Cevap: Tek tokat atmak boşanma sebebi olur mu?
Alıntı:
inkaya rumuzlu üyeden alıntı
Hmm aslında ortada bir durum. Beğendiğim bir bayan arkadaşımsa, benzer durumda ben özellikle ilk sinyalden sonra (ceketi üstüne aldığı halde üşüyorum demesi) herhalde sarılırdım :) Ama sizin yaptığınız da gayet düşünceli bir şey. Ama işte olmadı mı olmuyor.
Bugün ki tecrübemle bende sarılırım.
Ama o gün bunu bilmiyordum.
Olmadı mı olmuyor yanlış bir düşünce.
Olduran da, oldurmayan da sizsiniz.
Benim yazdığımdan sinyali aldınız ve sarıldınız oysa ki ben bunu yapmamıştım.
Ya siz bugün,benim o günkü halimseniz?
Alıntı:
ahmet.demir06 rumuzlu üyeden alıntı
İnanın 7/24 dinledim. Bakın sitede ne yazmışlar. mutlu evlilik. hemen aşağıda özeyleyim.
Mutsuz olmak isteyen kadınların evlilik sırları
• Eşinizi her fırsatta eleştirin. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Annesinden ve kız kardeşinden şikayet edin, yaşamıyorlarsa geçmişte yaptıklarını anlatın. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Sizi anlamadığından yakının. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Yorgun olduğu zamanlar gezmeler ayarlayın. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Sık sık ilgisinin azaldığından şikayet edin. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Sizin dışınızda kimseyle görüşmesine izin vermeyin, görüşmeye kalkarsa kıskançlık krizleri geçirin. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Size yaklaştığında bahaneler bulun. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Geçen sene bugün ne giydiğinizi sorun, bulamazsa hır çıkarın. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Maç seyrederken başka kanallarda eğlence programı arayın. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Sizi dinlemediğinden şikayet edin, dinlemeye kalkarsa artık geç olduğunu söyleyin. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Evde saç-baş dağınık dolaşın, başkalarının yanında kendinize özen gösterin. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
• Yaşlanıp göbeklendiğini söyleyin, itiraz ederse konuşmanızı kanıtlarla destekleyin. ( EVET EŞİM HER FIRSATTA BUNU YAPTI )
Mutlu evliliğin sırları
Bu tür davranışlar yerine bazı şeylere dikkati ederek, evliliğinizi, mutlu bir yuva haline dönüştürebilirsiniz.
• Ortak ilgi alanlarınızı bulun. ( BULMADI, BULMAK İSTEMEDİ )
• Canınız sıkkın iken tartışmayın. ( EĞER BİR SORUN YAŞADIYSA HEMEN TARTIŞMA OLAYI YAŞANDI )
• Tenkitten uzak durun. ( NERDEE )
• Beğendiğiniz yönlerini takdir edin. ( ASLA YAPMADI )
• Olumlu yönlerini bulmaya çalışın. ( NERDEE )
• Ailesi hakkında olumsuz sözler söylemeyin. ( 7/24 YAPTI )
• Onu kimseyle kıyaslamayın. ( SON 6 AY HİÇ DURMADAN KIYASLADI )
• Arkadaşları ile geçirdiği zamanı kısıtlamayın. ( KISITLADI )
• Kendinize ait uğraşlar bulun. ( ASLA YAPMADI )
• İşinizi eve getirmeyin. ( İŞ YERİDNEKİ SORUNLARI BANA ANLATTI. DERTLEŞMEK İÇİN DEĞİL KAVGA ETMEK İÇİN )
• Evde kendinize özen gösterin. ( YAPMADI )
Peki ben ne yaptım.
7/24 dinledim. Tartışmalardan uzak durdum. Çok üsütme gelince kızdım. ben kızınca gene ben suçlu oldum. İşten yorgun geliyor diye ev işlerinin % 90'nını ben üslendim. ( yardımcı olayım derken hepsini ben yapmaya başlamışım :) )
tuttu annemın yemeklerini özledim dedi, en kralını yaptım. nasıl yapıyorsun ben yapamam dedi, içine sana olan sevgimden kattım dedim.
Anneannmın bazlamasını özledim dedi, kendi ellerimle yaptım. 650 km uzaklıktakı annemı ozledım dedi, ucarak gonderdım. akrabalarının resmi bir işi vardı, yardım istedi, emret yeter dedim. asla olmayacak işi yaptım. Daha neler neler....
Peki sonuç, boşanma, koruma, tazmınat, nafaka, aklına ne gelirse. :)
Hata bende; çünkü hakettiğinden fazla değer verdim.
Tek konuştuğumuzda herşeyi kabul ediyor. Ama ailesinin ( özellikle annesi ) asla diyip inkar geliyor.
Şimdi ise sadece bekliyorum. Yapcak hiç bir şey yok.
Tüm bunların bir nedeni olması gerekmez mi?
Belki de yukarıdaki sözünüzdür sorumun cevabı?
Size sabır ve güç dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden..:((
Alıntı:
Wolverin rumuzlu üyeden alıntı
Tüm bunların bir nedeni olması gerekmez mi?
Belki de yukarıdaki sözünüzdür sorumun cevabı?
Size sabır ve güç dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden..:((
Haklısınız.
büyüklerimiz hep der, ne kadar köfte o kadar ekmek ( galiba böyleydi )
Fazla şımartmadan devam edecektik. Herkes statüsünü, ev işlerinde görevini, dışarıda ve içeride görevlerini bilecekti.
Sorun çıkmazdı
Sabırla bekliyorum. ama istihbarata devam. Çünkü kadını çözmek zor. Bügün boşanacam der, yarın gelsin anlaşalım der. :)
Herkese sabır dilerim.
Ahmet Bey;
Bence asıl önemli soru;
Siz ne istiyorsunuz?
Eşinizle barışmak mı,boşanmak mı, yoksa ... ??
Alıntı:
Ahmet Bey;
Bence asıl önemli soru;
Siz ne istiyorsunuz?
Eşinizle barışmak mı,boşanmak mı, yoksa ... ??
Barışmak, boşanmak asla istemedim istemiyorumda.
Boşanmamak için savaşıp bu savaşı kazanacağım. Ne olursa olsun....
Hakkımda 4320 koruma kararı cıkmıs. Bu boşanma davası anlamına gelmez sanırım. Çünkü boşanmayı aklına koyan birisi direkt olarak boşanma davasını açar. Neden daha açılmadı.
Muhtemel olarak benim 4 aylık ihtar süremi bekliyor. Bu ihtara karşın 4320'yi önüme koyup geri dönmeyecek, +2 ay daha bekleyip benım dava açmamı bekleyecek. 6 ay içerisinde dava açmazsam beni arayacak.
Şimdilik olay bu gibi.
ama ben ne olursa olsun boşanmayı düşünmüyorum. Asla düşünmüyorum.
Umarım barışırsınız.
Ve umarım barış günleriniz için, içinizde biraz sevgi ayırırsınız..
Dediğiniz gibi eşinizde boşanmak istese direkt boşanma davası açardı.
Bu 4320 yi neden koydurmuş bence bunu tam olarak öğrenmelisiniz?
Alıntı:
Umarım barışırsınız.
Ve umarım barış günleriniz için, içinizde biraz sevgi ayırırsınız..
Dediğiniz gibi eşinizde boşanmak istese direkt boşanma davası açardı.
Bu 4320 yi neden koydurmuş bence bunu tam olarak öğrenmelisiniz?
İçimde daima sevgi var. :)
4320'nin olma sebebi, en son tartışmada yüzüme tokat atmaya başlamıştı. Bende bileklerinden tuttum. Olmadı tekme attı. Bende yüzünü avucumun içine aldım. " sakin ol sakin ol " dedim.
1) kendisi diyor : Öldürmeye çalışmısım
2) ailesi diyor : darp var
3) dayısı diyor ( istanbulda ve olayı 3 gün sonra öğrendi ) : eşimin gözü mormuş, baya da zarar vermişim.
Halbuki eşime vurmaktanda kapıya, veya duvara vurmayı tercih ederim. Zaten 2 kapıyı yani tamir ettim.
Ben 4 aylık anakarnında ( 1,5 sene önce ) ölen bebeğim için halen gözyaşı döküyorum, benim önüme getirdikleri bu.
:):):)
üstad yazdıklarında haklılık payı var.
Nasıl mı ?
Hemen acıklayım;
Sıkıldım parka çıktım. dünya kadar yaşlı inlarla konuştum. Dedim kimsem yok olay bu bu bu. Napayım.
Hepside senin dediklerini dedi valla :) yalan yok.
Ama üstad, sonuna kadar devam etcem.
Sonuç değişebilirde, yani geçmiş geçmişte bırakıp yeninden başlayabilirde. Çünkü hatasını anlayıp gelebilir.
Bilmem artık ama beklicem :)
Yazdıklarının hiç biri başıma gelmedi, eşimi seviyorum, birde çocuk var ortada ama kimse bana bu kadar umut dolu yorumlar yazmadı nedense... bilgisayarın başında kös kös oturuyorum.