Re: Barışta askere elverişli değildir.
Alıntı:
buryan rumuzlu üyeden alıntı
Bana arkadaşlar TSK Sağlık Yönetmeliğine bak dediler. Bende baktım ama hiçbirşey anlaşılmıyor. Yardımcı olur musunuz. İtiraz ettim ama sonuç alma ihtimalim var mı? Eğer sonuç alamazsam ne yapmam gerekir. Yardımcı olursanız sevinirim...
Saygılarımla
Benim sorumada yardımcı olursanız sevinirim.
Re: Barışta askere elverişli değildir.
Alıntı:
burakayan rumuzlu üyeden alıntı
Benim sorumada yardımcı olursanız sevinirim.
Sizin sorunuzada cevap yazdım.Bir sahife geride kalmış.Yöneticiler bu başlık altında toplayınca yazdıklarım peş peşe arkada.Sonuç alamazsanız hastahane raporuna karşı Askeri Yüksek İdare Mahkemesinde işlemin iptali için dava açabilirsiniz.Ancak sonuç için iyimser olduğumu söyleyemem.Kalp hastasısınız,askerde başınıza bu nedenle bir iş gelirse bunun vebali kime ait olurm Hiç düşündünüzmü.Üzülmeyin savaşta askerliğe elverişlisiniz.
Re: Çürük raporu ile ilgili konular bu başlık altında toplanacaktır
Ya sanırım herkes sorumuş bu soruları bende yeni üyelerden birisiyim sitenize yaşım 21 yaklaşık 3.5 ay önce askere teslim oldum teslim olduktan 4 gun sonra ise 6 ay hava değişimi aldım genelde sitede okdugum kişilere kilodan 3 ay hava değişimi vermişler ilk olarak fakat yaptıgım araştırmalar sonucu 6 ay hava değişimi üzerine 1 gunluk hava değişimi izni bile askerlikten muaf sayılmama yeterliymiş deniliyor ayrıca seni gönderdikleri kilo veya o kilonun 1 kilo ustu bile olsan daha once verdikleri için raporu tekrardan vermek zorunda kalabilirler deniyor cunku daha once neden verildide şimdi askere alındı diye soruşturma açılabilirmiş. askerliğimi yapıcam diye girdim geri gönderdiler tekrar gidicem tekrar yapıcam kafasıyla geri gidicem ama ne olacak ne bitecek sorusu kafamı kemiriyor raporu reddedebilirmişim eger bi 6 ay daha hava değişimi verirlerse cunku tamamlıyıp uzerimden yuku atmak istiyorum fakatki cürüğe ayırırlarsa ve ben ileride bi gun kilo kaybı yaşarsam tekrardan karşıma cıkarmı bu durum onu merak ediyorum tek bir cevap alırsam benim için yeterli olacaktır ilgileneceklere şimdiden teşşekür ediyorum ... ne karar cıkar onu merak ediyorum ...
selamlar
4 aylık askerim
ayaklarım düztaban
sırtımda omurga kemiği eğrilmesi ( Skolyoz ) var
ayrıca kulaklarımdan rahatsızım
özel bir hastaneye gittim
sağ kulak % 43 sol kulak % 48 işitme kaybı var dedi
askerlikten muaf olabilirmiyim bu işitme kaybı oranları ile
bu konuda bilgisi olan varmı?
şimdiden teşekürler
merhaba
2002 askere elverişli değil raporu alarak çürüğe ayrıldım fakat askerliğimi yapmak istiyorum bunun için neler yapmam gerekir....
Yapacak bir şey yok üzgünüm.Dava açma süresinide geçirmişsin.
arkadaşlar selam...2 temmuzda geçen seneki boyumu kısa kilomu yüksek gösteren muayeneme itiraz etmek için şubeme dilekçe yazıp askeri hastaneye sevk istiyeceğim...bunu kabul etmeyip sevk etmeme gibi bi durumlar var mı ve de 177 boy 49 kilo ile sonuç ne olur? biliyorum forumlarda bu tip çok soru var ama emin olmak istedim...
saygılar...
Öyle bir lüksleri yok.İtiraz halinde sevk etmek zorundalar.Ancak süreyi bilemiyorum.