Cevap: Askeri Uçağımız Düşürüldü
Bir senaryo da benden olsun emekli generale namzet:
İsrail daha dün kurşun değdiğinde bile patlamayan el bombası geliştirdi diye basında okuduk. Bugün de CIA Başkanının İsrail Türkiye'den özür dileyecek dediğini...
Sayın generalin aklına beş para etmez taşeron pkk gelmiş; bendenizin de aklına iş sahibi...
Eğer uzun vadeli düşünürsek Sayın Generalin, kısa vadeli düşünürsek sizinki mantıklı.
Zira olayın faili (kökteki azmettirici) o olaydan en çok çıkar sağlayacak olan değil midir?
Benim de merak ettiğim bir örgüt veya bir devlet bunu bizim ta içimizde nasıl yapabiliyor? Bu pisliklerin kolları bizim kışlanın ordunun içine kadar nasıl uzanıyor?
Afyon'da patlayan cephanelik
Patlamadan 10 dakika önce komutan uyarmış
BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, mühimmat deposundaki patlama sonrası 25 askerin şehit düştüğü Afyonkarahisar’da, tedavi gören askerleri hastanede ziyaret etti, ardından da patlamanın meydana geldiği Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası’nda incelemelerde bulundu.
KOMUTAN UYARMIŞ
"Her türlü kaza olabilir bu normal bir şey, ölüm takdiri ilahidir ve şehitlik bizim için en yüksek makamdır. Ama bizim anlamadığımız cumartesi günü akşam buraya teslim olan 16 kısa dönem askerin pazartesi günü bu mühimmat deposuna sokulmasıdır. Patlamadan 10 dakika önce de komutan uyarmış, ’Konya’da böyle bir olay oldu, sakın yere düşürmeyin’ diye. Bu uyarıdan 10 dakika sonra hadise gerçekleşiyor."
"Tuhaflıklar ülkesindeyiz. Bir gazeteci yazmış, ’İnsan hayatı sudan ucuz olduğu için mi su bakanı açıklama yaptı’ diye. Ben de dün akşam söylemiştim. Burası ormanlık alan olduğu için orman bakanı açıklama yaptı. En son açıklama yapması gereken veya ilgisi olmayan bakan bu konuyla ilgili açıklama yapıyor ve kaza diyor. Genelkurmay, ’Nedeni bilinmeyen bir patlama’ diyor. Bir sürü uzman da bu işte bir provokasyon veya terör şüphesi olabileceği noktasında bir sürü iddiada bulunuyor."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21405591.asp
Olaydan 10 dakika önce komutan uyarmış "sakın yere düşürmeyin" diye garip değil mi?
Cevap: Afyon'da patlayan cephanelik
Bir komplo teorisi de benden..Mühimmat deposunda sadece el bombası yoktur elbette.Elektronik tapalı mühimmatlar olduğunu öğrendim.Cep telefonu sinyaliyle bile infilak edebileceği TSK daki bazı arkadaşlarım tarafından bilgilendirildim.Mümkün mü? Olabilme olasılığı var sanırım