Re: Çürük raporu ile ilgili konular bu başlık altında toplanacaktır
Raporunuzun geçerli olması için Ankarada yetkili kurum tarafından onaylanması gerekli.Şubeye bir dilekçe yazıp çabuklaştırılmasını isteyebilirsiniz.Malum bürokrasi.
Alıntı:
leejun rumuzlu üyeden alıntı
merhaba
2002 askere elverişli değil raporu alarak çürüğe ayrıldım fakat askerliğimi yapmak istiyorum bunun için neler yapmam gerekir....
bu konuda dava açma tarihinde geçirmişsin demişsiniz... yapabileceğim hiç bir şey yokmu çünkü şuanda sağlık durumum gayet normal iyileştim.... asal ın bilgi endindirme servisine mail attım çok zaman geçtiği için böyle bişeyi kabul edemiyeceklerini söylediler... olaylar okadar garip bir hal aldıkı kimilerinin askerden firar ettiği kimlerinin yoklama kaçağı olduğu kimilerinin parayla çürük alıp zorla gittiği askere.... ben kendim isteyerek gidiyorum ve askeri beni almıyor... askere gitmek isteyen bi genci askere almıyorlar olaylar bu hale geldi mutlaka bişeyler olmalı bu konuda yapılabilecek bu arada şuan 25 yaşındayım... yani son çare artık gidip genel kurmayın önünde kamp kuracağım...
Çürük raporu ile ilgili konular bu başlık altında toplanacaktır
Öncelikle sitenizde insanlara faydalı bilgiler sağladığınız için teşekkürü borç bilirim. Ben 24 Yaşındayın 5 Aydır Aritmi ( Kalp Ritim Bozukluğu ) rahatsızlığı çekmekteyim. Geçen hafta üstüme takılan HORTEL denilen aletle var olan ritim bozukluğu kesinleşti. Tecilli olduğum için önümüzdeki haftalarda askerlik tecilimi kaldırmak istiyorum. Aritmi rahatsızlığı ( Kalbim dakikada 193'e kadar fırladı ) askerlik yapmaya engelmidir ?
Yasalar çerçevesinde yapılacak bir şey yok.Belki protestonuz sonuç verir.Üzgünüm.
gecirilen hava degisimlerinden sonra eger tabip askerlik yapabilir dogrultusunda bir karar verirse, acaba sınıf degisikligi ve gorev degisikligi icin bir yere basvurulabilir mi saglık durumu ve alınan hava degisimleri sunularak? bilgisi olan arkadaslara yardımları icin tesekkurler.
Alıntı:
isoguchi rumuzlu üyeden alıntı
gecirilen hava degisimlerinden sonra eger tabip askerlik yapabilir dogrultusunda bir karar verirse, acaba sınıf degisikligi ve gorev degisikligi icin bir yere basvurulabilir mi saglık durumu ve alınan hava degisimleri sunularak? bilgisi olan arkadaslara yardımları icin tesekkurler.
Erlerin böyle bir şansı yok ama ağır işlerde çalıştırılmaz,ağır spor yaptırılmaz.Buna kışla tabibi karar verir.
lütfen sorumu cevaplar mısınız?
b ve d dilimlerinin genel olarak açılımı nedir?b dilimi olanları da artık yolluyolar mı askere? + ve - olanları nedir anlamadım?
bir de boy kilo oransızlıklarında çürüğe ayrılmak için kaç sene bekletiyorlar?
saygılarımı sunarım
Re: benim halim ne olcak?
Alıntı:
tkocaaslan rumuzlu üyeden alıntı
meraba sorum şu? ben 13 aylık askerim?3 ay hava değişimi aldım toplam.askerliğimin bitmesine 55 gün kaldı.hastlığım kalp kapakcığı mitral kapak yetmezliği 1derece(en hafifi)hava değişimi alma sebebim cihazın bozukolması...şimdi 1haftam kaldı hava değişimimin bitmesine ve (smk)lı olduğum için tekrar hastahneye gitcem.hastahanede tedaviyi kabul etmeyeceğime dair bi dilekce yazsam zaten ameliyatlık bi durum söz konusu diğil BİRLİĞİME sevk alabilirmiyim.yada birliğime nasıl sevk alabilirim?
Aynı soru cevaplandı.