Öncelikle malum siteden oyun oynadığı için ceza alan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,talihsizlik gerçekten.Bence siz kabahatli değil mağdursunuz:) onlarca site içerisinden piyangonun o siteye vuracagını nerden bilecektiniz.Gerçi bir iki site hariç diger sitelerin pek güvenilir olmadığını uzun yıllardır biliyorum.Kazandığı halde parasını alamayan arkadaşlar,havale ettiği halde siteye ulaşmayan paralar vs.Yaşadığımız gelişmelerin bazı arkadaşların dediği gibi oynayanları korkutma amaçlı oldugu gerçek,yoksa bütün oynayanlara ceza verilebilecek olsa bence bu kurnazlıkla ilgililer aksine hiç ses çıkarmayıp herkesin oynamaya devam etmesini sağlayıp evlere yüklü yüklü cezaları yollarlardı bu potansiyel gözüküyor:)Ayrıca hatırlarsanız oynatanlara ve aracılık edenlere ceza veren kanun yayınlandıgında gazeteler sözbirliği etmişçesine 'oynaya' ibaresini eklemişlerdi.O zaman resmi gazeteden ilgili bölümü bulup okudugumda 1 sene boyunca boşuna tırsıp oynamadıgıma ve iddaa tarafından söğüşlendiğim için çok dövdüm dizimi.Ariff,volkov,sweet ve ceza alan tüm arkadaşlar inşallah itirazlarınız lehinize sonuçlanır.