Anladım. Altınlar konusu ne olur demişsiniz. Altınlarınızı alamadınız mı?
Printable View
Sizin de canınız yanmış anlıyorum ama mahkemede işler haklıya haksıza bakmıyor,bunu öğrendim.Hakimi de çok suçlamamak gerekir bence,çünkü onlar için ilerde,örneğin temyizde bozulmayacak kararlar almak önemlidir.
Ben öyle tam anlamıyla bu konularda her şeyi bilmiyorum ama bildiğim bir şey varsa o da hakim için kanıtların,şahitlerin,vs. bunların önemli olduğu.Yani iş savunmaya bakıyor.Haksız taraf daha geçerli kanıtlar öne sürüyorsa (yalan bile olsa bunu siz bilirsiniz sadece),hakim ona inanmasa da sanırım yapacak bir şey kalmıyor.
Sadece annemle babamın hediyesi olanı verdiler.Kendi yakınlarımdan gelenler,hiçbiri yok.Ama hepsi tutanağa geçti.Yani ilerde verdik diyemezler.Neyi alıp neyi almadığım belli.Ama kalanları alabilir miyim bilmiyorum.
Sonuçta ben kendi rızamla da vermedim.E ailesinin evinde oturduk,yatak odasına kadar ailem aldı.Şuraya buraya masraf ettik de diyemezler herhalde.
Derlerse de inandırıcı olur mu bilmiyorum.
Ayrı ev açmaması eşinizin kusurdur. Bu konuda kesinleşmiş yargıtay kararı var. Evli bir erkek eşine ayrı bir ev açmak zorunda. açmazsa boşanma sebebi oluyor ve kusur oluyor.
Ayrıca düğünde size takılan takıların hepsi sizindir. Sadece ailenizin taktıkları sizindir diye birşey yok. Düğünde size takılan tüm takılar sizindir. Bu konuda da kesinleşmiş yargıtay kararı var.
Öyleymiş,ama karar aşamasında nasıl olur ki?
Altın konusunda bir şey yapamazlar gibi geliyor bana,vermek zorundalar ama aynı ev olduğu için saçma sapan bir savunma hazırlamışlar.
Ben nişanlıyken sürekli o evde kalıyormuşum ve aramızda bir şeyler olduğu için apar topar evlenmek zorunda kalmışız ve ben evlenmek için elimden geleni yapmışım,aynı evde yaşamayı ben istemişim.O dönemde kaldım,doğru.Ama kaldıysam evlendiğim adamın evinde kaldım.Bu iddiaları saçma değil mi sizce?Hadi farz edelim ki dedikleri gibi de oldu,ben bu kişiyle evlenmişim ya...Ki hepsi yalan zaten,sırf bu aynı ev sorununu üstlerinden atmak için buldukları bahaneler bunlar.
Hiç kafanıza takmayın onların yalan iddialarını.
Aileniz işin doğrusunu mahkemede söylerler, olur biter. Hiç merak etmeyin. Düğünde takılan takılar yüzde yüz sizin. Yargıtay kararı var diyorum.
Daha önce takılar konusunda çok soru sorulmuştu. bu konudaki bir soruyu aynen link olarak ekliyorum. Cevaplar arasında takıların kadına ait olduğu ile ilgili yargıtay kararları var. Çıktısını alıp avukata verebilirsiniz.
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=42585
Avukatımla sık görüşüyoruz zaten.O da böyle söylüyor ama uzadıkça insanın sinirleri harap oluyor.Siz de içimi rahatlattınız.Teşekkür ederim.
Hiçbir şey yıkılan hayallerin zerresini telafi edemez ama en azından kanunlar çerçevesinde hakkım olan hiçbir şeyi yanlarına bırakmak istemiyorum.Hele namusuma yapılan iftiralardan sonra...
Takmayın kafanıza. Adalet yerini nasılsa yerini bulacak. Siz her duruşma sonrası hep gülümseyerek çıkın, sırf karşı tarafı sinir etmek için. Gülümseyin,yani duruşmadan rahat birşekilde çıkın yakınlarınızla beraber. Duruşmada ciddi olun tabi. Sadece duruşma bitince,salondan çıkınca gülümseyin. Çok rahat tavırlar sergileyin.
Ziynet eşyası tartışmasız kişisel eşyadır.
Bu sebeple altınlarınızı nasılsa alacaksınız. Alamayacaksınız demiş olsaydık işte o zaman sinirleriniz bozulmalıydı.
Şu an sinirlerinizin bozulmasına gerek yok.
Sizin namusunuza dil uzatmakla onlar kaybederler. Sıkıyorsa bunu hakime desinler. Hakim de şunu diyecektir. Sizin oğlan salak mı da bu kızla olmuş madem diyecektir. Demek ki oğlunuz da istemiş diyecektir. Size attıkları bu iftirayı hakim yemez merak etmeyin. Hakim gerekenleri sorar, söyler, kalbiniz rahat olsun.
İnşallah.Bir de eşim işsiz olduğuna dair belge sunmuş mahkemeye.Sigortası yatmıyor.Üzerindeki malları da sattı ya da devretti başkasına,bundan da eminim.Elinden geldiği kadar nafaka ve altın,vs için süründürme politikasında şu anda.Ama boşanma davasına kadar yıllarca sigortası düzenli olarak yatmış.Acaba hakim bunu dikkate alır mı?
Ya bilmiyorum,belki işin içinde olduğum için,söylenenlerin yalan olduğunu bildiğim için onların her iddiası bana komik geliyor.Çocuk bile inanmaz buna diyorum.
Mesela bir iddialarına göre benim psikoojim bozukmuş.Anneminki de bozukmuş.Annem zamanında kendi gelinliğini parçalamış,bana da demiş ki eğer bir gün bu eve dönersen senin gelinliğini de parçalarım.Ve ben evden ayrılırken gelinliğimi de götürmüşüm.
Avukatım gelinliğimi sordu bana nerde diye ben de orda,gelinliği napıym ben dedim ve sonra bu saçmalıkları öğrendim.
Annemin değil gelinliği 29 yıllık nişan kıyafeti bile duruyor ya,yuh yani...
Ve bunun gibi akla mantığa uymayan ve nasıl bir hayal gücüyle uydurduklarını bir türlü çözemediğim bir sürü iddiaları var.