Re: Mustafa Kim? ben kimim ????
Sevgili Comodor,
Bu gece harikalar diyarının alice'inin kuyudan düşmesi gibi kendimi hukuki.net 'de , hem de sınavı geçip üye olmuş buldum.....
Ben kimim ? neredeyim ? ,sen kimsin ? siz kimsiniz ? , mustafa kim ? , can dündar kim ?? , film ile ilgili yazıları yazanlar kim , benim mustafam - senin mustafan , benim babam senin babanı döver tartışmalarını "gerçek" insanlar mı yazıyor ??????
Aklım almıyor !!!! , bir allahın kulu çıkıp da "bre adam bu filmde söylenenleri hangi YAZILI kaynaktan aldın " , senin mustafan ölü olduğuna göre kucağına alıp anlattıramadın ya , söyle evladım Dündarcan , hangi kitaptan kopya çektin , söz veriyorum dövmeyeceğim.....hatta çukulata alacağım.
Bu kadar mı bilimsellikten uzaklaştık , her söyleneni doğru kabul edip , üzerine günlerle yazıp - tartışıp vakit harcıyoruz ????
Neden kimse herşeyden önce sormuyor Can Dündar'a:
Bu yazılanların kaynağı ne ? hangi söz Atatürk'ün kendi yazısı ile kendi tarafından kayda geçirilmiş , hangisi başka kaynaklarca yazıya geçirilmiş, ya da ses kaydı mı - sesli film kaydı mı , bilimsel yazılarda alıntı yapıldığında tırnak içine alınır - minicik bir numara verilir ve referans verilir , - nereden alındığı - tarih kaynakça - yazarı vs. vs. .
Araştırmacı böyle çalışır , sadece gazeteciler yazdıklarının kaynağını açıklamayabilirler , ama ikisinin karışımı olan "ARAŞTIRMACI GAZETECİ" yani CAN DÜNDAR olunca da böyle Mustafa filmi gibi bir garabet ortaya çıkar.
Sn. Dündar ve Saygın Sponsoru NTV Mustafa'nın kitabını çıkartıyorlarmış, umarım tüm belgeleri ile hangi sahne hangi belgeden alınmıştır açıklarlar , (ya da korktuğum gibi : arka kapak içine bir Bregoviç cd'si , bol resim , şahane renk ayırımı ve baskılı süper prodüksiyon = 0-5 yaş için Mustafa boyama kitabı).
gelecekte bir günde ,internetten okuduğumuz herşeye inanmayacak bir jenerasyona kavuşmak ümidiyle !!!!
Sor , sormadıkça sıra sana gelecek .