evet ya artık kimse yazmıyor nedese davayı braktılar herhalde ben davamı actım sonucu bekliyorum yoksa sizle paylasırdım kazanaaam bile bu borcu odemeyecem er yada gec ıptal olacaktır
Printable View
Site Yönetiminden Duyurular
Forumlarda arama yapmadan soru veya yorum eklemeyiniz. - Kısa Mesaj ile hukuki soru sormayınız.
Türkçe yazım kurallarına özen gösteriniz. - Cümlelerinize büyük harf ile başlayınız, başlık ve iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. - Konularınızı doğru kategoride açmaya özen gösteriniz. - Başlıklarınızda "Acil, Lütfen Yardım, İmdat, Slm, Mrb" gibi kelimeler kullanmayınız. - Kurallara aykırı davranan üyeler ve forumları kilitlenecektir.
Arkadaşlar ben kimse ile dalga geçmedim. Çalıştığım için kararı almaya hemen gidemedim.Bu arada vergi dairesinden telefon etiler
adınıza düzenlenen cezalar var bir an önce ödeyin diye,onlarla uğraşıyorum.Kararı bugün aldırdım ama henüz elime geçmedi.Hakimle konuştum cezaları iptal ettim ben, sakın ödeme dedi.Karar kağıdını vergi dairesine emniyet gönderiyor.biraz zaman alır ama ödemene gerek yok dedi.Bende bugün kardeşimi gödredim kararı almak üzere. Vergi dairesinede götürüp göstermiş ve onlarda kabul etmiş fakat yinede emniyetten gelmesi gerekli bu kağıdın,kağıdı elden alamayız demişler.Bana inanmak zorunda değilsiniz. Ben sadece izlediğim yolu paylaştım sizlerle.Kimseyede durduk yerde yalan söylemedim.
Sevgili berna,sanırım bu yorumları benim yazım üzerine yapıyorsun.Kusura bakma ithamım yanlış oldu farkındayım,ama en büyük cezayı yiyenlerden biriyim.1800 Ytl .Bunun için panik yapıyorum umarım beni anlarsın.Kusurumu bağışlamanı umuyorum.Sevgilerimle.
benim 22 adet tutanağıma karşılık nöbetçi hakimliğe verdiğim itirazlar 8 tane sulh ceza hakimliğine dağılmış.(ortalama 3 dosya düşüyor hakim başına).Sadece bir tanesinden 2 adet tutanak için iletmek istediğim delil yada sözlü ifade vermem için 15 gün içinde hakimliğimize uğrayabilirsiniz şeklinde bir yazı aldım.
ariffb olan rumuzum silindi sebebini nedeni ne biliyroum nede sormama rağmen söyledin.Neyse bilgi amaçlı tekrar girdim bidahada burda yazmıyağım.
İtirazım reddedildi 2 avukat girdi devreye 2 000 ytl altına üst mahkeme hakıda yokmuş fakat başka 1 yol varmış onunla uğraşıyolar.Bundan sonraki sonuçlar hakkında bilgi bu forumda vermiycem.
Son sözüm bu ülkede hukuk yok tatlı çalan 15 yıl banka dolandıran keyif sürüyor hakimine göre 1i iptal ediyor diğeri etmiyor.Ankara 4. sulh mahkemesi sayın hakimi reddetti.
Kaderdaşların bilgisine kendinize iyi bakın arkinin forumunda bu konuyu açacam bilgi için mail atıp öğrenirsiniz
Sevgili Berna,karar tutanağı eline geçti mi?Geçtiyse bizimle paylaşır mısın?Arif'in itirazı reddeilmiş,çok üzüldüm.Umarım senin bizimle paylaşacağın karar hepimiz adına bir yol gösterici olur.
Taner bey kısa mesaj atmaya iznim yok henüz bernadan bende istedim eğer scanle bize ulaştırırsa mesajda yazdığın gibi sorun giderilir.
Yalnız sen ve diğer arkadaşlar 2 000 ytl altı cezalarda üst mahkemeye gitme hakkımız yok.Bu yüzden emsal teşkil etmesi söz konusu değil ama şu var ben avrupa insan hakları mahkemesine gitceğim için karara ihtiyacım var.
sevgili arif ben örnek teşkil edeceğine inanıyorum kanun belli eğer bu itiraza bir hakim kabul diyorsa diğerleri de demeli.red gelirse ben ağır cezaya başvurucam ve en son senin dediğin gibi insan hakları mahkemesi.umarım bunlarla uğraşmak zorunda kalmadan iş hallolur.ama herşey şu an için bernadaki kararını bizimle paylaşması....