DIAW rumuzlu üyeden alıntı
60 sayfayı dikkatlice okudum. Açıkçası korkudan okudum :). Birçok kişi gibi benim de kafamda soru işaretleri kaldı. Konuya girmeden önce madur kişilere geçmiş olsun demek istiyorum ve umarım böyle bir durum tekrarlanmaz.
Game Over 2 haberini herkes biliyordur ve yaklaşık 9 ay önce yayınlandı. Benim burada anlamadığım nokta şu s..b.. in , yani sp..tingb.t şirketinin sahibinin Türk olduğu belirtilmiş. Öyle değil mi? Yoksa bu kişiler kendi kurdukları siteler üzerinden mi s.b. sitesine erişimi sağlıyordu. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Sormak istediğim bir başka konu ise muhtemel cezanın neye göre geleceği. Ben s.b. isimli siteden oynamıştım ve o...s... sitesinde para ne şekilde yatırılır nasıl oynanır bilmiyorum. s..b.. de 1 kez yatırırsınız , o para s.b hesabınıza geçer ve orada bitene kadar oynarsınız. Ben bu siteye 2 kez para yatırdım ve ufak miktarlarda sayısız işlem yaptım. Olası bir para cezası 2 kat şeklinde mi gelir daha fazla olma ihtimali var mıdır? Teşekkür ederim. (Elimden geldiğince kurallara uymaya çalıştım, bir yanlışım varsa kusuruma bakmayın)