Cevap: Köpek ısırması & sahibinin bana saldırması hakaretleri ve küfürlerine maruz kalmak
evet zabıtaya ve karakola şikayetçi olmuşlar duyduğum kadarıyla zabıta gelip ısıran köpeğin sahibine ceza yazmış.
Hala ben siteme rahatça girip çıkamıyorum hala küfürlere hakaretlere maruz kalıyorum hiç utanmadan çekinmeden saldırıya devam ediyorlar haksızca. Sabrediyorum hiç muhatap olmuyorum yutuyorum.Ama çok sabrım zorlanıyor.Bir gün kendimi tutamamaktan korkuyorum çok çirkefler bulaşmak istemiyorum ama çok zorlanıyorum sinirlerimi çok yıpratıyorlar
Karakol ifademiz şikayetimiz savcıya nezaman verilir ? Savcı bizi de çağırmicakmı hala ses seda çıkmadı ? karakol komutanını tanıdıklarını duydum. Olayı savcıya intikal ettirmemiş olabilirlermi ?? Olaylar büyümeden birsekilde müdehale gerekiyor bu duruma : (((
Cevap: Köpek ısırması & sahibinin bana saldırması hakaretleri ve küfürlerine maruz kalmak
Alıntı:
tigerboxer rumuzlu üyeden alıntı
evet zabıtaya ve karakola şikayetçi olmuşlar duyduğum kadarıyla zabıta gelip ısıran köpeğin sahibine ceza yazmış.
Muhtemelen köpeğin bir öğün mama masrafı kadar bir cezadır...
Ayrıca yeterince parası olan birisi için para cezası caydırıcı olmaz ki.
Örneğin bir adam için 10,000 lira para idama yakın bir ceza olduğu halde diğeri için bahsi bile edilmeyecek kadar küçük bir para olabilir. Bu da kişinin malvarlığından bağımsız olarak verilen maktu para cezalarının ne kadar adaletsiz olduğunu gösteriyor.
Sonuç da şu: En azından bazı suçlar için, yeterince paran varsa suçu işlemende bir mahzur yok.
Malesef ki bunlar da öyle. Sinir bozup duruyorlar..
Karakol ifademi, şikayetimiz savcıya nezaman verilir ? Savcı bizi de çağırmicakmı ? hala ses seda çıkmadı. Karakol komutanını tanıdıklarını duydum. Olayı savcıya intikal ettirmemiş olabilirlermi ??
ÖĞğrendimki olay savcıya henüz gitmemiş. Soruşturmayı açan asker sözde savcıyla görüşmüş savcı ' ısıran köpeğin şahitini dinle sen takip et olayı'' demiş. BÖYLE BİR OLAY MÜMKÜNMÜDÜR ??
Bir olay olduktan sonra savcıya gitmesi için belli bir zamanı varmıdır. o aileyle jandarmada görevli olan o asker birlik olarak benim olayımı zaman aşımına sokabilirlermi. Zaman aşımı diye bir sey varmı karakol şikayetlerinde ???
Alıntı:
tigerboxer rumuzlu üyeden alıntı
Aynı köpek dün sitedeki 8-9 yaşlarındaki bir çocuğu daha ısırdı :(
Biriniz şu köpeği vursun.
Alıntı:
Kdz.Ereğlili rumuzlu üyeden alıntı
Biriniz şu köpeği vursun.
Köpeğin ne kabahati var?
İnsanları ısıran bir köpeği meskun mahalde beslemeye kalkanı vurmak bana çok daha insancıl görünüyor :)
Allahtan kanunları ben yapmıyorum. Yoksa bu tür "teammüden" yani bilerek, sonuçlarının ne olacağının ayrıdında olarak ve hür iradesi ile işlenen suçlarda hiç ama hiç toleranslı olmazdım. Örneğin "İnsanların arasında Herhangibir kategoriye girmeyen yaratıkların bulunmasıne gerek yok. Tecrit edilmeliler." derdim.