Re: Çürük raporu ile ilgili konular bu başlık altında toplanacaktır
Meraba arkadaşlar...
BEnim 2 kulağımdada işitme kaybım var.
Saf Ses ortalaması
Hava
sol=55
Sağ=48
EN rahat Ses Yüksekliği
Sol=100
Sağ=90
Acaba Çürük Raporu Alabilirmiyim??
8 derece miyop gözler artı gece görme zaıflığıyla 18 ay askerlik yaptım, boyum 180 cm kilom da 55'ti askerlik sırasında.18 aylık askerlik süresince toplam 2 ay operasyonlara katıldım, 14 kez birliğimden askeri hastaneye sevk almama rağmen gönderilmedim hastaneye. en sonunda askerliğimin bitimine 3 ay kala gözlüklerimin kaza sonucu kırılmasıyla askeri hastaneye gidebildim ve bir anda geri hizmet sınıfına düşürülüp silah kullanmaktan ve operasyonlardan men edildim, yani anlayacağınız 15 ay çürük vaziyette askerlik yaptım, 2 aylık operasyon boyunca da şükür bir sakarlık yapıp arkadaşlarımı tehlikeye sokmadım:) (kimse benimle aynı mevziye girmek istemezdi karanlıkta gözlüklerim parlıyor diye) her şeye rağmen güzeldi.ha bir de askerlik bittikten sonra üniversite bitirip filolog oldum hem de kapalı öğretim:))
Merhaba ben 2007 nin kasım ayında askerliğe elverişsiz raporu aldım.nedeni yüksek miyop ve astigmat(7.50).bu sene gözümdeki miyop ilerlemesi durdu ve bende lazer amaliyatı oldum.sorum şu beni yeniden askere alırlarmı veya ne yapmam gerekir bu durumda teşekürler.
mitral valv prolapsusu askerlık ıcın ne derece teskıl edıyor.. gatadakı fılm cekımlerınde bu sonuc cıktı.. daha once de cekılmıs fılmlerım var .. pazartesı gunu raporlarımı gostercem gatada doktorlara ama o zamana kadar sızlerden bılgı alabılırsem sevınırım... yardımcı olursanız cıdden cokk saolun....
öncelikle Bu Diabetes Insipidus Ile Ilgili Hangi şikayetler Olduğunu öğrenebilirmiyim.
Endokrinoloji Olmayan Askeri Hastaneden Etimesgut Veya Gataya Mi Sevk Olunuyor ? Diabetes Insipidus Ile Ilgili Hastanede Kaç Gün Yattiniz ?
Alıntı:
M. Emre Özer rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Avukat62,
Sağlık Yönetmeliğiyle ilgili dosyaları indiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba?
Emre
Ben de aynı şekilde dosyaları indiremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler...
(https://www.hukuki.net/pop_download.a...ukat62&file=39 adresindeki dosyalar)
Bu hastalıklar için belirtilen A, B, D .... kategorilerinin tam olarak nasıl belirlendiğini gösterir bir kriterler listesi var mı ? Teşekkürler...
10 adet mesaj göndermeyince gerekli dosyaları indiremiyorum. Tek çare mesaj yazmak!
Bu başlık altında bahsedilen hastalıklar için belirtilen A, B, D .... kategorilerinin tam olarak nasıl belirlendiğini gösterir bir kriterler listesi var mı ? Teşekkürler...
resmi gazetede yönlendirilen adresten Kara, Hava, Deniz kuvvetleri için listeler var ama bahsedilen 1. ve 2. hastalıklar ve arızalar listesini bulamadım. Ayrıca A, B ..... kategorileri sadece ismen geçiyor. Hangi durumlarda Bu kategorilerden hangisine yerleşilmiş olunuyor. Kaynak gösterebilen olursa memnun olurum...... Teşekkürler..