Cevap: Re: Çürük raporu ile ilgili konular bu başlık altında toplanacaktır
beni ara yardımcı olayım 0538 356 24 90
curuk raporu ise engelmi?
pskiyatriden alınan bir curuk raporu is bulmaya engel midir? kamuda ve ozel sektorde? cevaplayacak kimse yok mu?
saygılar.
Cevap: curuk raporu ise engelmi?
Alıntı:
userrr rumuzlu üyeden alıntı
pskiyatriden alınan bir curuk raporu is bulmaya engel midir? kamuda ve ozel sektorde? cevaplayacak kimse yok mu?
saygılar.
curuk raporu is bulmaya engel olustururmu??? cevaplayacak kimse yok mu??
merhaba arkadaşlar ben 10 sene önce büyük bir kaza geçirdim, vücudumda omurga kafatası ayak bileği ve kaburgalar gibi önemli noktalarında kırıklar oluştu ve bunlar ameliyat edilmedi. Riskli bölgeler oldukları için ameliyat edilmemesi daha iyiymiş, bu noktalara darbe almamam tavsiye edildi doktorlar tarafından. bana yıllardır ağrı yapıyolar, o zamandaki hastane raporlarım da elimde değil ama bu durumum askerlikten muaf sayılmam için ne deecede yardımcı olur bilgilendirirseniz sevinirim...
Alıntı:
fathtsd rumuzlu üyeden alıntı
merhaba arkadaşlar ben 10 sene önce büyük bir kaza geçirdim, vücudumda omurga kafatası ayak bileği ve kaburgalar gibi önemli noktalarında kırıklar oluştu ve bunlar ameliyat edilmedi. Riskli bölgeler oldukları için ameliyat edilmemesi daha iyiymiş, bu noktalara darbe almamam tavsiye edildi doktorlar tarafından. bana yıllardır ağrı yapıyolar, o zamandaki hastane raporlarım da elimde değil ama bu durumum askerlikten muaf sayılmam için ne deecede yardımcı olur bilgilendirirseniz sevinirim...
selam benim bildigim askeri hastane ile devlet yada özel sivil hastaneler cok farkli ,normal hastaneler seni normal hasta görürken ,askeri hastaneler kendi kriterlerine inaniyorlar ve senin ameliyat la iylesecek arizalarin varsa senden ameliyat olmani isteyebilirler ,ama kafa tasi kirigi önemli ondan muaf olabilirsin ,ama kafa tasi 7 santim büyüklügünde kemik defekti olmasi lazim muafiyet olma ,bu kanun tsk saglik yönetmeliginde var ,ama dedigimgibi 7 santim kafa tasi kirigi izi olmasi lazim ,buda kemik defekti diye gecer ,ama tabiki en son karari yine askeri hastanesindeki tabib karari veriyor ,ama 7 santim kafatasi kemikdefekti askerlikden muaf olma icin yeterli tsk saglik yönetmeliginde bu yaziyor ,ama yinde askeri tabib lere kalmis birsey
Bukonuda yardımçı olabilirim0538 356 24 90
Cevap: Çürük raporu ile ilgili konular bu başlık altında toplanacaktır
Öncelikle konuyu cevaplayan herkese tesekkürler.
Benim kardesim Almanya da calisiyor ve sanirim subat ayinda dövizle askerlik icin gerekli olan is gününü doldurmus olucak. Ilk muayenesini yaptirmistir ancak suan gözünün birinde görüs 0,05 (ki askerlik icin bir gözde 0,2 olmasi cürük raporu almak icin yeterli).
Ilk muayenede askerlige elverisli raporu vardi ama suan bir gözüde 0,75 civarinda görüyor. Simdi ne yapmasi gerektigi hakkinda bilgisi olan var mi acaba ? Yeniden muayene olup cürük raporu alabilmesi icin dövizle askerlik icin gerekli günü doldurup askerlik karari mi aldirmasi gerekiyor acaba ? Askerlik karari aldirmadan tecilliyken kontrol olup cürük raporu aldirabilir mi acaba ?
Konu hakkinda bilgisi olup cevap verecek arkadasa simdiden tesekkürler.
merabalar;
bu hafta içerisinde bende tecilimi bozduracağım fakat bı kac şey war benım sol gözümde cocukken bı top çarpmıştı we buna bağlı olarak görme olayının oluştığu noktada 3,5 mm çapında bı kesık olustu.bu doktor raporum olarak war..we diğer bi konu ise boy-kilo olayı...bnm boyum 180 kg ise 55 civarında...bunlar benım askere gıtmemı engellermı yanı çürüğe cıkarmıyım acaba...yanıtlarsanız gercekten cok sewınırım saygılar...
merhabalar....2005 yılında hodgkin lenfoma başlığı altında bir konu açmışsınız ve askerlik sürecinizin nasıl ilerliyeceğini sormuşsunuz...aynı tedaviyi bende gördüm 2004-2005 yıllarında ve şuan askere gideceğim...sizin askerlik süreciniz nasıl ilerledi bana bilgi verirseniz çok ama çok sevinirim ilginize şimdiden çok teşekkür ederim saygılarımla....