[QUOTE=BİR KADIN BEN EVLENİYİM SONRA BOŞANIYIM, SONRA GELSİN NAFAKA, GELSİN TAZMİNAT DİYE EVLENMİYORRRRRR , BENİM ZATEN KOCAMIN BİR ÇORABI DAHİ YOKTU BENİM İSE AİLEMDEN KALAN BİR ÇOK VARLIĞIM VAR, AMA BEN NE PARA NE PUL GÖZETMEKSİZİN KOCAMI SEVİYORUM DEDİM, MADDİYAT ÖNEMLİ DEĞİL DEDİM, ATTAN İNİP EŞŞEĞE BİNMEME RAĞMEN, BENİM KIYMETİMİ BİLMEYEN EŞİM OLDU, AMA NE KENDİ KAYBETTİ, BEN ONU DEĞİL O BENİ KAYBETTİ, ŞİMDİ AFEDERSİNİZ AMA İT GİBİ PEŞİMDE DOLAŞIYOR , YALVARIYOR AMA NEYE YARAR, KALPLER [/QUOTE
nafaka aldığı nafaka sından alınterinden sebeplendiği kocasına 'İT' diyen bir eş ........evlenirken arkanda koşan kimdi tabii o zamanlar prensti yakışıklı bir prens ...ama şimdi it oldu öylemi .tabii sana göre bir çorabı bile yoktu senin eşinin ama bir kız la evlenmek istiyorsanız gidin bakalım hangi listeleri tutuşturacaklar ..çamaşır makinası ,bulaşık makinası ,yatak odası takımı,gümüşlük ,10000 ytllik bilenzik :),kaleniferli :) ev e daha başka ? araba :)e başka düpğün masrafları :) e daha başka .........
sen napacan ? e ben kız tarafıyım eeee?
- kız tarafı naz tarafıdır ....????????
neyin nazı ?
şuna akıllık eden taraf diyelim ....
sonra başlıyor kız bak ben çalışmam ya napacan ? evimin kadını olurum ... yani diyorki akşama kadar yatarım hiç bişey yapmam keyfime bakarım ... boşanırsakta zaten devlet baba bana nafaka bağlar hayatımı garantiye alırım ...
tabi tabii maddiyat önemli değil hiç bir bayan için yerki gönüller bir olsun .peki eş seçerken madiyat önemli değilse neden alt tabakadan insanlarla evlenmiyorsunuz ?
adamın babasının evinde bulaşık makinası kalorifer olmaz senden olmayanları isterler bunları yüzüne vurursan vay haline...
e tabii olmaz çorabı onuda söylemeyip ölücenmi
sayın hanfendi anlaşılan sen eşinden ayrıldığına pişmansın geri birleşmek istiyosun ama iş işten geçmiş .ondan öc almak için sanalllarda böyle kocana hiç hoş olmayan şekilde hakaret etmeye çalışıyosun .benim nacizhane düşüncem bir psikoloğa görünmenizdir .aldığınız nafakayı doya doya harcayın tazminatıda sinemaya gidin ,tiyatroya gidin ,tazminatla kendize yeni şeyler alın ,ama sanallarda böyle kocanız hakkında ağır tabirlerdede bulunmayın . aslında mahkemeniz devam ediyorsa kullandığınız tabiri hakime bildirrmeyi çok isterdim ama neyse benim böyle işlerde kaybedecek vaktim yok ...