Re: TSK Sağlık Yeteneği Yönetmeliği
Sayın erdiken ;
İletilerinizde biraz daha hukuk dışı konuları seçerseniz yönetim olarak çok mutlu olacağımızı bilmenizi isteriz.
Bu iletide olduğu gibi bir çok iletide eksik veya ortada bırakıyorsunuz. Askeri memur olacakların bazı branşlarında TSK sağlık yönetmeliğindeki koşulların aranacağı esastır. Bundan dolayı her konuda fikir beyan etmek zorunda olmadığınızı anımsatmak istedim.
Uyarımızı dikkate almanızı ...
Sayın Yönetim.
Teşekkür ederim.
Alıntı:
atomheartmother rumuzlu üyeden alıntı
herkese merhabalar.
Şu anda üniversite birinci sınıf öğrencisiyim. bugün itibariyle son yoklama davetiyesi aldım. Ancak şöyle bir durum var.
6 yaşındayken kasığımdan ciddi bir operasyon geçirdim. ve o tarihten itibaren aralıksız hormon tedavisi görüyorum. hipogonadotropik hipogonadizm ( üreme ve gelişme hormonu salgılanmaması durumu )da var.
Bu durum çerçevesinde askerlikten muaf sayılır mıyım?
Cevabınız için teşekkürler...
Arkadaşlar hipogonadizm konusunda bilgisi, tecrübesi veya yardımı olabilecek var mı acaba?
Re: Merhaba bir sorum var
Askerlik hizmeti içerisinde olduğu sürece ...
Re: Merhaba bir sorum var
Fazla kilonun askerlikle ilgisi yok.Devlet aylık vermez.Bir zorunluluğuda yok.
Alıntı:
trilemma rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar hipogonadizm konusunda bilgisi, tecrübesi veya yardımı olabilecek var mı acaba?
Alıntı yaptığınız arkadaş yeterince açıklamış zaten.
Yanlış anlayanlar için düzeltme:
zikredilen hastalığa sahip olup da muafiyet konusunda tecrübesi olan var mı?
Her ne kadar önceki mesajımdan da hastalığın biyolojik açıdan detayını sormadığım açık olsa da yanlış anlaşılmaması için böyle yazmak daha iyi sanırım.
Askerlikten mi muafiyet maalesef olmaz.
Re: Verem tüberküloz ve askerlik
B Bendinde olduğumuz için barışta olmasa da savaşta yine hepinizin savunmasını rahatsızlıklarıyla dalga geçtiğiniz bu Türk oğlu Türkler yapacak.