zaten o kadar masraf yatıktan sonraborcu ödersin daha iyi sen dava aç muhtemelen bizde kazanacaz arkadaşlar
Printable View
arkadaşlar bende bugun dilekçemi verdim mahkemeye.ve hakimin özel kalem müdürü sakın bu parayı ödeme dedi. yuzde doksan dokuz bu ceza zaman aşımına uğradı dedi biz emniyetten duzenlenme tarihibi isteyeceğiz dedi bi daha. buyuk ihtimalle iptal olacak dedi.bunun için biz mahkeme bile duzenlemeyeecz dedi arada uğra sonuca bak dedi zaten biz ev adresine göndercez kısa zamanda sonuca bağlanır dedi. inşallah hakimde aynı şeyleri düşünür
sanırım berna bizimle alay etti çünkü mahkeme bir gün önceden haber vermez ve tutanak düzenlendiyse bir nüshada itiraz edene verilir.
benim anlamadığım parayı ödeyenler kazandıklarıtakdirde bu parayı geri alabiliyorlarmı.ben parayı yatırdım ve itiraz ettim.kazanacağım gibi bir hisde var içimd .kazandığım zaman mahkeme kararıyla maliyeye başvurunca parayı geri alabileceğimizi sanıyorum ben.maliyeci o zaman bana mahkeme kararıyla gelirsen alırsın demişti
evet kardesim parayı rahatca alırsın mahkeme kararınla gidersen. ama keşke odemeseydin cunku budurda cok madur var zaten dava zman asımına ugradı buyuk ihtimalle herkes kazanacak . kazanamazsak bile ilerde bu cezarın kalkma durumu da var.yasal duzenlemer yok yenı yenı cıkıyor zaten
Arkadaşlar mahkemesi sonuçlanan yok mu hala?
Bende bugün paşa paşa ödedim 11 ceza karşılığı 825 YTL. Normalde 1100 ama ilk 15 gün içinde ödediğim için %25 indirimli aldılar. Şimdi bu parayı geri nasıl alırım onu düşünüyorum, lütfen abidik gubidik tartışmalara girmeden aklı selim bir arkadaşımız güzel bir yönlendirme yapsın.
ben internetten oynuyorum bende ceza yermiyim ? yani yabanci sitelerden oynuyorum
arkadaşlar bu foruma çok duyarsız kaldık gelişmeleri buradan paylaşabilecek arkadaşlar yok mu hala?