Re: Çürük raporu ile ilgili konular bu başlık altında toplanacaktır
Bana cevap vercek yokmu arkadaslar.
Merhabalar
Benim Dalağım yok,küçükken düşüp dalağım patlamış ve ağır iç kanama geçirmişim..Yaşım 23 ve 1 sene daha tecir hakkım var ünviversitede okuduğumdan dolayı.
Acaba askerlikten muaf olabilirmiyim ? 2006 senesinde kanun çıkmış dediler ve değiştiğini söylediler,o yüzden eski mesajlarda muaf olabilrisiniz yazılarından emin değilim?
Bilen birisi söyleyebilirmi acaba ?
Teşekkür Ederim şimdiden.
sevgili abilerim ablalarım ve kardeslerim bipolar rahatsızlık yasamaktayım 2 uclu duygu durum bozuklugu..askeriyede 1 aylık asker ken atak gecirdim ve hastaneye sevk ettiler eskisehirde 8 gun yattım ve 3 ay hava deisimi aldım sonra subeden hastanye sevkimi istedim psikiyatrist le gorusdum.ve 3 aydaha aldım..ve yene bitti hava deisimi ist gataya gittim doktorla gorusdugumde b yazdı baska bişi solemedi hastane konseyi de gorusülecek yazıor..benim durumum ne olur simdiden cvp yazan arkadaslara tesukkurler
Büyük ihtimalle askerliğe elverişli değil kararı.
arkadaslar aldığım hava değişimi süresi bitti ama gataya sevkim vardı hastanede işlemler uzadığı için 3 gün sonra gelin dediler herhangi bir problem olurmu şimdiden cvp veren arakdaslara tesekkurler
Merhabalar,
Kısa bir sorum olacaktı.
Diyelim ki celp dönemine 1 ay var. Askerlik şubesi sizi askeri hastaneye sevk ediyor. Sizin testleriniz ve muayneleriniz celp döneminin başlamasına kadar bitmedi diyelim. Testler ve muayne devam ediyor ya da sonuçları henüz çıkmadı diyelim. Bu durumda bir sonraki döneme mi kalıyorsunuz? Hastane rapor vermediğinde ya da sonuç açıklamasını tamamlamadığında nasıl bir süreç işliyor?
Şimdiden bilgi için teşekkürler...
ben dogru oldugunu duydum
arkadaşlar benim sol kolum dönmüyor yani kolumu uzatıp avuç açma işlevini yapamıyorum sağ elimin yüzük parmağı serçe parmağım ile aynı yani küçük eklem yerinde kemik eerimiş boşluk var onun için gelişmiyor ve belim de ikitane fıtık var birini ameliyatla aldılar ama diğeri halen duruyor acaba bana elverişsiz raporu verirlermi lütfen bana yardımcı olun herhangi bi fikir bile verseniz razıyım teşekkürler .
ya arkadaşlar cvp verecek kimse yokmu?
işitme kayıbı
Merhaba ;
Benim sol kulagımda 110 db total kayıp ve sag kulagımda da 59 db bı ısıtme kaybı mevcut .
Unıversite egıtımımı ise Anadolu Unıversitesi Engellıler Entegre Yuksek Okulunda Tamamladım Yanı işitme engellılere yonelık veren bır unıversite de ...
Askerlık Durumun bu saglık bulgularına gore nasıl sonuclanır Askerlıge Elverıslı Degıl raporu alabılır mıyım. (kı gıtmemek ıcın bahane aramıyorum kımsenın yalnıs anlamasını istemem)
Ayrıca Dıplomam da Engellıler Entegre yuksek okulu Yazıyo mezun oldugu fakulte Alanında burdan askeri hastanede ne gıbı durum cıkar yanı bana ınanırlar degıl mı : cunku saglam olup da askere gtmek istemeyenler sayesınde engellıleri zor durumda bırakıyorlar ..
Devlet kurumuna Engellı olarak kayıtlıyım Ozurlu kımlık Kartım var
ne dıyorsunuz bu sorularıma ...