Deneme sayfası haricinde bir yerde yeni konu açacak linki göremiyorum arıyorum bulana kadar bilgi verebilcek biri olursa sevinirim.657 memur hakları ile ilgili bir konu açmak istiyorum teşekkürler.
Printable View
Deneme sayfası haricinde bir yerde yeni konu açacak linki göremiyorum arıyorum bulana kadar bilgi verebilcek biri olursa sevinirim.657 memur hakları ile ilgili bir konu açmak istiyorum teşekkürler.
http://hukuki.net/forum/newthread.php?do=newthread&f=25
Bu adrese girerseniz,direk kamu hukuku kısmında konu açmış olursunuz;)
Teşekkür ederim.
.................
İş hukuku ile ilgili yeni bir konu nasıl açabilirim
Lütfen soruma yanıt verirseniz çok sevinirim...
Forum konusunu nereden açabilirim...
Danıştaydaki dosyamın "esastan savcılığa gönderilmesi ne anlama geliyor" dava lehtemi aleyhtemi? diye bir soru sormak istiyorum forum kısmına ancak nasıl soracağımı bir türlü bulamadım...
Yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba şantaj ve tehdit le ilgili nasıl yeni konu açabilirim.hukukinet sayfasının neresinde yeni konu açma
Merhaba. Ben Avrupa İnsan Hakları konusunda bir forum konusu açmak istedim ancak sadece yni konu aç ve önizleme sekmesi var. Yazdığım konuyu paylaşamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar
Şunu bir daha anlatabilir misiniz sadece yeni konu aç var bir de ön izleme başka ne olacağıdı?
Yeni konu aç ve ön izleme var. Bu sayede yeni konu giriliyor ama yazdığım hiçbirşey paylaşılmıyor. Mesela burada hızlı yanıt gönder diyor ve üstüne tıklayınca yazdıklarım kaydediliyor. Ama forum kısmında konuyu gönder diye bir sekme yok. Dolayısıyla da bütün yazdıklarım sitede paylaşılmıyor.
- - - Updated - - -
Konu üzerinde İleti yazdıktan sonra bunu paylaşmak için ''Yeni konu aç'' sekmesine tıklamam gerekiyormuş. Kusura bakmayın şimdi hallettim. ''Yeni konu aç' a tıklayınca yazdıklarımı kaybedip başka bir konu açılacağını düşündüm. Onun için anlayamadım. İyi geceler sağolun.
sayfa içi ful reklam :S
Merhaba
fikir ve sanat eserlerini koruma hakkında bir forum sayfası açmak istiyorum nasıl yapabilirim ? yardımcı olabilirmisiniz ?
yeni konu açma yeri nerde acaba bulamıyorum
olmuyor...:(
- - - Updated - - -
açılmıyor...bana en az 29 ileti olmanız gerekiyor diyo
- - - Updated - - -
Yarın davam var. Bir avukata danıştım. Gitme dedi. Dogru bir yonlendirme mi sizce.
Konu şu: darp davası açıldı. Benim bakıcımın sevgilisi bizi geldi evde dövdü. Adamdan korkuyoruz. Ben Türkiye'de yabancı uyruklu ama TC vatandaşlığa geçmiş, basın şirketinde çalışan biriyim.
Yardımcı olur musunuz lütfen.
Yeni konu açmak için önce sorumuzun hangi hukuki kategoriye girdiğine bakıyoruz misal sizinki ceza hukukuyla alakalıdır
ceza hukuku kategorisini bulunca yeni konu aç butonu da karşımıza çıkıyor zaten.
https://www.hukuki.net/forum.php
https://www.hukuki.net/forumdisplay.php?27-Ceza-Hukuku
teşekkürler
bende konu acamıyorum emlakçılarla ılgılı bı sorum olacak tı...
tahliye ve haciz talebi için nasıl yeni konu açabilirim. anasayfamda yeni konu aç veya soru ekle gibi sekmeler görünmüyor veya ben göremiyorum. aydınlatırsanız çok sevinirim.
Konunuzla ilgili kategoriyi seçtiğinizde sayfanın sol üst kısmında YENİ KONU AÇ sekmesini görebilirsiniz.
bir cezai islem hakkinda bende konu acmak istiyorum nereden acabilirim
Bende İnternet Sitesi Üzerinden Gerçek Adımla Açılan Profiller, Şahsıma Yapılan İftira , Hakaret , Küfür Ve Etrafımdaki İnsanlara Benimle Konuştukları İçin Yapılan Baskı Ve Tehdit Hakkında Konu Açmak İstiyorum Ama KONU AÇMA Yerini Bulamıyorum Yardımcı Olursanız... Şimdiden Çok Teşekkür Ederim