Re: Ürünüm tamir olmadı ve değişim olmadı
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Eğer anakartı işlemcili olarak firmadan almadı iseniz,elinizdeki işlemciye uygun anakart bulma zorunluğu yoktur.
Yanlış anlaşılma olmadığı kanısına şimdi vardınız sanırım, ben sorudan anakartın işlemcisiz alındığını sonucunu çıkardım. Bu durumda anakarta uymayan işlemci açısından satıcının sorumlu olması düşünülemez. Kaldı ki bedel iadesi bile teklif etmiş firma.
Hatalı cevabımı düzeltemeden okumuşsunuz:o
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Hatalı cevabımı düzeltemeden okumuşsunuz:o
Evet mail geliyor ya, bugün herşeyi yakalıyorum :p
Biraz geç oldu ama cevap vermek istedim. Üretici firma farklı bir marka ve model anakartı bedelsiz olarak tarafıma göndermiştir. (Fiyatı ve modeli daha üstün bir marka)
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Alıntı:
Av.Ceyda Çelik rumuzlu üyeden alıntı
Mesajınızı her ne kadar değiştirmişte olsanız yazdığın şeyler bana mail olarak geldi. Yazınız aynen şu şekilde: "hayatımda ilk defa bir avukat dan böyle bir şey duyuyorum, ve inanamıyorum,resmen şok oldum... bu durumda tüketiciyi nasıl suçlayabilirsiniz anlamış değilim !!!! ben sizin gibi avukat, hukuk eğitimi görmüş biriside değilim, ama açıp yasayı okuyorum, bakın yasa çok açıkca ne diyor; ..."
Bu ne şiddet, ne celal, hayırdır? Firma zaten malı değiştirmeyi ya da bedelini ödemeyi teklif etmiş, daha ne yapabilir ki? Ellerinde olmayan eskiden sattıkları bir malı yaratması beklemez. Yasayı açıp okuyosunuz ama sorulan soruyu okumuyorsunuz sanırım ki böyle talihsiz bir tepki veriyorsunuz.
Ben tüketiciyi suçlayan ne yazdım, alıntı yapın ve açıklayın, sırf saldırmak maksadıyla aslı olmayan iddialarda bulunmayın. Ben tüketici haksız ve suçlu mu dedim, firma üzerine düşeni yapmış dedim. Ayrıcıa avukatlık ya da hukuk eğitimi almak demek sadece tüketiciyi korumak demek değildir, tüketici mahkemelerinde dava edilen firma ya da kişilerin de avukatları olduğunu unutmayın.
kusura bakmayın ama, biraz insaf diyorum,hatalı okuduğum mesajı, yayımladıktan sadece 3 dk içinde değiştirdim.
11-06-2008, 15:15:06 msj atılış tarihi,
11-06-2008 Saat 15:18:27 değiştirilme tarihi,
daha ne yapmamı acaba dilerdiniz? sildiğim yazı için özür mü diliyeyim acaba?
hatalı cevabını ben anında düzeltmişim, ama siz nedense sildiğim mesaj üzerinden,üstelik forumda dahi görmediğiniz ,sırf mail de duruyor diye beni suçluyorsunuz...
hatalı yazımı farkedip, anında forumdan düzeltiyorum...
biraz daha ,hoşgörü lütfen...