Herkese cevap yetiştirmeye çalışması ile ünlü malum bayan üye yine döktürmüş, "cehalet üniversite diplomasına göre değerlendiriliyorsa benim ikinci diplomam olacak ve evetçiyim" demiş.
Doğrusu üniversite diploması her zaman cehaleti tam olarak yok etmese de bir oranda azalttığı tartışılmaz. Ayrıca burası sanal bir ortam ve kimin ne olduğunu bilemeyiz elbette ancak;
Benim şahsi kanım, bu referandumda sadece üniversite mezunlarına oy verme hakkı verilmiş olsa idi %80 ler civarında, bu hak sadece profesörlere verilmiş olsa idi de %95 ler civarında HAYIR oyu cıkardı.
Malum üye devamla, biz hayırcılara "ahmak" sıfatını yakıştırıyor ve sorduğu şu soruya yanıt alamamış olmaktan yakınıyor;
"Eğer o balta, kazma,cahil diye nitelediğiniz insanlar sizin görüşünüzde oy kullansalardı gene oylarının kabul edilmemesi gerektiğini düşünecek miydiniz??"
Halbuki biz buna daha önce yanıt vermiştik;
“Bu koyun sürüsü, baltalar, kazmalar, cahiller ne zaman adam oldu da Tayyip'in sırf kendini kurtarmak adına yaptığı bu değişikliklerin halkın lehinde olmadığını anlayacak ve HAYIR diyecek?” demiştik.
Zat yine devamla "İki tane üniversite diploması olmayan hayırcılar benden cahilsiniz." diye vaaz ediyor.:)
Yukarıda demiştik burası sanal bir ortam ve kimin ne olduğu bilinmez. Ancak böylesine iddialı konuşan birine sormazlar mı... Nedir "background" unuz? Hangi üniversiteleri bitirdiniz, hangilerinde master, doktora yaptınız? Kaç yabancı dili ana diliniz gibi konuşur, yazar, çapraz çeviri yaparsınız? Uzmanlık alanlarınız nelerdir????
Zat-ı muhterem bana soracak olurlarsa da yanıtım hazırdır;
Hakkari'de Okusfort vardı da biz mi bitirmedik?:)