Kısaca; bu savunmanın yararı olmaz mı demek istediniz?
Printable View
Genel olarak ve ağırlıklı olarak xxxxxx nunda oynadım.Ama benim öğrendiğim kadarı ile siteden değil kredi kartlarından yakalamışlar.Sorun da o değil zaten bize uygulanacak olan ceza ne şekilde uygulanıyo yani gun başınamı,her yatırılan mıktar başınamı yoksa kart başınamı yani neye gore 100 ytl ve bukadar cok olması garip ceza cok ağır yani sonuçta bu sıtenin sahibine bukadar ağır ceza verilmiyo
Ozur dilerim ama şu durumda bu sitenin reklamını yapmaya kimsenin yuzu olamaz heralde.Benden uzak olsunlarda ..........!Sadece merak ettiğim diğer sitelerde bu kapsam içinde mi?
Uzman arkadaşlar yatırılan her para başına 100 YTL toplam 15x100= 1500 YTL ceza aldım .Sadece bir site için buda müteselsil suç yokmu niye site başına bir ceza değil marketçi olsam ve hergün 10 YTL çalsam 100 gün sonra yakalansam kanun bana 1 hırsızlık suçu verir. Burda niye 15 defa?
Gelen cezalar mikar başına değil, gün başına
Örnek vermek gerekirse;
Ayni gün 4-5 kez kredi kartından para yatırdınız (kart sayısı ne olursa olsun) tek ceza alırsınız.
Kredi kartı dışındakiler ceza verilmemiş.
Korktuğundan daha az ceza gelir fazla kaygılanma.
Ben, bu cezaların hukuki temelinin biraz yetersiz olduğunu düşündüğümden itiraz edeceğim.
Kesinlikle haklısın kardeş.Benim anlamadığım o kadar kaçak kumarhane de insan yakalandı 100 ytl odeyip çıktılar.Galiba sanal olunca daha ağır ceza.Bizde yeraltı kumarhanelerine gidelim mafyaya bulaşalım en iyisi....!
Ülkemizde şu an en büyük kumar SPK eliyle yapılıyor. VOB ve foreks diye türev finansal piyasa enstrümanları çıkardılar...Diyelim İMKB 30 sözleşmesine 1 milyar yatıdınız 10 kaldıraç kullandınız. Endeks pozisyonunuzun tersine yüzde 10 düşsse, tüm paranızı kaybedersiniz.
Bizim gibi boş vakitlerinde eğlence, ufak heyacan duymak isteyenler tu kaka, diğer tarftan ocak söndürecek uygulamalar devlet eliyle...
Kanunu'na göre her bir oyun için 100 YTL ceza kesilecek. Her gün için değil.