Since1907 rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Hukuki sever ve Hukuki editörleri;
İnternet üzerinde nadir olmak kaydıyla ufak miktarlarda tavla oyunu aracılığı ile kumar oynatan site üzerinden kumar oynamaktaydım.Site mail onaylamalarında belli bir ücret veriyor ve ben genel olarak bu ücreti kısa sürede oldukça fazla katladığım için çok fazla para yatırma gereği duymadan sürekli yeni üyelikler ve yeni mailler ile siteye üye olmakta ve oyun oynamaktaydım.Site üzerinde genel olarak güvenlik açısından düşündüğüm için kişisel bilgilerimi vermemekte yalnızca telefonumu doğru vermekteyim.Bu gün aldığım bir telefonda karşı operatör ile karşımda ilginç bir konuşma geçti; kendisi yanlış girdiğim bir ismi söyledi ve bende bu isimi kullndığımı anımsıyarak kendisinin o olmadığını fakat o üyeliğn bana ait olduğu söyledim.Daha sonra konuşma tarzı insanı sorgular nitelikte öncellikle isminizi bir öğrenelim, neden yanlış giriyorsunuz gibi sorulardı.Daha sonra neden aradığını sorduğumda bonus alabileceğini söylemiş olması fakat araştırdığım zaman öyle bir bonusun aktif olmadığını fark ettim.Bu konuda benim canımı oldukça sıktı, açıkçası hukuki konular hakkında fazla bilgim olmadığı nedeniyle sizede bir danışmak istedim.Sitenin kapatılması ve sitedeki kullanıcıları telefon ile araştırıp kimlik kontrolü yapabilme durumu var mıdır diye bir düşünce geçti aklımdan.Ufak çaplarda yüzlerce oyun oynadım; internet üzerinde okuduğum bir haberde her oyun için 100 ytl ceza alınabileceği söylendi ve böyle bir durum doğru olduğu taktirde oldukça hayal kırıklığı yaşıyacağım.Siz sayın hukukçu arkadaşlarım bu konuda beni bilgilendirebilir ve böyle bir durumun hangi durumlarda olabileceğini anlatabilirse mutlu olacağımı bildirir,
Saygılarımı sunarım.