulaşılabilecek telefon numarasının yazılması gerekmektedir,aksi taktirde banka hesapları açılmayacaktır.
2)-Bundan sonra barolarımıza kredi başvuru sonuçları ile ilgili yazılı bildirim gönderilmeyeceğinden avukat stajyerlerinin kredi başvuru sonuçlarını www.barobirlik.org.tr Staj Kredi / Kredi Başvuru Sorgulama menüsünden takip etmeleri gerekmektedir.
3)-Kredisi bitmiş yada halen almakta olanların kredi durumları ile geri ödeme konusunda bilgi edinmek isteyen avukatlar da yine www.barobirlik.org.tr Staj Kredi / Kredi Bilgileriniz menüsünden yararlanabileceklerdir.
Saygılarımla,
Türkiye Barolar Birliği
Başkanı
Av.Özdemir ÖZOK
|