Re: Çocuklarına sorumluluk duymayan babaya karşı ne yapılabilir
Alıntı:
bonies rumuzlu üyeden alıntı
Boşanmada son pişmanlık fayda etmez henımefendi bir erkeğin unutamayacağı tek şey onurlarıyla oynanmasıdır allah bilir adama ne iftiralar atmışsınız ve çocuklarıda bu iftiralarada alet etmişsinizdir. Sakın yok demeyin damdan düşen biri olarak boşanma davası süresince kadınların ne kadar vefasız olabileceğini çok iyi bilirim çünkü bunu gördüm ve yaşadım.
Sayın bonies,boşanma davalarında karşılıklı yapılan ithamlar haklı yada haksız,kişinin çocuğunu görmesine engel değildir.Ayrıca yaşadığınız olaylar sizde nasıl bir etki bıraktı bilmiyorum ama lütfen çoğul konuşmayalım.Ayrıca siteden yardım almak isteyen insanlara da eski eşinizmiş gibi davranmayın.Soru hakkında bilginiz varsa kişileri aydınlatın.Yoksa ithamlarda bulunmayın.
Alıntı:
cehat99 rumuzlu üyeden alıntı
Tekil konuşmaya dikkat edelim.Herkesi aynı kefeye koymayın lütfen.
pardon tabiiki ben bazı anneleri yani çocuğunu babadan uzaklaştıran babayla görüştürmeyen annelerden bahsetmiştim.Fakat siz neden bu kadar alındınızki?
Alıntı:
minikkuşum rumuzlu üyeden alıntı
evet boşanma davası devam ederken anneler çocukları babadan uzaklaştırıyor çünkü babayı para avı olarak görüyor işkence ettiriyor.bana birgün parka gel çocuğu verecem dedi bende abimle gittim başıma gelecekleri tahmin edebiliyordum anne erkek kardeşi ve kardeşinin arkadaşları 5-6 kişi geldiler bizi tehdit ettiler sizi öldürürüz yok ederiz gibi.Savcılığa suç duyurusunda bulundum ara karar olmasına rağmen çocuğu görüştürmüyor hemde o olayı anlattım savcı kardeşi ve arkadaşları hakkında tehditten kamu davası ile cezalandırılması ve anne hakkındada İİK nın 113/A ya cezalandırılmasına karar vererek asliye cezaya dosyayı göndermiş nisanda duruşma var merak ediyorum yaptırım ne olacak hala daha çocukla görüştürmüyor buda anne biyolojik anne öbür tarafta baba gelsin çocuğunu alsın diyende anne böyle anneleri kutluyorum bütün boşanan annele sesleniyorum lütfen çocukla baba arasına girmeyin çocuk büyüdüğü zaman sizden bunun hesabını soracaktır eminim..saygılar
Sayın minikkuşum,yazınızda anneler diyerek devam etmişsiniz.Bazı anneler ifadesini ben mi göremiyorum yoksa siz ne yazdığınızı mı bilmiyorsunuz?Tüm kadınlarıda abinizin eşi gibi yargılamamanız için lütfen tekil konuşalım dedim.Amacınız tartışmak ise bu site uygun bir yer değil.Şu baskınlık psikolojinizide anlamış değilim...