bana itiraz hakkı olmafdığını söylediler itiraz edebilen arkadaşlar varsa bilgilendirsin ben olmadığı için avrupa insan hakları mahkemesi için dilekçe hazırlıyorum
Printable View
Vardı ama 7 günlük süreni doldurdun.Ağır ceza senin dilekçeni alırdı eğer süresinde
itirazını verseydin.
benim merak ettiğim asıl şey bu konuda 52.000 okunma ve 400 küsür yorum ile inanılmaz ilgi gören ne olduğu... sanırım bu konu çok oyuncu olduğundan başka birşey ifade etmiyor :)))
senin dediğin de doğru benim dediğimde doğru.İzmir de aldılar itirazımı ama sonuç gelmedi henüz.Benim kararlar papatya falı gibi geliyor.Şu ana kadar 4 lehime 3 ü aleyhime sonuçlandı.Bu 3 ü için tekrar itiraz ettim.
Arkadaşlar, bu cezalar sadece kredi kartından yapılan para transferi sayısına göre midir? Yoksa, yapılan havaleler için de ceza var mıdır?
Lütfen cevaplar mısınız.
Ayrıca,
Mahkemeye yaptığı itirazından olumlu netice alan arkadaşlarımdan, e-mail me bir karar örneği göndermelerini istirham ediyorum.
Bu karara çok acil ihtiyacım var.
duyarlı davranacağınzı umuyor, iyi günler diliyorum
Lazrano Arkadaşım,
rica etsem karar örneğini mail me gönderebilir misin?
sevgiler, saygılar
Arkadaşım bir zahmet elindeki kararlardan bize iletebilirmisin?
Herkese iyi akşamlar diliyorum. Arkadaşlar, forumdaki mesajların çoğunu okudum. ancak kafama takılan bir kaç sorunun yanıtını hala bulamadım. Lütfen, şayet bilginiz varsa şu sorularımı yanıtlayabilir misiniz?
1. Bu soruşturma bir arkadaşın ifade ettiği gibi sadece 2005'in 5-6 ve 7.ci aylarıyla mı sınırlı? yoksa devamı gelecek mi?
2. Kumar sitelerine sadece kredi kartlarından yapılan para transferlerine mi ceza verilyor? yoksa havale ile yatırılan paralar için de ceza var mı?
3. Kendisine tebliğ edilen para cezaına yaptığı itiraz sonucu mahkemece itirazı kabul gören, yani davayı kazanan hiç kimse yok mu? Varsa lütfen KARAR ÖRNEĞİnden bir nüsha istirham ediyorum. Davayı kazanan arkdaşlarımın duyarlı davranmalarını özellikle rica ediyorum. Şayet, 2006 ve 2007 yılları için de ceza kesilirse kimse bunun altından kalkamaz. Bu nedenle yeni gelişmelerden birbirimizi habedar edelim lütfen.
Sevgili arkadaşlar, bu sitede mağdur olduğumuz konu ile ilgili çok bilgi sahibi insanların olduğuna inanıyorum. fakat kaç gündür hiç kimse konuşmuyor? Özel bir sebep mi var? yoksa herkes konuşmaktan bıktı mı?
Herkese saygılar sunuyorum
Emniyetten yeni çağırıldım hakkımda 16 adet tebligat olduğunu öğrendim bugün almaya gideceğim.
Arkadaşlar msjlar ve bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.Sizlere bazı sorularım olacak kafamda netleştiremediğim biri çıkıpta cevap verebilirse çok minnettar olurum;
1.2000ytl nin altında olan tebligatlara ağır ceza mahkemesine itiraz edilemiyor mu?
2.Herkes aynı siteden mi madur?(salonu)
3.Arada yasa değişikliği olmuş zaman aşımı 3 seneye çıkmış biz önceki yasaya göre mi yargılanırız(2 yıllık) yoksa yeni cıkan yasaya göre mi?
4.Ödeme yaptıktan sonra mı itiraz ediyoruz? Itiraz kabul olursa parayı geri mi alıyoruz nasıl bir presuduru var?
5.İtiraz kabul yazısını banada gönderirseniz yapacağım itiraza emsal teşkil etmesi yönünden çok işime yarar adr; shaded mynet
Cezayla ilgili söylenecek çok şey var ama olan olmuş artık itirazımızı yaparız ve bekleriz.
şimdiden teşekkurler :)