Re: Çürük raporu ile ilgili konular bu başlık altında toplanacaktır
merhabalar,
ben gecen sene c 50 diyafragma paralizisi diye bir kararla 1 yıl erteleme verdiler 1 yıl bitti,tekrar basvuracam da sizce sonuc ne olur? bir düzelme olur diye bu kararı verdiler ama düzelme yok
Selamun Aleyküm ben bir konuda hakkımı ararken sitenize rastladım ve aranıza katılmak durumunda kaldım ve derdimi sizinle paylaşmak istedim beni aydınlatırsanız çok makbule geçecektir
83/3 tertip askerim altı ay onbes gün askerlik yaptım bir takım taktiklerden geçirdiler hepatip be virüsü teşhisi koydular altı ay hava değişimi aldım hava değişimi bittikten sonra bir takım tektikten sonra kronik olarak teşhis koyup askerliten muaf raporu verip çürük diye terhis ettiler bu süreç aşağı yukarı beş altı sene geçti üstünden aradığım hak ise öncelikle muafım diye bu hastalıktan hiç bir devlet kamu işinde bana iş verilmemesi ve çürük diye insanların pisikolojik baskı yapması ve herşeyden öte ne bana yol parası ne hava değişim parası neden çürük tazminatı verilmedi ben aradan geçen altı seneden sonra nasıl bir hak talep edebilirim saygılarımla fırat hazir
Öncelikle Merhaba
Sizden Elimdeki Rapora Göre Askerlik Yapabilirmiyim yapamazmıyım Bu durumda olanların bana yardımcı olmalarını istiyorum.
Saf Ses OIrtalaması (500-2000Hz)
Sağ Hava = 42Db Kemik =20Db
Sol Hava =47Db Kemik=35DB
Konuşmayı Alma Eşiği(SRT)
Sağ =45Db
Sol =55Db
Kelime Ayırt Etme Skoru(WDS)
Sağ = %92
Sol = %84
Rahasızlık Seviyesi UCL
Sağ = 100Db
Sol = 100Db
Bu Konuda Bilgisi ve Tecrübesi olan Arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
selamlar
nisan 2009 tarihinde kısa dönem olarak askere gittim. Yaklaşık 2.5 aylık askerlikten sonra gözlerimdeki ileri derecedeki miyop yüzünden çürük raporu alarak döndüm(bu zaman kadar herhangi bir muayeneye girmemiştim çünkü çürük almak istemiyordum fakat sevk edildiğim askeri hastane kurul karşısına çıkararak raporu verdiler benim bu raporu herhangi bir şekilde itiraz etme şansım varmıydı ve bu çürük raporu benim özellikle iş yaşantımı kamu yada özel sektörde nasıl etkiler.
Ayrıca benim askerlik şubem başka şehirde tüm işlemlerimi oturduğum şehirdeki yabancı şubeden yaptım yerli şubemi aradım herhangi bişey yapmam gerekirmi diye hayır kıtan bize gönderir raporu dedi bizde 6 ay sonra sana terhis belgesi gelicek dediler. Şimdi bana gelicek olan belge terhis belgesi mi olacak yoksa çürük belgesi mi bu olay moralimi bozdu her nekadar elimde olan birşey değilsede tamamlayıp gelmek isterdim
saygılarımla
Selam benimde kötü huylu testis tümörü sorunum var ameliyat oldum sağ testisim alında batına ve ak çiğerlerimede sıçramıştı iki kere ameliyat oldum kemoterapi gördüm,hala kontrollere gidiyorum bunun yanında sağ ayak bileğimin ligament bağları koptu ve yanlış tedaviden iyileşmiyo sekerek yürüyorum mide fıtığı reflü ve ünser hastasıyım uzun yıllardır ileri derecede migren ağrıları çekiyorum migrenim başladığı zaman gözlerim görmüyor iki dizimde menüsküs var kalp sıpazmı geçirdim boyum 1,78 kilom 110 bu durum askerliğe elverişlimidir cevap için şimdide teşekkürler
toroscanavarı hocam acaba göz dereceleriniz kaçtı?